Funda | Netherlands Sotheby's International Realty
Media

News and updates | Netherlands Sotheby's International Realty

Netherlands Sotheby’s International Realty staat op de MASTERS EXPO met een adembenemende onthulling: circa 100 zeer luxe appartementen en penthouses op een unieke locatie in Den Haag aan zee.
Sotheby’s? Dat is toch dat beroemde veilinghuis? Klopt, maar het is ook de naam van hét internationale makelaarskantoor dat in het hoogste segment van de woningmarkt betrouwbaarheid combineert met stijl en klasse: Sotheby’s International Realty.
Buitenveldert has gained a dazzling new land- mark: the magnificent Q Residences, consisting of a 75-metre-high residential tower (Quartz) and a more modest low-rise complex (Qube).
The Ocean Race is a well-known event in the sailing world. The 14th edition of this around-the-world race starts on January 15th, 2023 in Alicante and will also visit The Hague in June."
Robert Kolenik heeft een enorme passie en drive om interieurs op een duurzame manier te ontwerpen, verbouwen en in te richten.
Afgelopen voorjaar werd in Rotterdam officieel de derde vestiging in Nederland geopend onder de naam Kolpa vd Hoek Sotheby’s International Realty.
Blijf steeds als eerste geïnformeerd over stilleverkoop, het nieuwste aanbod en unieke evenementen!
Name(Required)
Uitzonderlijk Vastgoed, Exclusieve Toegang
Schrijf u in!
Name(Required)