Advies & Diensten

Advies en diensten van Netherlands Sotheby's International Realty

Sotheby’s International Realty® is in 1976, met hetzelfde DNA als het veilinghuis, opgericht om aan de groeiende vraag naar bemiddeling in bijzondere woningen te voldoen. Vandaag de dag telt het prestigieuze internationale netwerk ruim 25.000 makelaars, verdeeld over 1.000 kantoren in meer dan 81 landen. Met een jaarlijks verkoopvolume van meer dan € 204.000.000.000,- is Sotheby’s International Realty de absolute marktleider in de wereld.

Een overzicht van ons advies en diensten

Vind uw bijzondere doomhuis bij Netherlands Sotheby’s International Realty

Als ervaren speler met een enorm netwerk binnen de exclusieve vastgoedbranche matchen wij u met uw droomhuis. Van luxe stadvilla’s en grachtenpanden tot penthouses en landhuizen. Ook als u op zoek bent naar een huurappartement of huurwoning zijn wij u graag van dienst. Staat uw droomhuis (nog) niet tussen ons actuele (stille) aanbod? Neem dan contact met ons op en wij gaan voor u op zoek.

Verkoop én verhuur in het hogere segment

Kiest u bij de verkoop van uw luxe villa, grachtenpand, landhuis of penthouse voor verkoop via Sotheby’s International Realty, reken dan naast lokale en/of nationale aandacht ook op eventuele internationale interesse. Ons wereldwijde netwerk zorgt namelijk voor zichtbaarheid van uw te koop staande woning tot ver over de landsgrenzen. Naast verkoop is ook verhuur van woningen één van onze specialisaties. We hebben goede contacten met onze internationale Sotheby’s-collega’s en expatbureaus en ontzorgen u van A tot Z. 

Stille verkoop: in volledige privacy en niet openbaar

Netherlands Sotheby’s International Realty is expert op het gebied van private sale, oftewel stille verkoop. De eeuwenoude principes die Sotheby’s gebruikt bij het veilen van kunst en antiek, hebben wij vertaald naar dit concept. Met deze methode brengen we uw exclusieve woning onder de aandacht van een selecte groep potentiële kopers: serieuze kandidaat-kopers. Onder de aandacht brengen gebeurt met volledige privacy, niet openbaar en op uw voorwaarden.
Internationaal uw woning kopen en verkopen
Kiest u voor verkoop via Sotheby’s International Realty, reken dan naast lokale en/of nationale aandacht ook op eventuele internationale interesse. Ons wereldwijde netwerk zorgt namelijk voor zichtbaarheid van uw te koop staande woning tot ver over de landsgrenzen. Heeft u altijd al een residentie in het buitenland willen bezitten? Ons netwerk biedt wereldwijd toegang tot luxe vastgoed. Wij assisteren u graag in het realiseren van uw woonwensen over de grenzen.
Vastgoedmarketeer voor projecten in midden- en topsegment
Sotheby’s International Realty werkt ook voor een groot aantal ontwikkelaars en beleggers voor projecten in het midden- en topsegment. Wij weten namelijk als geen ander welke eisen vermogende kopers stellen. Wij helpen en adviseren opdrachtgevers bij alle expertises die komen kijken bij het zo optimaal in de markt zetten van een project. Van project branding en prijsstelling tot marketing en placemaking.
Sotheby’s International Realty als matchmaker

Als ervaren en gespecialiseerde speler met een enorm netwerk binnen de luxe vastgoedbranche matchen wij u met uw droomhuis. Van een landelijke villa en een authentieke woonboerderij in het buitengebied tot een unieke woning in de stad. De één met een bijzondere architectuur en de ander met het beste uitzicht over de stad. Een (rijks)monument, een object met NSW-status, cultureel historisch erfgoed of een ander niet-alledaags object. Wat het ook betreft: verwacht van ons gedegen informatie en advies. 

Wilt u u dat er contact u wordt opgenomen? Vul onderstaand formulier in.

Blijf op de hoogte over nieuwe landgoederen te koop bij Netherlands Sotheby's International Realty

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe nieuwe landgoederen, landhuis of buitenplaats? Schrijf u dan in voor de speciale nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuwe aanbod. 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events? Meld u nu aan voor de nieuwsbrief.