Bijzondere woning

1037116_08_38534314_Schouwweg-54-Wassenaar-51.jpg

Heeft u er altijd al van gedroomd om in een prachtige woning te wonen? Bekijk dan het online aanbod van Netherlands Sotheby’s International Realty; hier vindt u de meest bijzondere woningen te koop of te huur. Dat kunnen villa’s of landhuizen zijn, maar ook landgoederen, grachtenpanden, loftappartementen of benedenhuizen zijn. Sommige van deze bijzondere panden zijn als (rijks)monument of cultureel historisch erfgoed aangemerkt, of hebben een NSW status. Uiteraard vindt u binnen ons aanbod ook panden die volgens moderne architectuur gebouwd zijn. Als betrouwbare en ervaren speler binnen de branche van exclusief vastgoed zetten wij ons in om u te matchen aan de mooiste woningen.

Heeft u een mooi object gevonden?

Heeft u uw oog laten vallen op een bijzonder huis? Dan nemen we alle tijd om u hierover te informeren. Alle objecten die wij te koop aanbieden hebben wij zorgvuldig geanalyseerd. We informeren u daarom open en helder over alle mogelijkheden of beperkingen die de koop van een specifiek pand met zich mee brengt. Bij de aankoop van bijvoorbeeld een niet-alledaags object, kunt u te maken krijgen met zaken die eveneens niet-alledaags zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale regelgevingen voor het bewonen van cultureel erfgoed en monumenten. Als expert informeren wij u onder meer over de regelgeving bij monumentale huizen en adviseren wij over de bouwkundige aspecten. Wanneer u bijvoorbeeld aanpassingen wilt laten uitvoeren, dan zijn er in de regel vergunningen vereist.

Nog op zoek naar uw droomhuis?

Staat uw droomhuis er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij gaan voor u op zoek. Via ons betrouwbare, internationale netwerk hebben wij dagelijks contact met instanties en eigenaren die bijzondere huizen (stil) te koop aanbieden.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de bijzondere huizen en objecten die wij te koop aanbieden? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met ons kantoor via het telefoonnummer +31 (0)88 37 47 000.

Uw contactgegevens
    * verplichte velden