Bay House - Weergaloos wonen aan het water met een adembenemend uitzicht op de Rijnhaven

Ontdek een architectonisch boegbeeld gelegen in de exclusieve wijk Katendrecht, direct aan de oever van de Maas. Bay House is de belichaming van tijdloze elegantie, robuuste charme en verfijnde klasse, waarbij u wordt getrakteerd op een adembenemend uitzicht over de meest schilderachtige skyline van Nederland. Dit alles wordt aangevuld met een hoogstaande afwerking en grensverleggende duurzaamheidsinnovaties, die de concurrentie moeiteloos overtreffen.

 

De prijsklasse voor de luxueuze appartementen, maisonettes en penthouses varieert van € 675.000,- tot
€ 2.200.000,- v.o.n. Oplevering eind 2023.

Bay House is genieten van luxe

Bay House biedt een ongeëvenaarde woonervaring met een prachtig uitzicht en luxe op het hoogste niveau. Elk aspect van dit indrukwekkende complex is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. De exclusieve nieuwbouwappartementen zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen voor een comfortabele en stijlvolle levensstijl.

Met prijzen variërend van € 675.000,- tot € 2.200.000,- v.o.n., heeft Bay House 88 appartementen, maisonettes en penthouses te koop, met woonoppervlaktes tussen de 80 en 238 m². U kunt meerdere eenheden combineren voor een nog grotere woonruimte en meer flexibiliteit in de indeling. Bijna alle appartementen bieden uitzicht op de Rijnhaven, Maas en Wilhelminapier en hebben extra privéruimte aan de binnentuinzijde, met zitplaatsen op het zuiden. Drie Town Residences bieden een prachtig uitzicht op de daktuin en het zuidwesten.

De twee indrukwekkende entrees aan de kadezijde zijn ruim acht meter hoog en stralen klasse en grandeur uit. Ze zijn uitgerust met een stijlvolle lounge en een conciërgeruimte.

Bay House combineert binnen- en buitenruimtes op een naadloze manier dankzij de grote schuiframen en ruime balkons, loggia’s en terrassen. De royale entreehallen, brede galerijen en prachtige binnentuin met zitgelegenheid zorgen voor verbinding tussen de bewoners, terwijl het verwarm- en koelsysteem in de vloeren, het Creston domoticasysteem en de privéparkeergarage met stallingsplaats en berging voor elk appartement extra gemak en comfort bieden. 

Bay House is ook uitgerust met een milieuvriendelijke aardwarmtebron, wat bijdraagt aan een duurzame levensstijl.

Interieur Bay House Rotterdam

Ontdek de Rotterdamse Rijnhaven

Rotterdam, een stad vol eindeloze mogelijkheden, blijft verbazen. Katendrecht ondergaat momenteel een transformatie naar het bruisende Rotterdam Rijnhaven, een levendige uitbreiding van het stadscentrum. 

 

Hier komen stedelijke charme, wonen, werken en ontspanning, kunst en design, mode en architectuur harmonieus samen. De unieke sfeer van haven, water en dynamiek blijft behouden. Het fascinerende contrast tussen historische en moderne architectuur blijft boeien en verrassen.

Impressie Bay House | Rijnhaven District | Netherlands Sotheby's International Realty
Rijnhaven District | Netherlands Sotheby's International Realty
Exterieur | Rijnhaven District | Netherlands Sotheby's International Realty
Locatie Bay House Rotterdam | Rijnhaven District | Netherlands Sotheby's International Realty

Bay House - Gelegen in het aantrekkelijke Katendrecht

Welkom in Katendrecht, een bruisende en levendige wijk in Rotterdam waar u kunt genieten van het goede leven in een hoogwaardige woonomgeving, zoals Bay House. Dit voormalig roemruchte stukje Rotterdam, strategisch gelegen tegenover de Wilhelminapier, transformeert tot een van de meest energieke en levendige districten van de stad.

 

In het dynamische Rotterdamse Rijnhaven vindt u een perfecte balans tussen wonen, werken, recreëren, kunst, cultuur en uitgaan. Al deze elementen komen op een unieke wijze samen om een inspirerende omgeving te creëren, waar de bewoners en bezoekers van Katendrecht volop van kunnen genieten. De wijk biedt een mix van historische charme en moderne voorzieningen, waardoor het een ideale plek is voor zowel jonge professionals als gezinnen.

 

Kom en ontdek de vele gezichten van Katendrecht en ervaar zelf de levendige sfeer en het ongeëvenaarde comfort van het wonen in Bay House en laat u inspireren door de creatieve energie die de Rotterdamse Rijnhaven te bieden heeft.

Bay House staat voor topniveau met een conciërge service

Bay House staat voor kwaliteit, met uitstekende voorzieningen zoals de Conciërge Residential Living. Deze service biedt topniveau in alle aspecten, van locatie tot diensten en faciliteiten. Hier komt alles samen voor een geweldige woonervaring.

Concierge residential living

Bay House biedt de gemakkelijke service van een conciërge die verantwoordelijk is voor beheer en veiligheid. De conciërge verwelkomt gasten, beantwoordt vragen en houdt een oogje op storingen of problemen met gemeenschappelijke ruimtes.

Duurzaam

Met een speciale pakketbox in de lobby van Bay House is thuisblijven voor pakketbezorging niet meer nodig. Er is een geavanceerd systeem dat alle pakket- en postbezorging ondersteunt.

Parking

Er is een Q-Park parkeergarage onder het Bay House complex. Bewoners kunnen een of meerdere vaste parkeerplaatsen kopen op een aparte verdieping die alleen toegankelijk is voor de bewoners en het hotel.

Lobby

Wat een fijne plek om thuis te komen! Er zijn twee stijlvolle lobby’s, ontworpen door Robert Kolenik, die toegang geven tot uw privéruimte. De conciërge verwelkomt u hier en biedt hulp indien nodig. In het loungegedeelte kunt u gasten ontvangen.

Uitzicht Rijnhaven District | Netherlands Sotheby's International Realty

Neem direct contact op

Wilt u weten welke appartementen nog beschikbaar zijn voor verkoop?
Neem dan direct contact met ons op. 

Kolpa vd Hoek | Sotheby's International Realty

Straatweg 94
3051 BL Rotterdam

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
09:00 – 17:30

Contactformulier

Praktische informatie over Bay House

Bay House prijzen

Bay House omvat appartementen, maisonettes en penthouses waarvan de prijzen variëren van € 640.000,- tot € 2.200.000,- v.o.n. 

Oplevering van Bay House

Bay House wordt eind 2023 opgeleverd.

Vaak gestelde vragen over Bay House

De regio Rotterdam – Rijnmond wordt vertegenwoordigd door ons makelaarskantoor Kolpa vd Hoek Sotheby’s International Realty. Dit kantoor is onderdeel van Netherlands Sotheby’s International Realty en wordt geleid door Managing Partner Sebastiaan van der Velden en Martijn de Bruijn.

Het Bay House project wordt ontwikkeld bij de ingang van de Katendrecht wijk in Rotterdam. Naast dit project wordt er ook een luxe hotel gebouwd. Dit hotel maakt deel uit van de complete ontwikkeling in dit gebied, wat bijdraagt aan een levendige en aantrekkelijke omgeving.

In het Bay House project worden 88 koopappartementen ontwikkeld met oppervlaktes variërend van 86,9 tot 238,2 m2. Aan de zuidzijde van het project komen er ook 22 vrije sector huurwoningen bij (verhuuraanbod na de zomer van 2023).

De koopappartementen beschikken over een royaal balkon met uitzicht op de Rijnhaven/Wilhelminapier, variërend van 14,8 m2 tot 60 m2 (voor de Royal Penthouses). Aan de zuidgevel krijgt elk appartement een zitje met een tafel en een lamp.

De bouw is momenteel in volle gang en de afwerking van het interieur is al begonnen. De verwachte oplevering staat gepland voor eind 2023.

Het risico van inkoop voor materialen en arbeid ligt bij de aannemer/ontwikkelaar. De prijzen blijven vast tot aan de voltooiing van het project.

De woningen in het Bay House project zijn aardgasvrij. Elk appartement is aangesloten op een warmte-koudeopslag (WKO) systeem. WKO is een duurzame techniek die energie uit de grond haalt om ruimtes te verwarmen of te koelen. Het systeem zorgt via vloerverwarming voor warmte in de winter en verkoeling in de zomer.

De woningen in dit project voldoen aan de strengste isolatienormen, wat betekent dat ze uitstekend geïsoleerd zijn om warmteverlies te minimaliseren en energie-efficiëntie te optimaliseren. Dit resulteert in een comfortabel binnenklimaat en lagere energiekosten voor de bewoners.

De woningen voldoen aan de strengste isolatienormen, wat betekent dat ze zeer energiezuinig zijn. Daarom bieden sommige geldverstrekkers een duurzaamheidskorting aan op de hypotheekrente. Doordat u minder uitgeeft aan energiekosten, kunt u mogelijk meer lenen.

Ondanks recente veranderingen in de woningmarkt, zijn er nog steeds volop kansen om op een veilige manier de overstap te maken naar een nieuwbouwwoning. De makelaars van Kolpa vd Hoek Sotheby’s International Realty om uw huidige woning te verkopen. Wij helpen u graag vrijblijvend op weg met het opstellen van een veilig stappenplan waarbij diverse zekerheden worden ingebouwd. Vertrouw op de expertise van Kolpa vd Hoek Sotheby’s International Realty om uw huidige woning te verkopen en met succes de volgende stap naar een nieuwbouwwoning te zetten.

De woning is voorzien van compleet sanitair en tegelwerk, een mooie keuken met diverse inbouwapparatuur en een stallingplaats voor de auto in het privégedeelte van de Q-parkeergarage op niveau -2. Dit gedeelte bevindt zich achter een gesloten hek en is uitsluitend toegankelijk voor bewoners. Op niveau -2 bevindt zich ook een privé fietsenberging, die eenvoudig te bereiken is vanaf het entreeniveau met een speciale fietsenlift.

Blijf op de hoogte over nieuwe landgoederen te koop bij Netherlands Sotheby's International Realty

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe nieuwe landgoederen, landhuis of buitenplaats? Schrijf u dan in voor de speciale nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuwe aanbod. 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?