Internationaal makelaar: Netherlands Sotheby’s International Realty

Met Netherlands Sotheby’s International Realty kiest u voor de beste internationale makelaar in exclusief onroerend goed en de beste vastgoedmarketeer met het grootste nationale en internationale netwerk. “Netherlands Sotheby’s International Realty” is de exclusive partner van Sotheby’s International Realty World Wide voor Nederland.
 

Het doel van Netherlands Sotheby’s International Realty is om de meest exclusieve huizen aan te bieden via haar wereldwijde netwerk aan een grote groep potentiële kopers, met de focus op innovatie, ervaring, professionaliteit en internationale merkherkenning.

 

1.000

kantoren wereldwijd

81

landen en gebieden

26.000

makelaars

€ 204  miljard

jaarlijkse omzet

Wat is een internationale makelaar?

Internationale makelaardij is een tak van makelaardij die zich richt op de verkoop, verhuur en beheer van vastgoed over de grenzen van een land heen. Dit kan zowel zakelijk als privé vastgoed betreffen. Het doel van Netherlands Sotheby’s International Realty als internationale makelaardij is om kopers, verkopers, verhuurders en huurders met elkaar in contact te brengen, ongeacht hun nationaliteit of woonplaats.

Waarom kiezen voor een internationale makelaar?

Stelt u voor, u bent op zoek naar een nieuwe woning of investering in het buitenland, maar u heeft geen idee waar u moet beginnen. Dit is waar Netherlands Sotheby’s International Realty binnenkomt.

Netherlands Sotheby’s International Realty biedt de mogelijkheid om vastgoed te kopen, verkopen of verhuren in andere landen, waardoor de mogelijkheden voor investeringen of verhuizingen worden vergroot.

Het navigeren van de lokale wet- en regelgeving en culturele verschillen kan een uitdaging zijn, maar internationale makelaars hebben de expertise om u hierbij te helpen. je helpt u – door middel van ons internationale netwerk – bij het verzamelen van de benodigde documenten en wij ondersteunen bij het navigeren van de lokale wet- en regelgeving en culturele verschillen.

En het vinden van geschikt vastgoed in het buitenland kan een tijdrovende en moeilijke taak zijn, maar met de hulp van ons netwerk wordt de zoektijd en moeite die wordt besteed aan het vinden van een geschikte woning of commercieel pand verminderd. Netherlands Sotheby’s International Realty heeft een uitgebreid netwerk van collega’s in verschillende landen waarmee ze samenwerken om geschikt vastgoed te vinden voor klanten.

Met de hulp van ons, kunt u er gerust op zijn dat u een prachtige woning of vakantiehuis zult vinden in het buitenland.

Het grote netwerk van internationale makelaars

Sotheby’s International Realty combineert makelaardij met veilingen om unieke en exclusieve marketinginspanningen te creëren gericht op een gewilde en invloedrijke doelgroep. Door onze aanwezigheid in wereldwijde markten, onderscheiden wij ons merk op een betekenisvolle manier.

 

Ons prachtige vastgoed en persoonlijke aanpak van onze makelaars, samen met ons merk, bieden een levensstijl die bij u past. Wij hebben dan ook een sterke aanwezigheid in de verkoop van de meest unieke eigendommen ter wereld.

 

Sinds de oprichting van ons merk meer dan 250 jaar geleden, zijn wij toegewijd aan ongeëvenaarde kwaliteit. Ons netwerk bestaat uit meer dan 25.000 onafhankelijke verkoopmedewerkers in meer dan 1.000 kantoren over de hele wereld.

Netherlands Sotheby's International Realty Buyers Guide

Als expat in Nederland kan het vinden van een geschikte woning een uitdaging zijn. De Nederlandse huizenmarkt is complex en kan anders zijn dan wat u gewend bent in uw thuisland. Gelukkig kan Netherlands Sotheby’s International Realty u helpen bij het vinden van uw ideale woning en u begeleiden bij het hele proces.

Onze kopersgids is ontworpen om u te helpen bij het navigeren door de Nederlandse huizenmarkt. We bieden informatie over de mooiste  steden in Nederland, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. U vindt er tips over de verschillende wijken en buurten, zodat u de juiste plek kunt kiezen die bij uw levensstijl past. En bovendien geeft onze kopersgids ook praktische tips over het wonen in Nederland.

Direct contact met Netherlands Sotheby's International Realty

Blijf steeds als eerste geïnformeerd over stilleverkoop, het nieuwste aanbod en unieke evenementen!
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Uitzonderlijk Vastgoed, Exclusieve Toegang
Schrijf u in!
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.