Amstel Eiland ong
1184 VZ, Amstelveen

Omschrijving

In heel Nederland bestaat er maar één mogelijkheid om op een eiland in de Amstel te wonen. Dat is op Amstel Eiland. Maak kennis met een stukje Nederland dat met niets is te vergelijken. Net buiten Amsterdam, in het stukje Amstel tussen Ouderkerk aan de Amstel en het buurtschap Zwarte Kat, zijn op Amstel Eiland dertien volledig gasloze zelfbouwkavels beschikbaar. Dertien bijzondere stukjes Nederland voor...
Lees verder

Direct contact opnemen

Direct contact opnemen

Voor meer informatie over dit object kunt u contact met ons opnemen.

Status
Beschikbaar
Soort object
Bouwgrond
Prijs
Prijs op aanvraag

Deel op: 

In heel Nederland bestaat er maar één mogelijkheid om op een eiland in de Amstel te wonen. Dat is op Amstel Eiland. Maak kennis met een stukje Nederland dat met niets is te vergelijken.

Net buiten Amsterdam, in het stukje Amstel tussen Ouderkerk aan de Amstel en het buurtschap Zwarte Kat, zijn op Amstel Eiland dertien volledig gasloze zelfbouwkavels beschikbaar. Dertien bijzondere stukjes Nederland voor mensen die, met de dynamiek van de stad binnen handbereik, op een exclusieve manier het buitenleven willen omarmen.

De verkoop van de 13 royale kavels voor onder architectuur te bouwen high end watervilla’s is gestart. In een later stadium start de verkoop van 4 Amsteloever appartementen en 11 Amstelzicht appartementen met een eigen jachthaven.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen inplannen bij ons op kantoor of op locatie, neem dan gerust contact op!

Overdracht

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Soort object
Bouwgrond
Bouwvorm
Niet van toepassing
ligging
Aan water

Indeling

Inhoud
0 m3

Buitenruimte

Tuin
Geen tuin

Parkeergelegenheid

Oppervlakte
0 m2

Dak

Overig

Permanente bewoning
Ja
Huidig gebruik
bouwgrond
Huidige bestemming
bouwgrond

Voorzieningen

Kadastrale gegevens