Deskundigheid bij taxeren

1037198_Main-Entrance-House.jpg

Netherlands Sotheby's International Realty heeft veel expertise in het waarderen van de marktwaarde, en op het gebied van mogelijke alternatieve invullingen voor bijzondere en luxewoningen. Te denken valt hierbij aan het herkennen van een hoog investeringsniveau bij de bouw en afbouw. Wij zetten onze eigen deskundigheid en jarenlange ervaring op het gebied van herontwikkeling, commercie en bouwkundige kennis in. Netherlands Sotheby's International Realty beschikt inmiddels over een flinke referentielijst met stuk voor stuk bijzondere objecten, alle door ons getaxeerd.

Taxatie opdrachten

Of het doel van de taxatie nu een marktwaarde, beleggingswaarde, residuele waarde of een herbouwwaarde ten behoeve van de verzekering of een BRIM-aanvraag is, een standaardtaxatie bestaat niet. Om bijvoorbeeld een restauratie of herontwikkeling financieel inzichtelijk te maken is -behalve kennis van de markt- natuurlijk ook kennis op monumentaal, bouwkundig, juridisch en fiscaal gebied nodig. Wij zijn in staat om voor hele unieke gebouwen de (on)mogelijkheden te zien, vanuit de identiteit, de markt, typologie en details van het gebouw. Mogelijkheden die leiden tot een waardig voortbestaan. Uw input en die van ons vertalen wij naar een goed gefundeerde taxatie.

Benieuwd wat Redres Sotheby's International Realty voor u kan betekenen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met ons kantoor via het telefoonnummer +31 (0)88 37 47 000.

Uw contactgegevens
    * verplichte velden