Funda | Netherlands Sotheby's International Realty
Verkopen

Verkopen met Netherlands Sotheby’s International Realty

Are you considering selling your villa, canal house, country house, or apartment? Choose a knowledgeable, reliable real estate agent with a large network and a party that specializes in luxury real estate. At Sotheby's International Realty, we select the offerings based on appearance, location, and unique features. So you can also find beautiful and unique apartments that are interesting for international buyers. 

Lokaal, nationaal en internationaal netwerk voor een succesvolle verkoop

Met Sotheby’s International Realty kiest u voor een partij met een groot lokaal, nationaal én internationaal netwerk. Dus drie vliegen in een klap. Een netwerk waarmee we elke gewenste doelgroep bereiken. 

 

We hebben dagelijks contact met klanten/relaties uit de regio’s Amsterdam en Rotterdam, maar ook ‘t Gooi, de Vechtstreek, Bilthoven, Aerdenhout, Bloemendaal, ‘s-Gravenhage, Wassenaar, Den Bosch en Vugt. 

 

Daarnaast spreken we wekelijks met onze buitenlandse collega’s van onder andere Sotheby’s Realty België, Londen, Duitsland, Dubai, Spanje, Frankrijk, Hongkong, Singapore, USA en de ABC-eilanden. Uit al deze contactmomenten komen regelmatig leads. 

 

Als verkoper profiteert u ook van onze synergie met onze collega’s van Sotheby’s Auctions. RM Sotheby’s Classic Car Auction en Sotheby’s Wine. Goed voor een waanzinnig aanvullend netwerk.

Een onderscheidend marketingconcept

Een optimale opbrengstwaarde voor u verzilveren, doen we door het inspireren van geïnteresseerden en het verleiden van potentiële kopers. Allereerst beginnen we met een zorgvuldige analyse van uw woning. Vervolgens bepalen we met u de juiste verkoop- en marketingstrategie. Verwacht van ons, naast de vanzelfsprekende persoonlijke aanpak en service, sowieso een pakkende online presentatie met inspirerende foto’s, een (drone) video en een luxe prospectus van uw woning.

Wereldwijde exposure met onze mediapartners

Gaat u voor stille verkoop of maximale exposure? Online of offline? Alles is mogelijk! Kiest u voor maximale aandacht, dan plaatsen we uw woning op onze nationale en/of internationale website en, indien gewenst, op Funda.nl. 

 

Ook matchen we het object met potentiële kopers in ons netwerk en onze database. Het aanbod van luxe vastgoed verspreiden we ook via 150 wereldwijde kanalen van het Sotheby’s International Realty-netwerk. Bestaande uit vastgoedpagina’s van strategische mediapartners en gespecialiseerde vastgoedwebsites. 

 

Met deze online beleving plus ons bereik (meer dan 3.000.000 unieke bezoekers per maand op www.sir.com) laten we de concurrentie mijlenver achter ons.

Overweegt u (stille) verkoop? Prospects benaderen ons regelmatig met de vraag of wij in ons woningaanbod een passende woning hebben. De kans is dus groot dat iemand al naar uw woning op zoek is (u heeft het huis, wij de koper). Zodoende zijn wij op dit moment op zoek naar bijzondere woningen in de regio’s:

Bijzondere huizen gezocht ​

Collegiate sales

Staat uw woning al enige tijd te koop of te huur en heeft de lokale markt geen koper opgeleverd? Wij werken indien gewenst collegiaal samen met uw makelaar en nemen uw woning op in ons (inter)nationale aanbod. Zo bieden we uw huis aan bij andere potentiële kopers en vergroten we de verkoopkans aanzienlijk. 

Nieuwsgierig naar ons marketingconcept?

Wilt u meer informatie over de verkoop van uw woning met Netherlands Sotheby’s International Realty? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Of neem direct contact met ons op via +31 (0)88 37 47 000. 

Direct contact with Netherlands Sotheby's International Realty

Blijf op de hoogte over nieuwe landgoederen te koop bij Netherlands Sotheby's International Realty

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe nieuwe landgoederen, landhuis of buitenplaats? Schrijf u dan in voor de speciale nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuwe aanbod. 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events? Meld u nu aan voor de nieuwsbrief.