Locatie

Wissen

Type

Prijsrange

Nieuwbouw

Nieuwbouw & projecten

In de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten en beleggingsobjecten komen uiteenlopende expertises samen. Vooral als u ontwikkelt voor het topsegment. Sotheby’s International Realty weet welke eisen vermogende kopers stellen en hoe het project optimaal in de markt wordt gezet. We adviseren onder andere over prijsstelling, branding en match met lifestyle. We zorgen voor een eigentijdse presentatie en bereik onder geschikte (internationale) kopers.
Makelaar én vastgoedmarketeer.
Sotheby’s International Realty heeft als vastgoedmarketeer en grootste makelaarsnetwerk van de wereld alle expertise in huis. Wij brengen feeling voor de markt aan tafel bij essentiële beslissingen. Tijdens het gehele proces denken wij mee over het optimale rendement. We kijken naar de potentie in de Nederlandse markt, maar ook over de grenzen naar internationale kansen. Zowel bij toplocaties als bij upcoming gebieden met placemaking staan wij garant voor een passend advies.

Ervaring die telt

Sotheby’s International Realty werkt voor een groot aantal ontwikkelaars, beleggers en particuliere eigenaren in Nederland. Onze projecten variëren van 10-100 woningen in het midden- tot topsegment. Wij helpen onze opdrachtgevers onder andere met project branding, rendement, marketing en placemaking.
Internationale slagkracht.

Sotheby’s International Realty is thuis in de wereld. Wij adviseren uw graag over lokale, nationale en internationale markten. Wat wij bieden:

  • Marktinformatie, marktontwikkelingen en lifestyle & doelgroepanalyse.
  • Pricing management, looptijden en BAR en NAR rendementen.
  • Unieke project branding, met Sotheby’s als betrouwbaar luxe lifestyle merk.
Netherlands Sotheby's International Realty

Aangenaam kennis te maken.

U kunt contact met ons opnemen via het contacformulier op de contactpagina of bel ons direct.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?