Makelaar in exclusief vastgoed

1037209_38391579_23_Breukelen_Straatweg_204_REDRES-Soomedia-03.jpg

Wilt u een bijzonder huis verkopen? Een prachtige woning waar u met veel plezier in heeft gewoond? Dan is het voor u -naast een goede opbrengst- vanzelfsprekend ook belangrijk dat de nieuwe eigenaar eenzelfde gevoel voor dit pand deelt. Bij Netherlands Sotheby’s International Realty begrijpen wij dat als geen ander. Wij zien onszelf dan ook niet zozeer als huizenmakelaar in het luxe segment, maar meer als matchmaker tussen mooie woningen en liefhebbende, nieuwe eigenaren. Dankzij onze hechte samenwerking met Sotheby’s International Realty® (sir.com), met bijna 900 kantoren wereldwijd, zijn wij aangesloten op een groot internationaal netwerk met potentiële geïnteresseerden. Onze activiteiten bestrijken zo de markt van bijzonder vastgoed in meer dan 60 landen.

Altijd de juiste match

Netherlands Sotheby’s International Realty focust zich op de markt van bijzondere woningen zoals villa’s en landhuizen, maar ook landgoederen, grachtenpanden, luxe appartementen, beneden- en bovenhuizen. Onze doelgroep bestaat uit geïnteresseerden uit de gehele wereld. Wij zetten ons in om de juiste koper voor uw eigendom te vinden. Het vinden van de juiste match doen we met veel aandacht en persoonlijk contact met eigenaren en potentiële geïnteresseerden. Uw bijzondere object krijgt zo de eigenaar die het verdient.

Transparant en succesvol verkooptraject

Wanneer wij een bijzondere woning voor u mogen verkopen, dan doen wij dat via ons succesvolle verkoopformule. Binnen iedere fase van dit concept kunt u vertrouwen op onze expertise en onderhouden wij intensief contact met u als eigenaar en met potentiële kopers. We starten met een zorgvuldige analyse van uw woning of object. Op die manier kunnen we geïnteresseerden zo goed mogelijk informeren en de juiste verkoop- en marketingstrategie inzetten. We adviseren u op het gebied van de verkoopmarketing en maken indien gewenst een pakkende online-presentatie, video en luxe prospectus van uw eigendom. Deze plaatsen we aansluitend op onze internationale en nationale website en desgewenst op funda.nl. Het matchen doen wij zowel persoonlijk als via onze database, met gebruik van ons matchformulier en de frequente nieuwsbrieven. Op het moment dat een geïnteresseerde zich aandient, onderhandelen wij namens u. Bij een succesvolle match, stellen wij de overeenkomst op en wordt de leveringsakte door beide partijen bij de notaris ondertekend en het object overgedragen.

Collegiale opdracht

Het kan voorkomen dat uw woning al enige tijd te koop of te huur staat bij uw makelaar en de lokale markt het niet oppakt. Wij kunnen uw woning dan in ons (internationale) aanbod opnemen om zo de afzet weer te stimuleren. We werken hiervoor indien gewenst collegiaal samen met uw bestaande makelaar.

Meer weten over verkopen met Netherlands Sotheby's International Realty?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met ons kantoor via het telefoonnummer +31 (0)88 37 47 000.

Uw contactgegevens
    * verplichte velden