Verhuren met Netherlands Sotheby's International Realty

Verhuren met Netherlands Sotheby's International Realty

Ook verhuur van onroerend goed op de nationale én internationale markt is één van onze specialisaties. We beschikken over lokale expertise in Amsterdam, Rotterdam en andere steden in Nederland en hebben goede contacten met de HRM-afdelingen van multinationals en expatbureaus. 

 

Aanbod plaatsen we op Pararius, Funda en verhuursites. Dit alles maakt dat wij snel en soepel een huurder hebben voor uw appartement of woning. Huurderkandidaten screenen we uitvoerig. Heeft u advies nodig over een geschikte huurprijs of huurcontracten? Wij vertellen u er graag over en stellen contracten eventueel ook op. Ook verzorgen we de inspectie van de woning en de sleuteloverdracht. We ontzorgen van A tot Z. 

Luxe vastgoed verhuren

Sterke expertise in het luxesegment

Netherlands Sotheby’s International Realty heeft een gespecialiseerd team van makelaars in huis dat zich sinds jaar en dag verdiept in exclusief vastgoed. Ze benaderen uw eigendom dan ook met de knowhow om er het maximum uit te halen.

Vaste contactpersoon

Elk verhuurdossier wordt gekoppeld aan een makelaar die het van begin tot einde opvolgt. Zo mag u steeds uitgaan van een persoonlijke aanpak, waarbij u op een en dezelfde contactpersoon kan bouwen en vertrouwen.

Ontzorging op maat

Een zorgeloos verhuurtraject is ons streefdoel. Wij begeleiden u graag van waardebepaling tot een succesvolle verhuur en verder dan dat, afhankelijk van de verhuurformule die u zelf verkiest.

Direct contact met Netherlands Sotheby's International Realty

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?