Omschrijving

Stel je eens voor... Een zee aan ruimte en alles gelijkvloers. Een vrij uitzicht vanuit de woonkamer zo de polder in en de mogelijkheid om kantoor/ praktijk aan huis te vestigen. De gezelligheid van de Vesting op loopafstand en uw boot in de haven vlakbij. Deze grote bungalow heeft het allemaal. Gebouwd in 2000, perfect geïsoleerd en aan bergruimte geen gebrek door de grote zolder...
Lees verder

Direct contact opnemen

Open brochure

Direct contact opnemen

Voor meer informatie over dit object kunt u contact met ons opnemen.

Status
Beschikbaar
Soort object
Woonhuis
Woonoppervlakte
159 m2
Prijs
€ 700.000,- k.k.
Bouwjaar
2000
Aantal kamers
4
Perceel
816 m2

Deel op: 

Stel je eens voor…

Een zee aan ruimte en alles gelijkvloers. Een vrij uitzicht vanuit de woonkamer zo de polder in en de mogelijkheid om kantoor/ praktijk aan huis te vestigen. De gezelligheid van de Vesting op loopafstand en uw boot in de haven vlakbij. Deze grote bungalow heeft het allemaal. Gebouwd in 2000, perfect geïsoleerd en aan bergruimte geen gebrek door de grote zolder boven het hele huis. Volledig voorzien van vloerverwarming, recent geschilderd en klaar voor een nieuwe bewoner.

De perfecte combinatie tussen wonen en werken of juist alle ruimte voor een gezin. Deze bungalow staat garant voor comfort, gemak en wonen zolang u maar wilt. Bij binnenkomst valt de ruime hal direct op en deze is zo groot dat een extra slaapkamer ook mogelijk is. De woonkamer met de open keuken zijn samen circa 50 m2 groot en makkelijk in te delen. Veel ramen, een open haard en vrij uitzicht. Door de vloerverwarming altijd een aangename temperatuur in huis en door de goede isolatie behoort een warmtepomp tot de mogelijkheden. De openslaande deuren in de woonkeuken geven toegang tot het terras aan de zuidzijde. De praktische bijkeuken naast de keuken heeft een extra deur naar de tuin en hier bevindt zich de wasruimte en de tweede toiletruimte.

De slaapkamer heeft openslaande deuren en aansluitend de badkamer met closet, wastafel en inloopdouche.

De noordzijde van het huis is in gebruik geweest als praktijkruimte met garage en aparte entree. Natuurlijk is er ook een toiletruimte geplaatst en een pantry. De voormalige kantoorruimte is maar liefst 28 m2 groot en kan op talloze manieren worden ingezet. Extra (slaap)kamers, een praktijkruimte, het is aan u. Achter de garage loopt een gang met een eigen entree zodat zakelijk en prive van elkaar kunnen worden gescheiden.

Er is ruimte voldoende om te parkeren op eigen terrein en direct voor het huis. De plaats van de woning op de kavel maakt dat het beste deel van het perceel op het westen ligt en is toebedeeld aan de tuin. Een goed te onderhouden siertuin met een poort voor de oprit en goed omheind met stevig hekwerk. Diverse plekjes om te zitten in de zon of schaduw al naar gelang uw keuze.

Kortom, gelijkvloers wonen aan de rand van Hellevoetsluis, kantoor aan huis mogelijk en 160m2 woonoppervlak.

Dat is de Zoomweg 5.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2000;
– Praktijk/ kantoor aan huis mogelijk;
– Geïsoleerde inpandige garage;
– Vloerverwarming;
– Meerdere slaapkamers mogelijk;
– Oplevering; flexibel bespreekbaar.

Kolpa van der Hoek Sotheby’s International Realty is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

In de akte zullen de volgende, extra artikelen worden opgenomen: een ouderdomsclausule, verkoper is geen bewoner geweest en een toelichting op artikel over mogelijke aanwezigheid van asbest.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren en heeft inzage in het meetrapport waarbij woonruimte en overige ruimte gesplitst zijn.

Deze informatie is door Kolpa van der Hoek Sotheby’s International Realty B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 700.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
2000
Bouwvorm
Bestaande bouw
ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging

Indeling

Woonoppervlakte
159 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
4 m2
Externe bergruimte
0 m2
Inhoud
889 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom
Kwaliteit
Verzorgd

Parkeergelegenheid

Capaciteit
1
Voorzieningen
Verwarming, Elektra

Dak

Soort dak
Samengesteld dak

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen
Mechanische ventilatie, alarminstallatie, Buitenzonwering

Kadastrale gegevens