Sotheby's Brand Heritage

1037660_Kruiskade-2F-Rotterdam---20.jpg

Het veilinghuis van Sotheby’s uit 1744 is de oudste onderneming op de New York Stock Exchange en heeft een internationaal netwerk van bijna 90 kantoren in 40 landen. In 1976 is Sotheby’s International Realty® in het leven geroepen met hetzelfde DNA als het veilinghuis en werd opgericht om aan de groeiende vraag naar bijzonder vastgoed te voldoen. Inmiddels telt het prestigieuze netwerk bijna 20.000 makelaars, verdeeld over circa 900 kantoren in bijna 70 landen.

De naam en kracht van het merk

1037659_Acr8652769277376-22888.jpg

Sotheby’s International Realty® ziet toe op een eenduidige, herkenbare en onderscheidende communicatie. Ons volledig geïntegreerde marketingconcept heeft wereldwijd de grootste impact zowel online als in print. Sotheby’s International Realty® gaat verder dan andere merken en onderscheidt zich door het waarborgen van de hoogste kwaliteit in al haar facetten. Alle kantoren over de hele wereld werken samen om iedere koper of verkoper zo goed mogelijk te bedienen.

Het bijzondere vastgoed in het Sotheby’s International Realty® netwerk wordt verspreid op maar liefst 150 kanalen wereldwijd. Exclusieve partnerships met de belangrijkste internationale media, gefocust op vastgoed zijn hierbij van essentieel belang. Door de onnavolgbare exposure kunt u ervan verzekerd zijn dat u het grootst mogelijke publiek wordt bereikt.

Netherlands Sotheby's International Realty

1037657_Overview-2017-English.jpeg

Sotheby’s International Realty® in Nederland bestaat uit een enthousiast team met een brede zakelijke en particuliere vastgoedachtergrond variërend van makelaardij en taxatie, architectuur en bouwkunde, projectontwikkeling, marketing, sociale media en fotografie. Wij werken voor opdrachtgevers in bezit van bijzonder vastgoed met als doel een optimale opbrengstwaarde te genereren.

Wij hebben een uitgebreid trackrecord op het gebied van de verkoop van bijzondere objecten. Sinds 2003 zijn wij succesvol in de bemiddeling van bijzonder vastgoed. Het aanbod betreft vanaf het begin de meest uiteenlopende soorten bijzonder vastgoed in Nederland; (monumentale) villa’s, landgoederen, landhuizen, grachtenpanden, (nieuwbouw)appartementen, penthouses, lofts.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

X

Wij
brengen u het
leukste nieuws!

Ontvang onze nieuwsbrief