Aerdenhout, Villa’s en luxe huizen te koop - Luxe onroerend goed in Aerdenhout

Aerdenhout is een zeer bekende villawijk gelegen in de duinen van Zuid-Kennemerland. Ingeklemd tussen belangrijke verbindingswegen zijn er de meest royale villa’s in de omgeving te vinden. Aerdenhout is gemiddeld de duurste buurt van Nederland met veel objecten die gewaardeerd worden boven een miljoen euro. De villa’s beschikken over prachtige ruime tuinen die naadloos aansluiten op het omringende groen. Door de rustiek en ruimte in de wijk is het uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Aerdenhout valt onder de Gemeente Bloemendaal. Vanwege de goede ligging aan verbindingswegen ben je met een zeer korte reistijd bij het strand of in het centrum van Haarlem. Op slechts 30 autominuten ben je al in Amsterdam, Schiphol of Den Haag. De ideale ligging om te forensen en toch in de prachtige natuur van Zuid-Kennemerland te wonen.

Luxe wonen in Aerdenhout

Netherlands Sotheby’s International Realty zet de standaard voor luxe woningen in Aerdenhout. In vrijwel heel Aerdenhout hebben wij een uniek aanbod. Van villa’s in een bosrijke omgeving, appartementen, herenhuizen tot landhuizen met een zwembad grenzend aan de duingebieden. 

Aerdenhout, villa’s en luxe huizen te koop

Aerdenhout,

Bentveldsweg 142

EEN GLORIEUZE BUITENPLAATS De buitenplaats ‘Klein Bentveld’ in Aerdenhout vormt samen met het koetshuis, ’t Jagthuys, de overige opstallen en het weelderige park van bijna vier hectaren een statig en vooral schitterend landgoed. Dankzij de...

Meer informatie

Wonen in Aerdenhout

Aerdenhout-West

Aerdenhout-Zuid

Aerdenhout Centrum

Verkocht in Aerdenhout

Unieke woningen in Aerdenhout en omgeving

Netherlands Sotheby's International Realty is uw makelaar voor Aerdenhout

Villa's in Aerdenhout

Een uniek aanbod.

Wat kan wonen in Aerdenhout toch mooi zijn. Netherlands Sotheby’s International Realty heeft regelmatig bijzondere herenhuizen, villa’s en appartementen in Aerdenhout in de verkoop. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie. 

Ontdek ons aanbod in Den Haag

Ontdek unieke huizen in de buurt van Den Haag

Netherlands Sotheby's International Realty

Aangenaam kennis te maken.

U kunt contact met ons opnemen via het contacformulier op de contactpagina of bel ons direct.

Blijf op de hoogte over nieuwe landgoederen te koop bij Netherlands Sotheby's International Realty

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe nieuwe landgoederen, landhuis of buitenplaats? Schrijf u dan in voor de speciale nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuwe aanbod. 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?