Hopperweg 16-18
3225 LS, Hellevoetsluis

Omschrijving

Ontdek de perfecte opslagoplossing bij UPARQ op Bedrijventerrein Kickersbloem III, Hellevoetsluis! Voor iedere ondernemer met een opslagvraag is een opslagbox ideaal. Ben je een doe-het-zelver, MKB’er of starter? Zoek niet verder! UPARQ Als werk-,klus of opslagruimte: Klussen en opslag onder één dak! Met een garagebox bij ons heb je een slimme ruimte welke geschikt is voor hobby, klussen of werk. Je hoeft je niet te...
Lees verder

Direct contact opnemen

Open brochure

Direct contact opnemen

Voor meer informatie over dit object kunt u contact met ons opnemen.

Status
Verkocht
Soort object
Overig OG
Prijs
€ 62.500,- k.k.

Deel op: 

Ontdek de perfecte opslagoplossing bij UPARQ op Bedrijventerrein Kickersbloem III, Hellevoetsluis!

Voor iedere ondernemer met een opslagvraag is een opslagbox ideaal. Ben je een doe-het-zelver, MKB’er of starter? Zoek niet verder! UPARQ

Als werk-,klus of opslagruimte:
Klussen en opslag onder één dak! Met een garagebox bij ons heb je een slimme ruimte welke geschikt is voor hobby, klussen of werk. Je hoeft je niet te houden aan een 9-5 ritme, want de garageboxen zijn flexibel te gebruiken. Direct parkeren voor je garagebox is mogelijk.

Veiligheid:
Veiligheid is de topprioriteit. Ons ultramoderne cameratoezicht, dat 24 uur per dag actief is, houdt een oogje in het zeil op elke hoek van ons complex. Met strategisch geplaatste camera’s worden alle boxen continu bewaakt, zodat jij met een gerust hart kunt opslaan wat belangrijk voor je is.

Strategische ligging:
Gelegen op het bedrijventerrein Kickersloem III te Hellevoetsluis, geniet je van een uitstekende locatie die centraal gelegen is aan belangrijke in- en uitvalswegen. Dit betekent directe verbindingen met het provinciale en landelijke netwerk van hoofdwegen in alle richtingen.

Beleggers:
Investeren in vastgoed is een vast onderdeel van de gemiddelde beleggingsportefeuille. Het is een bewezen en relatief betrouwbare investering. Het instapniveau in de vastgoedmarkt ligt relatief hoog. Ben je op zoek naar een laagdrempelige mogelijkheid om te investeren in de vastgoedmarkt met een aantrekkelijk rendement? Dan is investeren in één of meerdere garageboxen een interessante optie.

Bij UPARQ bieden we diverse mogelijkheden om je vastgoed portefeuille te vergroten of de eerste stappen te zetten in deze markt. UPARQ biedt namelijk niet alleen ruimte, maar óók financiële vrijheid. Je kunt een garagebox zakelijk aankopen en verhuren. De boxen zijn uitstekend verhuurbaar en bieden diverse mogelijkheden voor bedrijven. Je kunt ervoor kiezen om de verhuur en exploitatie zelf te doen, maar we assisteren je hier ook graag bij.

De unit heeft een betonvloer, overhead deur, is voorzien van elektra aansluitingen en verlichting.
De garagebox is groot ca. 8.75m x 3.30m x 3.00m.

Vraagprijs:
€ 62.500,– kosten koper

Oplevering:
In overleg

VVE bijdrage:
€30,70 per maand

Algemeen:  
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de garagebox, gelegen aan Hopperweg 16 18 te Hellevoetsluis.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zo secuur mogelijk opgenomen, doch mogen de oppervlakten niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd conform NEN 2580 meetrapportage. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele verhuurtraject. 

Nadere informatie: 
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars 
Voorweg 2
3233 SK Oostvoorne
0181-484000
www.kolpavanderhoek.nl
bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl

Overdracht

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 62.500,- k.k.
Aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Soort object
Overig OG
Bouwvorm
Bestaande bouw

Indeling

Inhoud
0 m3

Buitenruimte

Tuin
Geen tuin

Parkeergelegenheid

Oppervlakte
0 m2

Dak

Overig

Huidig gebruik
OverigOG
Huidige bestemming
OverigOG

Voorzieningen

Kadastrale gegevens