Highlighted for you

Amsterdam

Dit royale appartement, met een woonoppervlakte van 222m2 en prachtig uitzicht op de gracht, bevindt zich in rijksmonument ‘De Witte Keizer’ gebouwd in 1720. Het gebouw ligt in de bocht van de Keizersgracht, vlakbij de Leidsegracht en heeft een prachtig uitzicht over de gracht. Het complex heeft een zeer fraai trappenhuis en beschikt over een lift.

Q Residences

Op een van de meest prominente locaties in Buitenveldert verrijst een nieuw icoon van internationale allure: Q Residences. Q Residences is een unieke plek om te wonen en bestaat uit twee torens, de noordelijk gelegen high-rise Quartz en de zuidelijk gelegen low-rise Qube.

Oostvoorne

Weelderig wonen in Oostvoorne? Dit unieke, zeer royale landhuis – gebouwd onder architectuur en gesitueerd nabij natuurgebieden – heeft het allemaal. De markante villa is bij uitstek geschikt voor een grote familie, ligt in een fabelachtige parktuin en vormt een architectonisch pronkstuk dat geen moment verveelt.

nvm_team
funda_team
mva_team
Home

Secret Sale

We are happy to tell you more about our Private sale.

Bent u voornemens uw uitzonderlijke woning te verkopen, maar maakt u dit liefst niet wereldkundig omdat u onder bepaalde voorwaarde wenst te verkopen, of omdat u geen haast heeft en de hoogste opbrengstwaarde wilt genereren? Dan is stille verkoop via Sotheby’s International Realty een goede optie. Met stille verkoop spreken we namelijk een groep serieuze kandidaat-kopers aan die zich niet in het openbaar en ‘onder de markt’ begeeft. Wij maken hiervoor een selectie voor u uit de meer dan dertigduizend personen die zich bij ons hebben aangemeld als potentiële koper. 

Een impressie van ons Private Sale aanbod.

Met Netherlands Sotheby’s International Realty kiest u voor de beste makelaar in exclusief onroerend goed en de beste vastgoedmarketeer met het grootste nationale en internationale netwerk. “Netherlands Sotheby’s International Realty” is de exclusive partner van Sotheby’s International Realty World Wide  voor Nederland.

Netherlands Sotheby's International Realty - Uitzonderlijk in bijzonder exclusief vastgoed

Sothebys’s Auction

‘Most trusted and dynamic marketplace for art and luxury’

Sotheby's Auction House is a leader in large international auctions. Our colleagues at the auction house visit people's homes and are often among the first to hear about possible relocation plans. The sale of exclusive real estate and art collection go hand in hand. Worldwide, Sotheby's International Realty assists people who are moving to the Netherlands from Hong Kong, India or America, or who are moving abroad from the Netherlands.

Villas

Ontdek bijzondere villa’s in het aanbod van Netherlands Sotheby’s International Realty. Zoekt u een bijzondere woning in het buitengebied? Bekijk dan ons aanbod van villa’s. 

Rural

Zoekt u een écht bijzondere woning? Denk dan eens aan een landelijk huis. Ons aanbod bevat authentieke woonhuizen en villa’s op de meeste bijzondere plekken in Nederland.

Secret Sale

Is your dream home not listed in our offering? Then be sure to contact us. Every day we are in contact with owners who offer special houses for silent sale. There is more for sale than you might think.

Urban

Unique homes in the city. Some with special architecture, the perfect location or with the best view of the city. Discover the most special homes in the city.
International
International offerings

Het International Realty netwerk is uw toegang tot unieke woningen in de hele wereld. Of u nu droomt over het Italiaanse platteland, een bruisende Aziatische stad, een Frans bourgondisch kasteel of zelfs een privé-eiland, wij helpen u om het te realiseren. Onze experts van Netherlands Sotheby’s International Realty staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en contact te leggen met onze collega’s op uw bestemming.

Discover our international offers

Laat u verleiden door ons bijzondere woningaanbod

Bij Netherlands Sotheby’s International Realty vindt u bijzonder en luxe vastgoed én appartementen. Van (NSW) landgoederen en villa’s tot grachtenpanden, penthouses en pied-à-terres of appartementen in de stad voor studerende kinderen. De één met een bijzondere architectuur en de ander op een perfecte locatie, of met het beste uitzicht over de stad.  Bekijk ons aanbod in: Amsterdam, Aerdenhout, Bloemendaal, Den Haag, ’t Gooi, Vechtstreek of Wassenaar.
Verkopen met Sotheby’s International Realty

Overweegt u uw villa, grachtenpand, landhuis of appartement te verkopen? Kies dan voor een kundige, betrouwbare makelaar met een groot netwerk en een partij die thuis is in bijzonder vastgoed. Bij Sotheby’s International Realty selecteren we het aanbod op uitstraling, locatie en unieke eigenschappen. Bij ons vindt u dus ook mooie en bijzondere appartementen die bijvoorbeeld interessant zijn voor internationale kopers. 

International Realty ®

Sotheby’s International Realty is in 1976 ontstaan uit het internationale veilinghuis Sotheby’s, dat is opgericht in 1744. Met als doel te voldoen aan de groeiende vraag c.q. service op het gebied van bijzonder en luxe vastgoed.

De verkoop van exclusief onroerend goed en kunstcollecties blijken hand in hand te gaan. We begeleiden wereldwijd mensen vanuit bijvoorbeeld Hongkong, India of Amerika die naar Nederland verhuizen.

Rent

Uiteraard kan Netherlands Sotheby’s International Realty ook behulpzaam zijn bij het zoeken naar een geschikt huurappartement of huurwoning. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij kijken of wij u kunnen matchen. Als wij geen passend aanbod in portefeuille hebben, gaan wij voor u op zoek. Wij hebben ook regelmatig appartementen in de verhuur in appartementencomplexen L’Etoile en Q Residences  vlakbij de Zuid-As en het Gelderlandplein. Als u daarin geïnteresseerd bent, schrijf u dan in, dan nemen wij direct contact op als er een appartement vrij komt.

Renting out your propterty
Ook verhuur van onroerend goed op de nationale én internationale markt is één van onze specialisaties. We beschikken over lokale expertise in Amsterdam, Rotterdam en andere steden in Nederland en hebben goede contacten met de HRM-afdelingen van multinationals en expatbureaus.
Search

Heeft u ons aanbod bekeken en staat uw droomhuis (nog) niet tussen ons actuele (stille) aanbod? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan voor u op zoek naar een match. Via ons brede lokale, nationale én internationale netwerk hebben wij dagelijks contact met instanties en eigenaren die bijzondere huizen in (stille) verkoop aanbieden.

Netherlands Sotheby's International Realty

Nice to meet you.

You can contact us via the contact form on the contact page or call us directly.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Always the first to know about private sales, new offers and exclusive events?