Description

English translation below. PER 1 OKTOBER BESCHIKBAAR **Wegens enorme aanvraag is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen, nieuwe aanvragen worden niet meer in behandeling genomen.** Aan een van de meest populaire grachten van Amsterdam gelegen recent, luxueus gerenoveerd appartement (woonoppervlakte 83 m2) met balkon met zicht op de gracht. Het appartement heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers en een werkkamer. Indeling:...
Read more

Contact us

Voor meer informatie over dit object kunt u contact met ons opnemen.

Kind of object
Apartment
Living space
83 m2
Prijs
€ 2.800,- p/m
Construction year
1900
Number of rooms
4

Deel op: 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

English translation below.

PER 1 OKTOBER BESCHIKBAAR

**Wegens enorme aanvraag is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen, nieuwe aanvragen worden niet meer in behandeling genomen.**

Aan een van de meest populaire grachten van Amsterdam gelegen recent, luxueus gerenoveerd appartement (woonoppervlakte 83 m2) met balkon met zicht op de gracht. Het appartement heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers en een werkkamer.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke entree naar de 2e verdieping. Entree in de hal met garderobe.
De aan de voorzijde gelegen woonkamer heeft hoge plafonds en een open haard en uitzicht op het Rijksmuseum. De moderne open keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat met afzuiging, combi-oven, stoomoven, vaatwasmachine en een Quooker. Er is een aparte kantoorruimte en hier is ook de wasruimte.
Vanuit de hal is er toegang tot de moderne badkamer met ligbad, douche en een design wastafel met elektrische kranen. In de hal bevindt zich tevens een apart toilet. Aan de achterzijde van het appartement zijn er twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een balkon met uitzicht op de gracht. De 2e slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche en wastafel.

Locatie:
Het appartement is centraal gelegen met uitzicht op het Rijksmuseum. De Spiegelgracht met alle beroemde antiekwinkels en kunstgaleries ligt om de hoek, evenals een groot aanbod van lokale winkels en restaurants. Het Vondelpark en het Van Gogh Museum bevindt zich op loopafstand net als de PC Hooftstraat met al haar bekende winkels. Ook heeft u vanuit de woning gemakkelijk toegang tot de hoofdwegen om het centrum te verlaten. De tram stopt praktisch voor uw deur en ook de metrohalte Noord-Zuidlijn bevindt zich op enkele minuten fietsafstand.

Bijzonderheden:
– Deels gemeubileerd (Zie de foto’s), ongemeubileerd is ook mogelijk;
– Per direct beschikbaar voor onbepaalde tijd;
– Huurprijs €2800, – per maand inclusief servicekosten;
– Exclusief gas/water/elektriciteit en internet;
– Per direct beschikbaar;
– Pas luxe gerenoveerd;
– 3 slaapkamers en 2 badkamers;
– Niet geschikt voor delers en/of studenten;
– Het betreft een gemeentelijk monument;
– Woonoppervlakte 83 m2.

—————————————————————-

AVAILABLE 1ST OF OCTOBER

** Due to enormous demand it is unfortunately not possible to schedule a viewing anymore. **

Located on one of the most popular canals in Amsterdam is a recently luxuriously renovated apartment (living area 83 m2) with balcony overlooking the canal. The apartment has 2 bedrooms, 2 bathrooms and an office space.

Layout:
Access through the communal entrance to the 2nd floor. Entrance into the hall with wardrobe.
The living room at the front has high ceilings, a fireplace and views of the Rijksmuseum. The modern open kitchen is fully equipped with various built-in appliances, such as an induction hob with extractor, combi-oven, steam oven, dishwasher and a Quooker. There is a separate office space and a laundry room.
From the hall is access to the modern bathroom with bath, shower and a designer sink with electrical faucets. A separate toilet is in the hall. At the rear of the apartment are two bedrooms. The master bedroom has a balcony overlooking the canal. The 2nd bedroom has its own bathroom with shower and sink.

Location:
The apartment is centrally located with a view of the Rijksmuseum. The Spiegelgracht, with all of its famous antique shops and art galleries, is just around the corner, as well as a wide range of local shops and restaurants. The Vondelpark and the Van Gogh Museum is within close walking distance, as is the PC Hooftstraat with all of its famous shops. You also have easy access from the house to the main roads out of the centre. The tram stops almost in front of your door and the North-South metro stop is just a few minutes away by bike.

Particulars:
– Partly furnished (see photos), unfurnished is also possible
– Available immediately for an indefinite period of time
– Rental price €2800 per month including service costs
– Excluding gas/water/electricity and internet
– Available immediately
– Newly and luxuriously renovated
– 3 bedrooms and 2 bathrooms
– Not suitable for sharers or students
– It is a municipal monument
– Living area 83 m2.

Handover

Status
Rented
Vraagprijs
€ 2.800,- p/m
Acceptance
In consultation

Construction shape

Kind of object
Apartment
Type of home
Upstairs apartment
Construction year
1900
Construction shape
New projects
location
Aan water, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht

Layout

Living space
83 m2
Building-related outdoor space
5 m2
External storage space
0 m2
Contents
316 m3
Number of rooms
4
Number of bedrooms
3
Number of floors
1

Outdoor space

Garden
No garden

Parking

Roof

Other

Permanent habitation
Yes
Particularities
Monument, Gestoffeerd, Gemeubileerd
Maintenance inside
Excellent
Outdoor maintenance
Excellent
Current usage
living space
Current destination
living space

Services

Kadastrale gegevens