Ontdek Amsteleiland bij Sotheby's Realty International Netherlands

Amsteleiland - Leven in de luxe van vrijheid op

Stilte. Zo zeldzaam dat het als rijkdom wordt ervaren. Weidse uitzichten en een overdaad aan frisse buitenlucht. Het zijn hooguit zingende vogels of een af en toe passerend bootje waardoor je beseft dat je niet alleen bent.

 

Medio 2022 start de verkoop van 4 Amsteloever appartementen, 11 Amstelzicht appartementen met een eigen jachthaven en 13 royale kavels voor onder architectuur te bouwen high end watervilla’s.

 

Amstel Eiland biedt de zeldzame kans om letterlijk in de Amstel te wonen. Om op een steenworp afstand van Amsterdam volledig omgeven te zijn door natuur. En om veilig omringd door water en onder het wakend oog van een conciërge van je privacy te genieten.

Geef uw voorkeuren aan of schrijf u nu in voor de nieuwsbrief

Wonen op Amstel Eiland

Nobillon Vastgoed is druk bezig met de ontwikkeling van Amstel Eiland. Er worden 13 kavels t.b.v. hoogwaardige villa bouw ontwikkeld. Allen met een eigen aanlegsteiger. 

 

Daarnaast worden er twee appartementencomplexen ontwikkeld met totaal 16 appartementen. Deze complexen worden v.v. ondergrondse parkeerplaatsen, wellness en een eigen jachthaven. Een conciërge zal vanuit een aparte woning de bewoners gaan ontzorgen. De verwachting is dat in het voorjaar van 2022 de verkoop kan starten.

Ontwikkeling van een luxe buitenplaats

Het Amsteleiland is ooit ontstaan na het doortrekken van de Amstel, om het vaarverkeer een makkelijke doorgang te verlenen.

 

Het eiland (23.515 m2) is een ‘ruwe diamant’. Projecten als deze – met de kans om landelijk te wonen dichtbij Amsterdam, Schiphol en het historische centrum van Ouderkerk aan den Amstel – zijn zeer zeldzaam. Vanaf het Amsteleiland bent u in 16 minuten (per auto) op de Zuidas. Al in 19 minuten bent u op Schiphol. En om Laren te bereiken, rijdt u slechts 28 minuten.

Eigen aanlegplaats aan de Amstel

Nobillon gaat deze ‘ruwe diamant’ upgraden tot een luxe buitenplaats in het hoogste segment. Er komen 13 zelfbouwkavels en 16 appartementen, allemaal met een eigen aanlegplaats. De zelfbouwkavels – gemiddeld 1.300 m2 groot – geven alle ruimte om het huis naar eigen inzicht te ontwerpen en te bouwen. De vrijstaande villa’s zullen circa 500 m2 woonoppervlakte bevatten. De appartementen worden gemiddeld 200 m2 groot.

Vrij uitzicht over de Amstel

In 1976 is Sotheby’s International Realty® ontstaan uit het veilinghuis Sotheby’s® welke is opgericht in 1744. Sotheby’s® heeft een internationaal netwerk van meer dan 90 kantoren in 40 landen en staat bekend om haar deskundigheid en innovatieve marketing.  Met hetzelfde DNA als het veilinghuis werd Sotheby’s International Realty® opgericht om aan de groeiende vraag c.q. service van verkoop bijzonder vastgoed te voldoen. Inmiddels telt het prestigieuze netwerk ruim 20.000 makelaars, verdeeld over bijna 1000 kantoren in meer dan 90 landen.

Amstel Eiland kavels

Wij helpen u graag bij de aankoop van een kavel of appartement op Amstel Eiland. U kunt contact opnemen via het bovenstaande formulier en bespreken dan graag de mogelijkheden. 

Amsteleiland wonen

Binnenkort heeft u de mogelijkheid om uw voorkeuren aan te geven waar u wilt wonen op Amstel Eiland. Vul het formulier in om op de hoogte te blijven. 

Sotheby's Netherlands informeert u graag.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Amstel Eiland. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van de volgende fases in het project. 

Blijf op de hoogte over nieuwe landgoederen te koop bij Netherlands Sotheby's International Realty

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe nieuwe landgoederen, landhuis of buitenplaats? Schrijf u dan in voor de speciale nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuwe aanbod. 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events? Meld u nu aan voor de nieuwsbrief.