Pieter de Hoochstraat 11app.14B
1071 ED, Amsterdam

Description

De laatste premium appartementen op de mooiste plek in Oud Zuid met een ondergrondse parkeergarage en een luxe lobby. Oplevering vindt begin 2022 plaats. In het Amsterdamse Museumkwartier krijgt exclusief wonen een nieuwe dimensie. Met het project De Hooch worden tussen de Hobbemakade en de Pieter de Hoochstraat appartementen ontwikkeld in het mondaine topsegment voor mensen die hoge eisen stellen aan hun persoonlijke omgeving. Zij...
Read more

Contact us

Voor meer informatie over dit object kunt u contact met ons opnemen.

Status
Sold
Kind of object
Apartment
Living space
295 m2
Price
€ 4.247.100,- v.o.n.
Construction year
2019
Number of rooms
4

Deel op: 

De laatste premium appartementen op de mooiste plek in Oud Zuid met een ondergrondse parkeergarage en een luxe lobby. Oplevering vindt begin 2022 plaats.

In het Amsterdamse Museumkwartier krijgt exclusief wonen een nieuwe dimensie. Met het project De Hooch worden tussen de Hobbemakade en de Pieter de Hoochstraat appartementen ontwikkeld in het mondaine topsegment voor mensen die hoge eisen stellen aan hun persoonlijke omgeving. Zij die groot willen wonen, groots willen leven. De Hooch biedt midden in het culturele hart van Amsterdam de rust en privacy die u nodig heeft.

Begin 2022 worden op de mooiste locatie van de stad zeer ruime nieuwbouw appartementen opgeleverd. Hier heeft Roberto Meyer’s MVSA Architects een transparant gebouw ontworpen dat uitnodigt tot groot en groots wonen. Want in Oud Zuid, op de plek waar het centrum en de Pijp elkaar raken, zijn zeer ruime appartementen ontwikkeld met unieke privé services in het pand. De riante ondergrondse parkeergarage, exclusief voor bewoners, zorgt ervoor dat de bewoners na het parkeren veilig en met gemak hun woningen kunnen bereiken.

ENDLESS LUXURY
In De Hooch leeft u met het gemak van een conciërge; een facilitair manager die u alledaagse zaken uit handen kan nemen, zoals het ontvangen van bezorgdiensten tot aan de opvang van huisdieren.

PRIVACY AND SAFETY
Veiligheid en privacy staan voorop in de Hooch. Een gefaseerd toegangssysteem maakt het gebouw alleen toegankelijk voor bewoners en genodigde bezoekers; de receptie met conciërge zorgt voor extra sociale controle en veiligheid.

COMFORTABLE FUNCTIONALITY
Een high-end domotica systeem stelt u in staat om via een touch-display diverse faciliteiten te regelen. Dit systeem is achter de voordeur uit te breiden met faciliteiten om onder andere zonwering, audio- en videosystemen aan te sturen.

LOBBY/ SERVICE
In de lobby bevindt zich een bar, een luxe lounge met open haard en een vergaderruimte. De conciërge van De Hooch is in de lobby gehuisvest. De conciërge zal een persoonlijke service bieden en fungeert als een moderne butler. Dit biedt mogelijkheden om de bewoners van De Hooch zoveel mogelijk te ontzorgen.

INDELING:
Dit is een tweezijdig appartement op de vierde verdieping. Het is georiënteerd op de dynamische Hobbemakade met zicht op het water, de historische stallen van Heineken en de levendige Pijp. Het heeft een groot balkon op het westen aan de rustige stiltetuin. Het balkon is zowel toegankelijk vanuit de woonkamer en slaapkamer. De raampartijen van vloer tot plafond zorgen voor optimaal daglicht in de woning. Het appartement wordt casco geleverd waardoor u nog alle kanten op kunt voor wat betreft styling en afwerking; u kunt het geheel naar eigen smaak afbouwen. Het appartement biedt de mogelijkheid om een riante master bedroom met grote badkamer te realiseren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een slaapkamer te realiseren met eigen badkamer voor gasten of kinderen. Uiteraard beschikt de woning over voldoende sanitair mogelijkheden, zodat de gasten nooit uw badkamer hoeven te betreden.

De mogelijkheid bestaat om een parkeerplek in de ondergrondse parkeergarage te kopen.

Handover

Status
Sold
Vraagprijs
€ 4.247.100,- v.o.n.
Acceptance
In consultation

Construction shape

Kind of object
Apartment
Type of home
Mezzanine
Construction year
2019
Construction shape
New projects
location
Aan water, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht

Layout

Living space
295 m2
Building-related outdoor space
16 m2
External storage space
10 m2
Contents
821 m3
Number of rooms
4
Number of floors
1

Outdoor space

Garden
No garden

Parking

Capacity
1

Roof

Other

Permanent habitation
Yes
Maintenance inside
Excellent
Outdoor maintenance
Excellent
Current usage
living space
Current destination
living space

Services

Services
Mechanische ventilatie, Lift, Rookkanaal, Schuifpui, Domtica

Kadastrale gegevens