Filosofie

1037134_1034299_02-Amsterdam-Whitespace-2.jpg

Nederland is rijk aan prachtige huizen. Van oogstrelende (loft)appartementen en statige grachtenpanden tot villa’s en landhuizen. Netherlands Sotheby’s International Realty heeft een grote passie voor het verkopen van juist deze prachtige luxe objecten. Wij treden graag op als ‘matchmaker’. We zorgen ervoor dat wij voor uw huis - of object - de juiste koper vinden. En als u een woning zoekt, doen wij ons uiterste best om het huis te vinden waar u al jaren van droomt.

De vijf kenmerken van Netherlands Sotheby’s International Realty

Ervaren makelaar voor exclusief vastgoed
Netherlands Sotheby’s International Realty is een ervaren partner voor bijzondere woningen, zoals landhuizen, villa’s, appartementen, grachtenpanden en NSW-landgoederen. Wij werken op basis van kennis en jarenlange ervaring in het bijzonder vastgoed.

1037661_5kenmerken.jpeg

Uitzonderlijke service en persoonlijke betrokkenheid
Ons oog voor kwaliteit ziet u ook terug in onze service, professionaliteit en in ons persoonlijke contact met cliënten en andere relaties. Zorgvuldig, transparant en met alle aandacht voor uw specifieke wensen.

Betrouwbare netwerken van kopers, adviseurs en specialisten
Netherlands Sotheby’s International Realty maakt gebruik van specialistische netwerken en databanken. Dankzij ons internationale netwerk via Sotheby’s International Realty® kunnen wij onze activiteiten en ons aanbod via sir.com onder de aandacht brengen van meer dan 1.600.000 unieke bezoekers per maand wereldwijd. Onze Nederlandse databank bevat adressen van circa 25.000 geïnteresseerden. Deze databank wordt regelmatig aangeschreven.

1037662_SIRbrands-2.png

Alleen bijzonder aanbod
Als bijzonder vastgoedspecialist weet Netherlands Sotheby’s International Realty precies wat objecten écht bijzonder maakt. We hebben een goed oog voor tijdloze schoonheid en schatten deze feilloos op waarde.

Optimale exposure
Als Netherlands Sotheby’s International Realty kunnen wij ons aanbod met een krachtige combinatie van beeld en tekst internationaal onder de aandacht brengen via onze websites, sociale media, tijdschriften en brochures in een prachtige opmaak. Samen met onze opdrachtgevers bekijken we op welke wijze uw huis het best onder de aandacht van onze volgers kan worden gebracht.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

X

Wij
brengen u het
leukste nieuws!

Ontvang onze nieuwsbrief