Kopen met Netherlands Sotheby's International Realty

Bijzonder huis, villa of woning kopen met Netherlands Sotheby's International Realty

Bij Netherlands Sotheby’s International Realty vindt u bijzonder en luxe vastgoed én appartementen. Van (NSW) landgoederen en villa’s tot grachtenpanden, penthouses en pied-à-terres of appartementen in de stad voor studerende kinderen. De één met een bijzondere architectuur en de ander op een perfecte locatie, of met het beste uitzicht over de stad. Wij matchen u met uw droomhuis of appartement. Wat uw woonwensen ook zijn: verwacht van ons gedegen informatie, advies en hulp in elke fase. Bekijk hier ons verleidelijke aanbod

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Wilt u meer informatie over de bijzondere huizen en objecten die wij te koop aanbieden? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contact met u op. U mag ons ook direct contacten via +31 (0)88 37 47 000. 

Wij gaan op zoek naar de perfecte match

Staat uw droomhuis nog niet tussen ons aanbod? Ons streven is precies dát object te vinden waar u – misschien al jaren – naar zoekt. Neem contact met ons op voor het aanmaken van een zoekprofiel. Wij houden u vervolgens automatisch op de hoogte van het aanbod dat bij uw wensen past. 

Huurwoning of -appartement in het midden en hogere segment

Bent u op zoek naar een huurappartement of een huurwoning? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Regelmatig verhuren wij appartementen in alle steden van Nederland. 

Bent u hierin geïnteresseerd? Schrijf u dan in. Wij nemen direct contact op wanneer een appartement vrijkomt. Heeft u ons aanbod bekeken en vindt u niets passends? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan voor u op zoek naar een match.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de bijzondere huizen en objecten die wij te koop aanbieden? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)88 37 47 000 of ons kantoor in Amsterdam +31 (0)20 20 80 020 wij informeren u graag!

Direct contact met Netherlands Sotheby's International Realty

Blijf op de hoogte over nieuwe landgoederen te koop bij Netherlands Sotheby's International Realty

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe nieuwe landgoederen, landhuis of buitenplaats? Schrijf u dan in voor de speciale nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuwe aanbod. 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events? Meld u nu aan voor de nieuwsbrief.