Contact

Netherlands Sotheby's International Realty komt graag met u in contact

Met onze ongeëvenaarde lokale, nationale en internationale marketing bereiken wij elke gewenste doelgroep. We maken gebruik van de nieuwste technologieën én zijn fysiek aanwezig met kantoren in Amsterdam en Rotterdam. In Amsterdam zijn wij samen gehuisvest met Sotheby’s Auctions, zodat de synergie met Sotheby’s Auctions optimaal is.

Netherlands Sotheby's International Realty

Emmalaan 23
1075 AT Amsterdam

Amsterdam Sotheby's International Realty

Emmalaan 23
1075 AT Amsterdam

Kolpa vd Hoek Sotheby’s International Realty

Straatweg 94
3051 BL Rotterdam

Have you found a nice object?

Heeft u uw oog laten vallen op een bijzonder huis? Dan nemen we alle tijd om u hierover te informeren. Door onze persoonlijke aanpak en onze service onderscheiden wij ons in de markt. U staat als klant centraal. Alle objecten die wij te koop aanbieden hebben wij zorgvuldig geanalyseerd. We informeren u, open en helder over alle mogelijkheden of beperkingen die de koop van een specifiek pand met zich mee brengt. Bij de aankoop van bijvoorbeeld een niet-alledaags object, kunt u te maken krijgen met zaken die eveneens niet-alledaags zijn. Als expert adviseren wij u hierover.

Direct contact with Netherlands Sotheby's International Realty

Blijf op de hoogte over nieuwe landgoederen te koop bij Netherlands Sotheby's International Realty

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe nieuwe landgoederen, landhuis of buitenplaats? Schrijf u dan in voor de speciale nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuwe aanbod. 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events? Meld u nu aan voor de nieuwsbrief.