Makelaar in het luxe segment | Netherlands Sotheby's International Realty

Het aantal mensen dat interesse heeft in een luxe woning is flink toegenomen. Bij Netherlands Sotheby’s International Realty zien we al een aantal jaar een toenemende vraag naar hoogwaardige en exclusieve woningen. Deze trend zet zich verder voort en steeds meer mensen zijn op zoek naar een makelaar die hen kan helpen bij het vinden van hun droomhuis.

 

Bent u op zoek naar een makelaar in het luxe segment die u graag helpt om uw luxe woning te verkopen of voor uw nieuwe luxe droomhuis aan te kopen? Dan is de eerste stap die u moet zetten is om contact op te nemen met Netherlands Sotheby’s International Realty.

Makelaardij in het luxe segement

Makelaardij in het luxe segement

Met Netherlands Sotheby’s International Realty kiest u voor de beste makelaar in het luxe segment met een groot nationaal en internationaal netwerk. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise in de ver- en aankoop van dure huizen, ons unieke marketingconcept en verschillende kantoren weten wij vrijwel altijd aan uw wensen te voldoen.

Stille verkoop in het luxe segment

U wilt uw huis in het luxe segment verkopen, maar u wilt dit niet aan de grote klok hangen? Dan is Private Sale of stille verkoop de beste oplossing. Met deze oplossing adverteren we niet via off- en online advertenties, publiceren we niet (of niet herkenbaar) op huizenwebsites en plaatsen we geen verkoopbord maar brengen wij uw eigendom op een aantrekkelijke manier onder de aandacht bij de juiste doelgroep.

Stille koop in het luxe segment

Netherlands Sotheby’s International Realty is expert op het gebied van Private Sale. Regelmatig hebben wij een aantal prachtige objecten uit onze portefeulle in de stille verkoop. Bekijk ons aanbod in de stille verkoop.

Makelaar voor exclusieve huizen

De makelaars van Netherlands Sotheby’s International Realty zijn gespecialiseerd in de verkoop, aankoop en verhuur van exclusieve huizen in Nederland of internationaal. Neem direct contact op voor de mogelijkheden. 

Netherlands Sotheby’s International Realty - Uitzonderlijk in bijzonder exclusief vastgoed

Netherlands Sotheby’s International Realty - Uitzonderlijk in bijzonder exclusief vastgoed

De professionals van Netherlands Sotheby’s International Realty® zetten de eeuwenoude traditie van Sotheby’s samen met de internationale kantoren van Sotheby’s International Realty® in voor de verkoop van vastgoed in het luxe segment.

 

Ons doel: het bezit van opdrachtgevers op een optimale manier verzilveren. Vanzelfsprekend met een persoonlijke aanpak en een grenzeloze service. Naast hun affiniteit met vastgoed, hebben onze experts een brede particuliere en zakelijke achtergrond op het gebied van makelaardij, taxaties, projectontwikkeling, marketing en sociale media.

Netherlands Sotheby's International Realty is aangesloten bij:

Makelaar in het luxe segment
nvm_team
mva_team
Makelaar in het luxe segment

Direct contact with Netherlands Sotheby's International Realty

Blijf steeds als eerste geïnformeerd over stilleverkoop, het nieuwste aanbod en unieke evenementen!
Name(Required)
Uitzonderlijk Vastgoed, Exclusieve Toegang
Schrijf u in!
Name(Required)