Funda | Netherlands Sotheby's International Realty

Emerald Estate - eigentijds en vrij wonen in Laren

Op een exclusief landgoed van bijna één hectare verrijst zich een indrukwekkende residentie, bestaande uit vijf luxueuze appartementen. Vier van deze appartementen zijn ruim 245 m², terwijl het penthouse bijna 360 m² beslaat. 

 

Gelegen in het prestigieuze Laren, Noord-Holland, representeert Emerald Estate de ultieme standaard van luxe, privacy en veiligheid op uw eigen buitenplaats.


Emerald Estate is een moderne toevoeging aan Laren, gekenmerkt door een hedendaags design en state-of-the-art wooncomfort. Het gebouw herbergt vier luxueuze appartementen over twee verdiepingen, met daarboven een grandioos penthouse. Opvallend zijn de hoogwaardige afwerking en de centrale toegang van dit voortreffelijke pand, versterkt door een majestueuze oprijlaan van 100 meter, wat het een internationale allure geeft.

 

Gelegen aan de rand van het centrum van Laren, bekend als een elegant dorp rijk aan cultureel erfgoed, culinaire hoogstandjes en unieke winkels. Voor wie rust ambieert: Laren is omgeven door uitgestrekte groene landschappen.

De appartementen in Emerald Estate

Emerald Estate biedt plaats aan vijf appartementen, gekenmerkt door een subtiel luxueus interieur dat zowel grandeur als warmte uitstraalt. Een select team van vooraanstaande architecten, interieurontwerpers en landschapsdeskundigen heeft een onderscheidend project gecreëerd waarin comfort, moderniteit en zorgeloosheid centraal staan.

Het personaliseren van uw woning staat centraal. Vandaar de keuze voor casco oplevering, waarbij alleen de technische voorzieningen vaststaan. Bezoek de pagina van uw gewenste woning via de plattegronden hieronder om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Het team van Netherlands Sotheby’s International Realty kan alle verdere informatie verstrekken. 

Gelegen op het kruispunt van dorp, stad en natuur

Zodra u de snelweg achter u laat en Laren binnenkomt, wordt uw blik al snel getrokken naar de imposante laan genaamd Hoefloo. Verderop verrijst een object met een onmiskenbare grandeur: Emerald Estate. Het centrum is gemakkelijk te voet of per fiets bereikbaar. Steden als Hilversum, Amsterdam en Utrecht liggen op slechts een halfuur rijden.

Via directe routes zijn ook andere Gooise dorpen zoals Blaricum en Huizen snel te bereiken, waardoor u in no-time aan het Gooimeer kan vertoeven. Of u nu water, bos of heide zoekt: Laren biedt het allemaal.

Emerald Estate - Netherlands Sotheby's International Realty
Emerald Estate - Netherlands Sotheby's International Realty
Emerald Estate - Netherlands Sotheby's International Realty
Emerald Estate - Netherlands Sotheby's International Realty
Emerald Estate - Netherlands Sotheby's International Realty

Wonen in een dorp met een rijke historie

Laren, een dorp met een rijke historische achtergrond, behoort tot de oudste bewoonde gebieden in het Gooi.


Wat ooit begon als een eenvoudig boerendorp, staat Laren nu synoniem voor een leven van luxe en comfort. Samen met het naburige Blaricum staat het bekend als een van de welvarendste gemeenten in Nederland. De eerste bewoners van Laren, daterend uit circa 2500 v.Chr., behoorden tot de trechterbekercultuur.

 

In latere jaren vestigden Fries-Saksische volkeren zich in Laren. Hoewel het zijn oorsprong had als een boerendorp, bracht de introductie van de tramlijn naar Hilversum en Amsterdam in 1892 een ommekeer. Kunstenaars en forenzen ontdekten Laren, wat leidde tot de oprichting van de Larense School. Enkele van de vooraanstaande kunstschilders die tijd in Laren doorbrachten, zijn Anton Mauve, Jan Sluijters en Ferdinand Hart Nibbrig. In de late 20e eeuw transformeerde Laren zich tot een enclave voor de welvarende elite.

Geniet van een fraai aangelegde tuin​

Emerald Estate beschikt straks over een prachtig aangelegde tuin met een op afstand bedienbare elektrische toegangspoort, diverse bomen langs de periferie en een erfafscheiding. De beplantingsborders kunnen naar persoonlijke voorkeur worden ingericht, waarvoor Kabaz al een verfijnd ontwerp heeft voorbereid.

Deze besloten gemeenschappelijke tuin is toegankelijk voor de eigenaren en hun gasten, een plek waar men elkaar kan treffen en het buitenleven kan omarmen. Verdere uitbreiding van het tuinontwerp geschiedt op basis van de voorkeuren van de eigenaren binnen de VVE en is voor hun rekening. Het initiële tuinontwerp wordt gerealiseerd conform de Technische Omschrijving, verzorgd door de ontwikkelaar van Emerald.
Emerald Estate - Netherlands Sotheby's International Realty

Over Kabaz

Het vooraanstaande architectenbureau Kabaz, onder de bezielende leiding van designer Bertram Beerbaum, architect André de Vos en interieurarchitect Sef van der Plas, is meer dan alleen een ontwerpbureau. Met een team van toegewijde specialisten nemen ze de volledige verantwoordelijkheid: van ontwerp tot uitvoering. Het dynamische team van Kabaz bestaat uit deskundige architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, projectleiders, bouwkundig tekenaars, interieurontwerpers en interieurstylisten.

Een Kabaz-project belichaamt de essentie van architectuur, bouwkunde, interieurdesign en styling. In elk ontwerp en elke woning van Kabaz wordt de kenmerkende stijl en sfeer voelbaar, resulterend in een plek die aanvoelt als thuis.

Sef van der Plas, André de Vos & Bertram Beerbaum

Over de architect

“Hoefloo Estate integreert harmonieus met het groene en welvarende landschap van Laren. Ondanks meerdere appartementen heeft het niet de uitstraling van een complex, maar die van een statige villa. Kenmerkend zijn de lange oprijlaan en de prominente centrale entree, terwijl de parkeerfaciliteiten subtiel ondergronds zijn geplaatst voor een gestroomlijnde uitstraling van het terrein.

Deze besloten gemeenschappelijke tuin is toegankelijk voor de eigenaren en hun gasten, een plek waar men elkaar kan treffen en het buitenleven kan omarmen. Verdere uitbreiding van het tuinontwerp geschiedt op basis van de voorkeuren van de eigenaren binnen de VVE en is voor hun rekening. Het initiële tuinontwerp wordt gerealiseerd conform de Technische Omschrijving, verzorgd door de ontwikkelaar van Emerald.”

Emerald Estate - Netherlands Sotheby's International Realty
Emerald Estate - Netherlands Sotheby's International Realty

Over WJ Projects

De in Amsterdam gevestigde bouwer en mede ontwikkelaar, WJ Projects, verzorgt de gehele uitvoering. WJ Projects is al meer dan 10 jaar actief in het hoge segment, en behandelt elk project met zorg en aandacht. WJ projects heeft tevens in-house begeleiding om U (indien gewenst) na aankoop in de afbouw te begeleiden om uw droomwoning werkelijkheid te maken.

Neem direct contact op

Wilt u weten welke appartementen nog beschikbaar zijn voor verkoop?
Neem dan direct contact met ons op. 

Nerterlands | Sotheby's International Realty

Emmalaan 23
1075 AT Amsterdam

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
09:00 – 17:30

Contactformulier

Praktische informatie over Emerald Estate

Emerald Estate prijzen

Emerald Estate omvat appartementen, maisonettes en penthouses waarvan de prijzen variëren van € 640.000,- tot € 2.200.000,- v.o.n. 

Oplevering van Emerald Estate

Bay House wordt eind 2023 opgeleverd.

Vaak gestelde vragen over Bay House

De regio Rotterdam – Rijnmond wordt vertegenwoordigd door ons makelaarskantoor Kolpa vd Hoek Sotheby’s International Realty. Dit kantoor is onderdeel van Netherlands Sotheby’s International Realty en wordt geleid door Managing Partner Sebastiaan van der Velden en Martijn de Bruijn.

Het Bay House project wordt ontwikkeld bij de ingang van de Katendrecht wijk in Rotterdam. Naast dit project wordt er ook een luxe hotel gebouwd. Dit hotel maakt deel uit van de complete ontwikkeling in dit gebied, wat bijdraagt aan een levendige en aantrekkelijke omgeving.

In het Bay House project worden 88 koopappartementen ontwikkeld met oppervlaktes variërend van 86,9 tot 238,2 m2. Aan de zuidzijde van het project komen er ook 22 vrije sector huurwoningen bij (verhuuraanbod na de zomer van 2023).

De koopappartementen beschikken over een royaal balkon met uitzicht op de Rijnhaven/Wilhelminapier, variërend van 14,8 m2 tot 60 m2 (voor de Royal Penthouses). Aan de zuidgevel krijgt elk appartement een zitje met een tafel en een lamp.

De bouw is momenteel in volle gang en de afwerking van het interieur is al begonnen. De verwachte oplevering staat gepland voor eind 2023.

Het risico van inkoop voor materialen en arbeid ligt bij de aannemer/ontwikkelaar. De prijzen blijven vast tot aan de voltooiing van het project.

De woningen in het Bay House project zijn aardgasvrij. Elk appartement is aangesloten op een warmte-koudeopslag (WKO) systeem. WKO is een duurzame techniek die energie uit de grond haalt om ruimtes te verwarmen of te koelen. Het systeem zorgt via vloerverwarming voor warmte in de winter en verkoeling in de zomer.

De woningen in dit project voldoen aan de strengste isolatienormen, wat betekent dat ze uitstekend geïsoleerd zijn om warmteverlies te minimaliseren en energie-efficiëntie te optimaliseren. Dit resulteert in een comfortabel binnenklimaat en lagere energiekosten voor de bewoners.

De woningen voldoen aan de strengste isolatienormen, wat betekent dat ze zeer energiezuinig zijn. Daarom bieden sommige geldverstrekkers een duurzaamheidskorting aan op de hypotheekrente. Doordat u minder uitgeeft aan energiekosten, kunt u mogelijk meer lenen.

Ondanks recente veranderingen in de woningmarkt, zijn er nog steeds volop kansen om op een veilige manier de overstap te maken naar een nieuwbouwwoning. De makelaars van Kolpa vd Hoek Sotheby’s International Realty om uw huidige woning te verkopen. Wij helpen u graag vrijblijvend op weg met het opstellen van een veilig stappenplan waarbij diverse zekerheden worden ingebouwd. Vertrouw op de expertise van Kolpa vd Hoek Sotheby’s International Realty om uw huidige woning te verkopen en met succes de volgende stap naar een nieuwbouwwoning te zetten.

De woning is voorzien van compleet sanitair en tegelwerk, een mooie keuken met diverse inbouwapparatuur en een stallingplaats voor de auto in het privégedeelte van de Q-parkeergarage op niveau -2. Dit gedeelte bevindt zich achter een gesloten hek en is uitsluitend toegankelijk voor bewoners. Op niveau -2 bevindt zich ook een privé fietsenberging, die eenvoudig te bereiken is vanaf het entreeniveau met een speciale fietsenlift.

Blijf steeds als eerste geïnformeerd over stilleverkoop, het nieuwste aanbod en unieke evenementen!
Name(Required)
Uitzonderlijk Vastgoed, Exclusieve Toegang
Schrijf u in!
Name(Required)