Locatie

Wissen

Type

Prijsrange

Advies & Diensten

Bijzonder huis kopen

Heeft u er altijd al van gedroomd om in een prachtige woning of luxe villa te wonen? Bekijk dan het online aanbod van Netherlands Sotheby’s International Realty: hier vindt u de meest bijzondere woningen te koop of te huur. Dat kunnen villa’s of landhuizen zijn, maar ook grachtenpanden, benedenhuizen, monumenten, landgoederen, appartementen, penthouses, lofts en nieuwbouw. Sommige van deze bijzondere panden zijn als (rijks)monument of cultureel historisch erfgoed aangemerkt, of hebben een NSW-status. Ook over deze onderwerpen kunnen wij u zeer goed informeren en adviseren. Uiteraard vindt u binnen ons aanbod ook panden die volgens moderne architectuur gebouwd zijn. Als betrouwbare en ervaren speler binnen de branche van exclusief vastgoed zetten wij ons in om u te matchen met het huis van uw dromen.

Heeft u een mooi object gevonden?

Heeft u uw oog laten vallen op een bijzonder huis? Dan nemen we alle tijd om u hierover te informeren. Door onze persoonlijke aanpak en onze service onderscheiden wij ons in de markt. U staat als klant centraal. Alle objecten die wij te koop aanbieden hebben wij zorgvuldig geanalyseerd. We informeren u, open en helder over alle mogelijkheden of beperkingen die de koop van een specifiek pand met zich mee brengt. Bij de aankoop van bijvoorbeeld een niet-alledaags object, kunt u te maken krijgen met zaken die eveneens niet-alledaags zijn. Als expert adviseren wij u hierover.

Nog op zoek naar uw droomhuis?

Staat uw droomhuis er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij gaan voor u op zoek. Via ons betrouwbare, internationale netwerk hebben wij dagelijks contact met instanties en eigenaren die bijzondere huizen in stille verkoop te koop aanbieden.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de bijzondere huizen en objecten die wij te koop aanbieden? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen via de contactpagina.

Wilt u u dat er contact u wordt opgenomen? Vul onderstaand formulier in.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?