Stille verkoop aanbod van Netherlands Sotheby's International Realty

Het meest uitzonderlijke vastgoed in Nederland vraagt niet zelden om zeer discrete marktbenaderingen. Onze ervaring met ‘Private Sale’ heeft ervoor gezorgd dat wij in Nederland de experts zijn geworden op dit gebied. Netherlands Sotheby’s International Realty heeft een exclusieve marktbenadering ontwikkeld die in deze behoefte voorziet. De eeuwenoude principes die Sotheby’s gebruikt bij het veilen van kunst en antiek, hebben wij vertaald naar een ‘Private Sale’ concept. Op deze pagina treft u een aantal prachtige objecten uit onze portefeuille in stille verkoop. Wij vertellen u graag meer over dit uitzonderlijke vastgoed. 

Bekijk ons exclusieve aanbod in de Stille Verkoop | Netherlands Sotheby's International Realty

Ontdek het volledige aanbod in de stille verkoop

Vul hieronder uw e-mailadres in om de toegangssleutel tot de private sale te ontvangen.

Exclusief aanbod in de stille verkoop

Wat is stille verkoop?

Stille verkoop van een huis is een manier om een huis te verkopen zonder dat de verkoop openbaar wordt gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als de eigenaar het huis wil verkopen zonder dat de buren of andere mensen in de buurt hiervan op de hoogte zijn. De stille verkoop van een huis kan ook plaatsvinden als de eigenaar het huis wil verkopen aan iemand die hij kent, zoals een familielid of vriend, zonder dat andere potentiële kopers hiervan op de hoogte zijn. In sommige gevallen kan de stille verkoop van een huis ook worden gebruikt om de verkoop te vergemakkelijken als er bijvoorbeeld problemen zijn met de titel van het huis of als er andere complicaties zijn die de verkoop kunnen bemoeilijken.

Stille verkoop makelaar

U wilt uw huis verkopen, maar u wilt dit niet aan de grote klok hangen? Om privacyredenen, omdat u onder bepaalde voorwaarde wenst te verkopen, of omdat u geen haast heeft en de hoogste opbrengstwaarde wilt genereren? Kies dan voor private sale, oftewel stille verkoop, met Sotheby’s International Realty.

Vaak gestelde vragen

Netherlands Sotheby’s International Realty heeft altijd een aantal prachtige woningen in de stille verkoop staan. Deze huizen worden niet geadverteerd op Funda of andere huizensites, maar zijn beschikbaar voor klanten die op zoek zijn naar exclusieve eigendommen die niet openbaar te koop staan.

Als een huis in de stille verkoop staat, betekent dit dat het te koop is, maar niet openbaar wordt geadverteerd op huizensites zoals Funda. Deze verkoopstrategie biedt exclusieve huizen aan potentiële kopers die op zoek zijn naar exclusieve woningen.

Exclusieve woningen in de stille verkoop zijn te vinden bij gespecialiseerde makelaars, zoals Netherlands Sotheby’s International Realty. Wij zijn gespecialiseerd in het ver- en aankopen van luxe woningen en wij hebben een uitgebreid netwerk van verkopers en kopers die op zoek zijn naar exclusieve woningen die niet openbaar te koop staan.

Netherlands Sotheby’s International Realty heeft een breed aanbod van luxe woningen in de stille verkoop op verschillende plekken in Nederland zoals in ’t Gooi, Vechtstreek, Wassenaar, Aerdenhout of Bloemendaal

Helaas kunnen wij niet al het aanbod in de stille verkoop openbaar maken. Wilt u ons volledige aanbod bekijken vul dan het bovenstaande formulier in en wij nemen direct contact met u op?

Vrijwel alle type objecten bieden wij aan in de stille verkoop; van statige grachtenpanden tot aan landgoederen. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek object, neem dan gerust contact met ons op. 

U wilt uw huis verkopen, maar u wilt dit niet aan de grote klok hangen? Om privacyredenen, omdat u onder bepaalde voorwaarde wenst te verkopen, of omdat u geen haast heeft en de hoogste opbrengstwaarde wilt genereren? Kies dan voor private sale, oftewel stille verkoop, met Sotheby’s International Realty. 

Lees hier hoe u uw woning via Netherlands Sotheby’s International Realty in de stille verkoop kan zetten. 

Huizen die in de stille verkoop staan, zijn over het algemeen exclusieve en luxueuze woningen die niet openbaar te koop staan. Netherlands Sotheby’s International Realty heeft een groot en breed netwerk van verkopers en kopers in de vastgoedmarkt, wat hen in staat stelt om een goed overzicht te hebben van welke luxe woningen in de stille verkoop staan. Dit stelt hen in staat om potentiële kopers te matchen met het juiste huis dat past bij hun wensen en eisen.

Blijf steeds als eerste geïnformeerd over stilleverkoop, het nieuwste aanbod en unieke evenementen!
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Uitzonderlijk Vastgoed, Exclusieve Toegang
Schrijf u in!
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.