Stille verkoop

1037197_38459122_66_Rockanje_Windgatseweg_18_sothebysrealty.nl_62.jpg

Het internet is natuurlijk hét perfecte medium om uw huis in één keer onder de aandacht te brengen van miljoenen kopers. Echter, in bepaalde situaties kan een ‘stille verkoop’ van uw huis of object, een betere optie zijn. Wij kunnen u hierover perfect adviseren. Met onze slimme en effectieve methode voor de stille verkoop van huizen, vinden we voor u de juiste koper zonder dat de verkoop aan de grote klok wordt gehangen.

Wat is 'stille verkoop'?

Bij een stille verkoop wordt uw eigendom niet geadverteerd via off- en online-advertenties, en niet -of niet-herkenbaar- gepubliceerd op huizenwebsites. Ook wordt er geen verkoopbord bij het pand geplaatst. Uw eigendom wordt door de makelaar pas onder de aandacht gebracht wanneer er kandidaat-kopers zijn.

Wanneer kiezen voor stille verkoop?

Soms zijn objecten zo bijzonder dat u de verkoop hiervan liever niet wereldkundig maakt. Dan is een stille verkoop een goede optie. Alleen serieuze kandidaat-kopers worden zo aangesproken. Wilt u uw eigendom verkopen, maar heeft u daar geen haast mee? Ook dan is een stille verkoop aan te raden. U behoudt zo uw privacy zolang uw pand nog gebruikt of bewoond wordt.

Onze aanpak

Wanneer een huis of object op geen enkele wijze geadverteerd wordt, is het bereik natuurlijk ook kleiner. Netherlands Sotheby's International Realty heeft haar eigen methode ontwikkeld waardoor uw eigendom anoniem maar toch op een aantrekkelijke manier, online gepresenteerd wordt. Wij doen dit met een goede beschrijving, prachtige beeldmateriaal waarbij er een indruk wordt gegeven van het object zonder dat het herkenbaar is en zonder de locatie prijs te geven. Hierdoor wordt de belangstelling van relevante geïnteresseerden toch gewekt en krijgen ze een goed idee van wat men kan verwachten. Alleen die kandidaat-koper die serieuze interesse heeft, wordt nader geïnformeerd over uw woning. Dit gebeurt uiteraard pas na overleg met u.

Dankzij ons internationale netwerk en onze expertise op het gebied van luxe woningen, zijn uw kansen op het vinden van de juiste kandidaat via stille verkoop bijzonder groot.

Meer weten? Laat hieronder uw gegevens achter.

Uw contactgegevens
    * verplichte velden