Location

Wissen

Type

Price range

Highlighted for you

Rotterdam

Op de allerbeste locatie van Rotterdam-Hillegersberg, omgeven door water en groen, ligt dit prachtige en exclusieve Privé Eiland met uniek uitzicht over de Bergse Achterplas. Deze toplocatie is toegankelijk middels eigen brug vanaf de statige en lommerrijke CNA Looslaan.

Noordwijk

In de mooiste straat van Noordwijk-Binnen gelegen prachtig gerestaureerd monumentaal 18e-eeuws Patriciërshuis met een koetshuis, gym en een separaat appartement met eigen entree. Een zeer bijzonder en zeldzaam juweel met verrassende ruimtes en tal van authentieke details.

Amstel Eiland

Stilte. Zo zeldzaam dat het als rijkdom wordt ervaren. Weidse uitzichten en een overdaad aan frisse buitenlucht. Het zijn hooguit zingende vogels of een af en toe passerend bootje waardoor je beseft dat je niet alleen bent. Amstel Eiland biedt de zeldzame kans om letterlijk in de Amstel te wonen.

nvm_team
funda_team
mva_team

Secret Sale

We are happy to tell you more about our Private sale.

Netherlands Sotheby’s International Realty de mogelijkheid om de verkoop zo exclusief en stil mogelijk te houden en zo de hoogste prijs te realiseren. Wij benaderen hiervoor speciaal voor u een selectie uit de bij ons bekende de circa 50.000 personen welke zich bij ons hebben aangemeld als potentiële koper. Ook hebben wij dagelijks contact met ons klanten/relaties uit de regio’s Amsterdam, ‘t Gooi, Vechtstreek, Bilthoven, Aerdenhout, Bloemendaal, ‘s-Gravenhage, Wassenaar, Rotterdam, Den Bosch, Vught et cetera. Tevens profiteert u van de synergie welke wij hebben met onze collega’s waarmee wij in het zelfde kantoorpand gehuisvest zijn van Sotheby’s Auctions met een waanzinnig goed aanvullend netwerk.

We also have very intensive weekly contact with all our foreign colleagues of Sothebys's Realty Belgium, London, Germany, Spain, France, Singapore, USA, ABC islands etc. from where leads regularly come in.

Een impressie van ons Private Sale aanbod.

Met Netherlands Sotheby’s International Realty kiest u voor de beste makelaar in exclusief onroerend goed en de beste vastgoedmarketeer met het grootste nationale en internationale netwerk. “Netherlands Sotheby’s International Realty” is de exclusive partner van Sotheby’s International Realty World Wide  voor Nederland.

Netherlands Sotheby's International Realty - Uitzonderlijk in bijzonder exclusief vastgoed

Sothebys’s Auction

‘Most trusted and dynamic marketplace for art and luxury’

Sotheby's Auction House is a leader in large international auctions. Our colleagues at the auction house visit people's homes and are often among the first to hear about possible relocation plans. The sale of exclusive real estate and art collection go hand in hand. Worldwide, Sotheby's International Realty assists people who are moving to the Netherlands from Hong Kong, India or America, or who are moving abroad from the Netherlands.

Villas

Ontdek bijzondere villa’s in het aanbod van Netherlands Sotheby’s International Realty. Zoekt u een bijzondere woning in het buitengebied? Bekijk dan ons aanbod van villa’s. 

Rural

Zoekt u een écht bijzondere woning? Denk dan eens aan een landelijk huis. Ons aanbod bevat authentieke woonhuizen en villa’s op de meeste bijzondere plekken in Nederland.

Secret Sale

Is your dream home not listed in our offering? Then be sure to contact us. Every day we are in contact with owners who offer special houses for silent sale. There is more for sale than you might think.

Urban

Unique homes in the city. Some with special architecture, the perfect location or with the best view of the city. Discover the most special homes in the city.
International
International offerings

Het International Realty netwerk is uw toegang tot unieke woningen in de hele wereld. Of u nu droomt over het Italiaanse platteland, een bruisende Aziatische stad, een Frans bourgondisch kasteel of zelfs een privé-eiland, wij helpen u om het te realiseren. Onze experts van Netherlands Sotheby’s International Realty staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en contact te leggen met onze collega’s op uw bestemming.

Discover our international offers

Laat u verleiden door ons bijzondere woningaanbod

Bij Netherlands Sotheby’s International Realty vindt u bijzonder en luxe vastgoed én appartementen. Van (NSW) landgoederen en villa’s tot grachtenpanden, penthouses en pied-à-terres of appartementen in de stad voor studerende kinderen. De één met een bijzondere architectuur en de ander op een perfecte locatie, of met het beste uitzicht over de stad. Wat uw woonwensen ook zijn: we helpen u graag en in elke fase. Bekijk hier ons verleidelijke aanbod.

Sell with us

You are choosing the best real estate agent in the Netherlands and the best real estate marketer with the largest national and international network. Through our unparalleled local, national and international network and marketing we are able to reach any desired target group. Silent sales or maximum exposure, anything is possible! With over a decade of experience and our exceptional expertise, we have achieved many successful transactions.

International Realty ®

In 1976 is Sotheby’s International Realty® ontstaan uit het veilinghuis Sotheby’s® welke is opgericht in 1744. Sotheby’s® heeft een internationaal netwerk van meer dan 90 kantoren in 40 landen en staat bekend om haar deskundigheid en innovatieve marketing.  Met hetzelfde DNA als het veilinghuis werd Sotheby’s International Realty® opgericht om aan de groeiende vraag c.q. service van verkoop bijzonder vastgoed te voldoen. Inmiddels telt het prestigieuze netwerk ruim 20.000 makelaars, verdeeld over bijna 1.000 kantoren in meer dan 90 landen.

Rent

Uiteraard kan Netherlands Sotheby’s International Realty ook behulpzaam zijn bij het zoeken naar een geschikt huurappartement of huurwoning. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij kijken of wij u kunnen matchen. Als wij geen passend aanbod in portefeuille hebben, gaan wij voor u op zoek. Wij hebben ook regelmatig appartementen in de verhuur in appartementencomplexen L’Etoile en Q Residences  vlakbij de Zuid-As en het Gelderlandplein. Als u daarin geïnteresseerd bent, schrijf u dan in, dan nemen wij direct contact op als er een appartement vrij komt.

Renting out your propterty

Wij zijn ook gespecialiseerd in de verhuur van uw onroerend goed, zowel in de nationale en internationale markt. Wij hebben zeer goede contacten met expatsbureaus en plaatsen ons aanbod ook op verhuursites zoals Pararius en Funda. Wij regelen alles en nemen uw zorgen uit handen.

Search

Netherlands Sotheby’s International Realty is expert en ervaren partner op het gebied van bijzondere en luxe woningen. Voor zowel vraag als aanbod kan Sotheby’s International Realty® op een breed en internationaal netwerk vertrouwen. Ons doel is om precies dát object te vinden waar u al jaren naar zoekt. Via het matchformulier kunt u een gratis zoekprofiel aanmaken. U wordt dan automatisch als eerste op de hoogte gehouden van het aanbod dat bij uw wensen past. Maak snel een gratis zoekprofiel aan!

Netherlands Sotheby's International Realty

Nice to meet you.

You can contact us via the contact form on the contact page or call us directly.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Always the first to know about private sales, new offers and exclusive events?