Breda Hazardweg 24

Hazardweg 24
4838 GH, Breda

Omschrijving

VLAAMSE SCHUUR - HAZARDWEG Wauw! Zo dicht bij de stad maar zodra je de eigen zandweg betreedt, kom je in een andere wereld. Een oase van rust en ruimte en geheel aan het oog onttrokken. Aan de achterzijde grenzend aan het natuurgebied maar toch centraal gelegen en op korte afstand van het centrum van Breda en de uitvalswegen. En dan hebben we het alleen nog...Lees meer

Direct contact opnemen

Voor meer informatie over dit object kunt u contact met ons opnemen.

Soort object
Woonhuis
Woonoppervlakte
280 m2
Koopprijs
€ 795.000,- k.k.
Bouwjaar
1880
Aantal kamers
4
Perceel
4.560 m2

VLAAMSE SCHUUR – HAZARDWEG

Wauw! Zo dicht bij de stad maar zodra je de eigen zandweg betreedt, kom je in een andere wereld.
Een oase van rust en ruimte en geheel aan het oog onttrokken. Aan de achterzijde grenzend aan het natuurgebied maar toch centraal gelegen en op korte afstand van het centrum van Breda en de uitvalswegen.

En dan hebben we het alleen nog maar over de locatie…

Deze monumentale, karakteristieke en unieke Vlaamse schuur ligt op een perceel grond van 4560m²*. De Vlaamse schuur heeft een prachtig houten gebint- en kapconstructie die het rieten dak draagt. Inmiddels is er een akkoord van Gemeente Breda op het huidige ingediende initiatiefplan voor de verbouwing van de Vlaamse Schuur. Deze plannen delen we graag. Tevens brengen wij je graag in contact met de architect, welke de huidige plannen heeft ontwikkeld. Alle onderzoeken zijn inmiddels afgerond, het is alleen nog aan koper om de omgevingsvergunning naar eigen wensen aan te vragen en niet geheel onbelangrijk; de verbouwing van je unieke droomwoning te realiseren! Met het goedgekeurde initiatiefplan als uitgangspunt kan je er al je liefde en creativiteit in kwijt om van deze authentieke Vlaamse schuur een fijn, modern en sfeervol woonhuis te maken op een unieke locatie in Breda.

Naast het realiseren van je nieuwe droomwoning kan er ook een droomtuin gerealiseerd worden. Er zijn al diverse voorzieningen aanwezig zoals een weide voor het houden van paarden / dieren, een professioneel aangelegde buitenrijbak, een ruim eigen terrein en een houten bijgebouw met gedeeltelijk een carport. De buitenrijbaan (20m x 40m) is voorzien van Eb & Vloed bodem, lichtmasten en hardhouten afrastering. Op het terrein is tevens een grondwaterput aanwezig voor het beregenen van de tuin en weide. Ideaal geschikt voor natuur- en paardenliefhebbers!

Kadastrale splitsing Woonboerderij en Vlaamse schuur
De woonboerderij en Vlaamse schuur zijn reeds gesplitst in twee onafhankelijke wooneenheden. Beide objecten betreffen nu zelfstandige woonhuizen met eigen grond, opstallen en parkeergelegenheid. De woonboerderij wordt bewoond door de verkopers van de Vlaamse schuur en zij kijken erg uit naar hun nieuwe buren. In bijgaande tekening is de situatie goed zichtbaar.

Nieuwsgierig geworden en wil je deze unieke plek komen ervaren? Bel ons kantoor voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging!

* het huidige perceel dient nog door het kadaster gesplitst te worden. Het weiland naast het perceel behoort toe aan de woonboerderij. De bijbehorende grond kan zoveel meer of minder zijn dan na kadastrale inmeting blijkt.

Overdracht

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 795.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
1880
Bouwvorm
Bestaande bouw
ligging
Aan bosrand, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Open ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen

Indeling

Woonoppervlakte
280 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
0 m2
Externe bergruimte
0 m2
Inhoud
1.350 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom
Kwaliteit
Fraai aangelegd

Parkeergelegenheid

Dak

Overig

Permanente bewoning
Ja
Bijzonderheden
Monument
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Voorzieningen

Kadastrale gegevens