Funda | Netherlands Sotheby's International Realty

Aerdenhout, Villa’s en luxe huizen te koop - Luxe onroerend goed in Aerdenhout

Aerdenhout is een zeer bekende villawijk gelegen in de duinen van Zuid-Kennemerland. Ingeklemd tussen belangrijke verbindingswegen zijn er de meest royale villa’s in de omgeving te vinden. Aerdenhout is gemiddeld de duurste buurt van Nederland met veel objecten die gewaardeerd worden boven een miljoen euro. De villa’s beschikken over prachtige ruime tuinen die naadloos aansluiten op het omringende groen. Door de rustiek en ruimte in de wijk is het uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Aerdenhout valt onder de Gemeente Bloemendaal. Vanwege de goede ligging aan verbindingswegen ben je met een zeer korte reistijd bij het strand of in het centrum van Haarlem. Op slechts 30 autominuten ben je al in Amsterdam, Schiphol of Den Haag. De ideale ligging om te forensen en toch in de prachtige natuur van Zuid-Kennemerland te wonen.

Luxe wonen in Aerdenhout

Netherlands Sotheby’s International Realty zet de standaard voor luxe woningen in Aerdenhout. In vrijwel heel Aerdenhout hebben wij een uniek aanbod. Van villa’s in een bosrijke omgeving, appartementen, herenhuizen tot landhuizen met een zwembad grenzend aan de duingebieden. 

Aerdenhout, villa’s en luxe huizen te koop

Aerdenhout,

Bentveldsweg 142

EEN GLORIEUZE BUITENPLAATS De buitenplaats ‘Klein Bentveld’ in Aerdenhout vormt samen met het koetshuis, ’t Jagthuys, de overige opstallen en het weelderige park van bijna vier hectaren een statig en vooral schitterend landgoed. Dankzij de...

Read more

Wonen in Aerdenhout

Aerdenhout-West

Aerdenhout West is een charmant en prestigieus gebied in de gemeente Bloemendaal, gelegen in de pittoreske provincie Noord-Holland. Dit deel van Aerdenhout, bekend om zijn rustige straten en weelderige groene omgeving, is een toevluchtsoord van rust en schoonheid, weg van de drukte van de stad.

Aerdenhout West is de thuisbasis van een aantal van de meest luxe woningen en villa’s in Nederland, elk met unieke architecturale kenmerken en omgeven door prachtig onderhouden tuinen. De bewoners van dit gebied genieten van een hoge levensstandaard, met gemakkelijke toegang tot uitstekende lokale voorzieningen, waaronder eersteklas scholen, boetieks, restaurants en recreatieve faciliteiten.

Aerdenhout-Zuid

Aerdenhout Zuid, gelegen in het hart van de gemeente Bloemendaal in de provincie Noord-Holland, is een wijk van ongeëvenaarde charme en elegantie. Deze rustige, groene omgeving is doordrenkt met een gevoel van rust en sereniteit, waardoor het een ideale plek is voor wie op zoek is naar een luxe levensstijl in een serene omgeving.

Het gebied staat bekend om zijn exclusieve selectie van woningen en villa’s, waarvan vele voorbeelden zijn van verfijnde architectuur en innovatief design. Omgeven door weelderige tuinen en aangelegde groene ruimtes, bieden deze residenties een uitzonderlijk niveau van comfort en privacy.

Aerdenhout Centrum

Aerdenhout Centrum is een bijzonder aantrekkelijke wijk die wordt gekenmerkt door zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en gastvrije gemeenschap. Deze centrale wijk vormt het hart van Aerdenhout, waar het stedelijk comfort harmonieus samengaat met de serene rust van de omringende natuur.

In Aerdenhout Centrum vindt u een verscheidenheid aan luxe woningen en villa’s, elk met unieke kenmerken en omgeven door prachtige, goed onderhouden tuinen. Deze residenties, die variëren van historische panden tot moderne ontwerpen, bieden een uitzonderlijk niveau van comfort en kwaliteit van leven.

Villa's in Aerdenhout

A unique offer

Wat kan wonen in Aerdenhout toch mooi zijn. Netherlands Sotheby’s International Realty heeft regelmatig bijzondere herenhuizen, villa’s en appartementen in Aerdenhout in de verkoop. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie. 

Ontdek ons aanbod in Den Haag

Netherlands Sotheby's International Realty

Nice to meet you.

You can contact us via the contact form on the contact page or call us directly.

Blijf op de hoogte over nieuwe landgoederen te koop bij Netherlands Sotheby's International Realty

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe nieuwe landgoederen, landhuis of buitenplaats? Schrijf u dan in voor de speciale nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuwe aanbod. 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events? Meld u nu aan voor de nieuwsbrief.