Description

See English translation below. Op een toplocatie in de Noordwijkse Zuidduinen ligt dit prachtige “private estate” welke beschikt over 3 aparte toegangshekken en 3 entrees welke elk een eigen adres hebben, te weten Javaweg 2 en de Rembrandtweg 28 en 30 te Noordwijk. Het geheel geeft je het ideale permanente vakantiegevoel alsof je op Ibiza bent. Zelden zien wij een vergelijkbaar afwerkingsniveau waarbij kosten noch...
Read more

Contact us

Voor meer informatie over dit object kunt u contact met ons opnemen.

Status
Available
Kind of object
Residential building
Living space
645 m2
Prijs
Prijs op aanvraag
Construction year
2018
Number of rooms
13
Parcel
1.872 m2

Deel op: 

See English translation below.

Op een toplocatie in de Noordwijkse Zuidduinen ligt dit prachtige “private estate” welke beschikt over 3 aparte toegangshekken en 3 entrees welke elk een eigen adres hebben, te weten Javaweg 2 en de Rembrandtweg 28 en 30 te Noordwijk.

Het geheel geeft je het ideale permanente vakantiegevoel alsof je op Ibiza bent.
Zelden zien wij een vergelijkbaar afwerkingsniveau waarbij kosten noch moeite is gespaard.

Dit “private estate” bestaat uit twee hypermoderne, nieuwgebouwde, vrijstaande villa’s welke ondergronds met elkaar verbonden zijn. Hierdoor is dit “private estate” ideaal voor bijvoorbeeld dubbele bewoning met ouders. Ook kan het dienen als een perfecte woon-werk combinatie, hetgeen op verschillende plekken binnen deze estate mogelijk is. Daarbij kan in alle gevallen het pool house worden aangewend voor de huisvesting van bijvoorbeeld personeel, een nanny of butler.
De door architect Van Manen en Kameling&VanderBurgh ontworpen privé compound is prachtig omsloten en beveiligd en beschikt over een prachtige tuin op het zuiden, naar een ontwerp van Wencop tuinarchitecten, met vrijstaand buitenzwembad met terrassen rondom en een pool house.

Het totaal oppervlak bedraagt 971,9 m2 verdeeld over 645,1 gebruiksoppervlak wonen, 102,3 overige inpandige ruimten, 224,5 gebouw gebonden buitenruimte en een perceeloppervlakte ca. 1.872 m2. De villa’s zijn gebouwd in 2018 en zijn zeer luxe & compleet afgewerkt met veel maatwerk en oog voor detail. Het geheel heeft in totaal 7 slaapkamers, met 6 badkamers, 4 extra toiletten (kantoor, woningen en poolhouse) maar er zijn meer slaapkamers te maken omdat sommige kamers als extra vergaderruimte fungeren. Ook beschikt het geheel over twee dubbele inpandige garages en 8 parkeerplaatsen op eigen terrein.

De ligging in het duin waarborgt privacy, terwijl boulevard, strand (400 meter), duinen en winkels zich op enkele minuten loopafstand bevinden.

Op de kavel aan de Javaweg 2 gelegen is een vergunning om nog circa 300 m2 te bouwen. Er zou een garage met lift gemaakt kunnen worden van 300 m2 (in de grond), waar een auto liefhebber veel auto’s in kwijt kan, plus een opbouw van 200 m2 ten behoeve van bijvoorbeeld een kantoor, atelier, gasten of auto’s. Waarschijnlijk kan de opbouw zelfs groter dan 200 m2 omdat het te bouwen oppervlak 300 m2 is en je nog de lucht in mag. Uiteraard dient een en ander in overleg met de gemeente plaats te vinden en er een omgevingsvergunning aangevraagd te worden.

Indeling:

Tuinverdieping:
Bij de bouw en indeling is optimaal rekening gehouden met de situering van de villa’s in de duinen waardoor de verdiepingen anders en speelser zijn ingedeeld dan bij een standaard villa, hierdoor bevindt zich de ruime entree op niveau van de tuin.
Beide villa’s hebben een eigen entree, alsmede toiletten en garderobe. De hoofdvilla heeft een indrukwekkend open trappenhuis naar de overloop over 4 woonlagen.
De tuinverdieping herbergt een enorme ruimte welke momenteel in gebruik is als kantoor en fitnessruimte maar is ook ideaal te gebruiken als woon/chill kamer. De kantoorruimte is afgescheiden van het woonhuis en alleen te betreden met fingerprint en face recognition. Het kantoor heeft een eigen opgang evenals een guest room voor bijvoorbeeld zakelijke relaties en kan ook verhuurd worden als separate ruimte. De fitnessruimte beschikt over een wellness, sauna met extra infrarood functie en Turks stoombad. Tevens bevinden zich op deze woonlaag een keuken, 2 logeerkamers ieder met eigen badkamer en toilet.
In de aangrenzende tuin ligt het pool house met zonneschermen over de gehele breedte en een groot terras met verwarmd zwembad van 12 X 4 meter voorzien van (sfeer)verlichting, Jetstream en roldek, separate ruime (buiten)jacuzzi en buitendouche.

1e verdieping:
Op deze verdieping zijn 5 luxe slaapkamers gesitueerd.
In de hoofd villa bevindt zich op deze verdieping een zeer ruime master bedroom met walk-in closet welke ook is gebouwd als “saferoom” en badkamer alsmede twee extra slaapkamers met elk een eigen badkamer. Aangrenzend aan de master bedroom is een prachtige bibliotheek die is voorzien van een indrukwekkende trappartij welke een eigen entree verzorgd naar de bovengelegen woonkamer.
In de kleine villa is op deze verdieping de woonkeuken, voorzien van alle nodige Siemens inbouwapparatuur, separaat toilet, 2 slaapkamers en een badkamer gesitueerd.

2e verdieping:
De 2e verdieping is voorbehouden aan de hoofdvilla. Hier bevindt zich de heerlijke grote woonkamer met woonkeuken met twee gashaarden en met veel licht. De woonkamer loopt door naar het grote terras met open haard en een prachtig uitzicht.

3e verdieping:
Op deze verdieping bevindt zich het prachtige dakterras met adembenemend uitzicht, ideaal om na te genieten van een zomerse dag.

Keukens:
Het geheel heeft vier Siemens keukens tot zijn beschikking, een in de hoofdwoning, een in de 2e woning, een kleine keuken in het kantoor en een in het poolhouse. Op het dak is er een kleine kookplek.
De keukens zijn voorzien van:
– Keuken hoofdhuis: Quooker Cube kraan, 2 vaatwassers, kingsize koelkast, kingsize vriezer, inbouw koffiezet apparaat (barista) en combi-oven en stoomoven. Inductie kookplaat + Teppan Yaki plaat met ingebouwde afzuiging van merk Bora.
– Kantoor Keuken: Vaatwasser, Koelkast en inbouw koffiemachine (Barista) Siemens apparatuur en Quooker Cube
– Pool house: Vaatwasser, koelkast, kookplaatje en Quooker Cube
– Keuken 2e woning: Siemens apparatuur te weten koelkast, combioven en inductie kookplaat met afzuigkap

State of the art beveiliging:
Het geheel is zeer goed beveiligd en door een hek afgeschermd, beveiligd met camera’s en heeft meerdere kennels voor waakhonden. De villa en omgeving zijn voorzien van een beveiligd wifi systeem en is beveiligd door middel van een alarmsysteem, een surveillance dienst en wijkbeveiliging er is een directe doormelding naar de politie evenals een verbod op parkeren rondom het pand. Er is zowel rondom de woning als in de woning special gelaagd slagvast beglazing aangebracht en diverse compartimenten (perimeters in en buiten de woningen) waardoor er extra beveiligingslagen ontstaan. Verder is het huis uiteraard voorzien van een safe room.

Belangrijk om te weten:
– De villa is voorzien van Domotica,
– Huisautomatisering,
– Automatische verlichting, door gehele huis inbouwspots, wandverlichting en plafondspots,
– Vloerverwarming (per ruimte regelbaar),
– Vloeren zijn afgewerkt met op de woonverdieping visgraat eikenvloer en de overige vloeren zijn gietvloeren.
– Ventilatiesysteem,
– Keyless entry rondom met fingerscan en face recognition op de 2e woning,
– Elektrisch entree hekwerk,
– Zeer strakke wand- en plafondafwerking,
– Luxe hang-sluitwerk
– Alle vertrekken beschikken over televisie- en internetaansluitingen.
– Zonnepanelen, recent zijn er zonnepanelen geïnstalleerd die gemiddeld 700 euro aan energie opleveren per maand
– Centrale verwarming met WKO
– Aansluiting voor heathers, windschermen en zonwering, bij de pool zijn deze wind gestuurd
– Recent zijn er ook zonneschermen op het pool house geplaatst evenals “elektrische shades op alle ramen” die via domotica bediend worden
– In totaal zijn er in de villa’s vier wasmachine en vier droger aansluitpunten beschikbaar
– Rondom een onderhoudsarme (duin)tuin, beregeningsinstallatie en ruime terrassen op zuid en west.
– De gehele inventaris, binnen en buiten, is eventueel over te nemen.

———————————————

On a prime location in the Noordwijkse Zuidduinen (South Dunes) this beautiful “private estate” has 3 separate entrance gates and 3 entrances, each of which has its own address: Javaweg 2 and Rembrandtweg 28 and 30 in Noordwijk.

Everywhere on the estate provides the ideal permanent holiday feeling as if you were in Ibiza! Rarely do we encounter a comparable level of finish throughout, where neither expense nor effort has been spared.

This private estate consists of two ultramodern, newly built, detached villas that are connected underground. The private estate is thus ideal for e.g. double occupancy with parents. Here, various places can also serve as a perfect living/working combination. In any case; the pool house can be used for staff housing, perhaps for a nanny or butler.

The private compound, designed by Van Manen and Kameling&VanderBurgh Architects, is beautifully enclosed and secured and features a delightful south-facing garden, designed by Wencop landscape architects, embracing a detached outdoor pool with terraces all around and the pool house.

The total area is 971.9 m2 divided over 645.1 m2 residential use, 102.3 other indoor spaces, 224.5 building-bound outdoor space and a plot area of approx. 1,872 m2. The villas were built in 2018 and are very luxurious & completely finished with much customisation and a special eye for detail. The whole estate offers a total of 7 bedrooms, with 6 bathrooms, 4 extra toilets (office, residences and pool house) but more bedrooms can be created because some rooms currently function as extra meeting spaces. The property has two double indoor garages and 8 parking spaces on site.

The location in the dunes guarantees privacy, while the boulevard, beach (400 meters), dunes and shops are just a few minutes’ walk away.

The plot at Javaweg 2 has a permit to build another 300 m2. A garage with elevator of 300 m2 (underground) could be made, where a car enthusiast can store many cars, plus a structure of 200 m2 for, for example, an office, workshop, guests or cars. The construction can probably even be larger than 200 m2 because the surface to be built is 300 m2 and you are allowed to build multiple levels. Naturally, this must take place in consultation with the municipality and an environmental permit must be applied for.

Layout:

Garden floor:
In the construction and layout, optimal account was taken of the dune location of the villas. The floors are consequently arranged differently and more playfully than in more standard villas, so the spacious entrance is at garden level.

Both villas have their own entrance, as well as toilets and cloakroom. The main villa has an impressive open stairwell to the landing over 4 floors. The garden floor houses a very large space that is currently used as an office and fitness room, but it is also ideal as a living/chill-out room. The office space is separated from the house and can only be entered with fingerprint and facial recognition. The office has its own entrance as well as a guest room for business relations, for example, and can also be rented out as a separate space. The fitness room has a wellness area, sauna with additional infrared function and Turkish steam bath. Also on this floor are a kitchen, 2 guest bedrooms, each with its own bathroom and toilet.

In the adjacent garden is the pool house with awnings over the entire width and a large terrace with heated swimming pool of 12 x 4 meters with ambient lighting, Jetstream and roller cover, separate spacious outdoor jacuzzi and outdoor shower.

1st floor:
On this floor are 5 luxurious bedrooms. In the main villa on this floor there is a very spacious master bedroom with walk-in closet (also built as a “saferoom”) and bathroom as well as two additional bedrooms, each with its own bathroom. Adjacent to the master bedroom is a beautiful library with an impressive staircase which provides a private entrance to the living room above.
In the small villa on this floor is the kitchen, equipped with all necessary Siemens appliances, a separate toilet, 2 bedrooms and a bathroom.

2nd floor:
The 2nd floor is reserved for the main villa. Here is the lovely large living room and kitchen/diner with two gas fireplaces and plenty of light. The living room continues to the large terrace with fireplace and beautiful views.

3rd floor:
On this floor is the beautiful roof terrace with breathtaking views, ideal for enjoying a summer day and evening.

Kitchens:
The estate has four Siemens kitchens, one in the main house, one in the second house, a small kitchen in the office and one in the pool house. On the roof there is also a small cooking area. The kitchens are equipped with:
– Main house kitchen: Quooker Cube tap, 2 dishwashers, king-size fridge, king-size freezer, built-in coffee maker (Barista) and combi oven and steam oven. Induction hob + Teppan Yaki plate with built-in extraction from Bora.
– Office Kitchen: Dishwasher, Fridge and built-in coffee machine (Barista) Siemens appliances and Quooker Cube
– Pool house: Dishwasher, fridge, hot plate and Quooker Cube
– Kitchen 2nd home: Siemens appliances; refrigerator, combi oven and induction hob with extractor hood

State of the art security:
The entire estate is very well secured and shielded by a fence, secured with cameras and several kennels for guard dogs. The villa and surroundings are equipped with a secured WiFi system and by an alarm system, a surveillance service and neighborhood security. There is direct reporting to the police as well as a ban on parking around the property. Special layered impact-resistant glazing has been installed both around the house and in the house and various compartments (perimeters in and outside the houses) creating extra layers of security. Furthermore, the house is, of course, equipped with a safe room.

Important to know:
– The villa is served by an extensive Domotica system
– Home automation,
– Automatic lighting, recessed spotlights, wall lighting and ceiling spotlights throughout the house,
– Underfloor heating (adjustable per room)
– There is a herringbone oak floor on the living floor while the other floors have cast floors
– Ventilation system
– Keyless entry throughout, with finger scan and facial recognition to the 2nd home
– Electric entrance fencing
– Very sleek wall and ceiling finishes
– Luxury hinges
– All rooms have television and internet connections.
– Solar panels. The recently installed solar panels generate an average of 700 euros in energy per month
– Central heating with WKO
– Connection for heaters, wind screens and sun blinds. At the pool these are wind controlled
– Recently, sunshades were placed on the pool house as well as “electric shades on all windows” that are also controlled through the Domotica system
– A total of four washing machine and four dryer connections are available in the villas
– Around a low-maintenance (dune) garden, a sprinkler system and spacious terraces are on the south and west sides.
– The entire inventory, inside and outside, can be taken over if required.

Handover

Status
Available
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Acceptance
In consultation

Construction shape

Kind of object
Residential building
Construction year
2018
Construction shape
Existing build
location
Aan rustige weg, In woonwijk

Layout

Living space
645 m2
Building-related outdoor space
225 m2
External storage space
0 m2
Contents
3.096 m3
Number of rooms
13
Number of bedrooms
8

Outdoor space

Garden
Garden around
Quality
Beautifully laid out

Parking

Capacity
4

Roof

Other

Permanent habitation
Yes
Maintenance inside
Excellent
Outdoor maintenance
Excellent
Current usage
living space
Current destination
living space

Services

Services
Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering, Zwembad, Jacuzzi, Stoomcabine, Sauna, Domtica, Zonnepanelen, Natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens