Funda | Netherlands Sotheby's International Realty

Verhuren met Netherlands Sotheby's International Realty

The rental of real estate is a key area of our expertise, both domestically and globally. We bring local knowledge to the table for cities such as Amsterdam, Rotterdam, and others throughout the Netherlands, and maintain strong relationships with HR departments of multinational corporations and expat services. 

Aanbod plaatsen we op Pararius, Funda en verhuursites. Daarbij promoten we het object op onze social media kanalen en via onze mailinglist. Ook matchen we het object met potentiële huurders in ons netwerk en onze database. Het aanbod van luxe vastgoed verspreiden we via 150 wereldwijde kanalen van het Sotheby’s International Realty-netwerk. Bestaande uit vastgoedpagina’s van strategische mediapartners en gespecialiseerde vastgoedwebsites. Met deze online beleving plus ons bereik (meer dan 3.000.000 unieke bezoekers per maand opwww.sir.com) laten we de concurrentie mijlenver achter ons.

Dit alles maakt dat wij snel en soepel een huurder hebben voor uw appartement of woning. Huurderkandidaten screenen we uitvoerig. Heeft u advies nodig over een geschikte huurprijs of huurcontracten? Wij vertellen u er graag over en stellen contracten eventueel ook op. Ook verzorgen we de inspectie van de woning en de sleuteloverdracht. We ontzorgen van A tot Z. 

Netherlands Sotheby’s International Realty is MVA Certified Expat Broker. Met deze certificering bieden wij u toegang tot een groot platform om uw vastgoed onder de aandacht te brengen van een internationaal publiek. 

Luxe vastgoed verhuren

Sterke expertise in het luxesegment

Netherlands Sotheby’s International Realty heeft een gespecialiseerd team van makelaars in huis dat zich sinds jaar en dag verdiept in exclusief vastgoed. Ze benaderen uw eigendom dan ook met de knowhow om er het maximum uit te halen.

Vaste contactpersoon

Elk verhuurdossier wordt gekoppeld aan een makelaar die het van begin tot einde opvolgt. Zo mag u steeds uitgaan van een persoonlijke aanpak, waarbij u op een en dezelfde contactpersoon kan bouwen en vertrouwen.

Ontzorging op maat

Een zorgeloos verhuurtraject is ons streefdoel. Wij begeleiden u graag van waardebepaling tot een succesvolle verhuur en verder dan dat, afhankelijk van de verhuurformule die u zelf verkiest.

Netherlands Sotheby's International Realty is MVA Certified Expat Broker

Netherlands Sotheby's International Realty is MVA Certified Expat Broker​

Netherlands Sotheby’s International Realty is een MVA Certified Expat Broker. Deze certificeringwordt toegekend aan makelaars die gespecialiseerd zijn in het helpen van expats of internationals bij het huren van onroerend goed. Dit exclusieve label bestaat sinds 2015 en is ontstaan uit een samenwerking van +/- 80 NVM-kantoren, die zich specialiseren in huisvesting voor internationals.

 

De reden om het kwaliteitslabel te voeren bij Netherlands Sotheby’s International, is om de steeds groter wordende groep internationals te helpen bij het vinden van hun nieuwe thuis via een betrouwbare makelaar waarmee we ook voor verhuurders de perfecte match weten te realiseren. 

Vaak gestelde vragen over verhuren met Sotheby's International Realty

Met onze uitgebreide kennis van de Nederlandse onroerend goedmarkt, bieden wij een breed scala aan verhuurmogelijkheden voor alle types woningen. Van appartementen tot villa’s, en van moderne nieuwbouw tot historische panden, wij hebben iets voor iedereen. Onze ervaren en gekwalificeerde team van makelaars staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte woning voor uw wensen en eisen.

Direct contact with Netherlands Sotheby's International Realty

Blijf steeds als eerste geïnformeerd over stilleverkoop, het nieuwste aanbod en unieke evenementen!
Name(Required)
Uitzonderlijk Vastgoed, Exclusieve Toegang
Schrijf u in!
Name(Required)