Over ons

At Sotheby's International Realty®, highly experienced professionals work together to leverage the centuries-old tradition of Sotheby's for the sale of your home. We work for exceptional clients in possession of exceptional houses and apartments with the aim of cashing in on the property in the best possible way. Netherlands Sotheby's International Realty is the umbrella organization under the responsibility of Jim Reerink. The brokerage teams of the Netherlands and Amsterdam offices are headed by Jim Reerink and Marianne Joanknecht. Our experts have an affinity with real estate and a broad private and business background ranging from brokerage, appraisal, architecture, construction, project development, marketing and social media. We distinguish ourselves in the market by our personal approach and our boundless service where you, the customer, are central.

Netherlands Sotheby's International Realty

Over ons

Owner/Managing Director Netherlands, Amsterdam en Rotterdam

Jim Reerink

Jim heeft het prachtige merk Netherlands Sotheby’s International Realty in 2015 in de Verenigde Staten verworven en in 2016 het eerste kantoor in Nederland gevestigd. In 2017 heeft hij het tweede kantoor, Amsterdam Sotheby’s International Realty, geopend en samen met Marianne verder uitgebouwd. In 2022 heeft hij samen met Sebastiaan de vestiging Rotterdam opgezet. De komende jaren zullen er nog meer vestigingen bijkomen om de klanten zo optimaal te kunnen bedienen. 

Over ons

Managing Partner Amsterdam

Marianne Joanknecht

Marianne is a certified real estate agent (since 1993) and has a passion for real estate, is decisive, can negotiate well, has much local knowledge and a large network in and around Amsterdam where she also studied law at the UvA. She knows the city like no other and knows everything about each neighborhood, the good schools, the nice boutiques and where you can eat.

Over ons

Office Manager

Daniëlle Snelleman

Danielle has gained broad work experience in real estate and interior design both nationally and internationally. Combined with her caring nature, she is committed to the Sotheby's team and its clients. She is sporty and interested in special architecture, interior design and everything in the culinary field.

Over ons

Sales Associate

Sanne van der Zaag
Sanne is a graduated lawyer (Bachelor of Laws). She discovered her passion for real estate and brokerage at the notary office where she worked. Besides work, in the evenings and weekends she is busy with the real estate training KRMT. Sanne is social, enthusiastic, customer-oriented, accurate and knows exactly what she wants to achieve. "Not amazing but extraordinary" is her motto.
Over ons
Sales Associate
Chrissy van Hoof
Chrissy is a graduated lawyer (Bachelor of Laws) and is specializing in construction law at the Vrije Universiteit of Amsterdam. She is critical, entrepreneurial and dedicated to getting the best out of her work.
Over ons
Social Media & Marketing
Victor Otten

Victor is afgestudeerd media professional (Bachelor of Arts) en focust zich op de marketing en sociale media. Naast zijn werk houdt hij zich bezig met sporten, nieuwe hotspots ontdekken en de laatste trends spotten. Victor is enthousiast, leergierig, openminded en altijd vrolijk. “May the only pain in your life be champagne”.

Over ons

Sales Associate

Lottie Morgan
Lottie is a graduate (Bachelor of Political Science) and in addition to her work as a sales associate, is pursuing a Masters in Real Estate at the University of Manchester. Lottie is ambitious, transparent, results-oriented, and has a can-do mentality.
Over ons

Sales Associate

Katya Koopmans-Kirillova

Katya is afgestudeerd jurist en werkt sinds 2001 in het vastgoed. Zij startte als bedrijfsmakelaar en is daarna gaan werken bij De Nederlandse Bank, actief in vastgoed equities en later werd zij werkzaam in internationaal luxe vastgoed. De wens van haar klant is haar hoogste prioriteit en door haar vasthoudendheid zorgt zij ervoor dat ze die wens ook vervult.

Over ons

Sales Associate

Patricia uit de Bos

After graduating (Dutch law) from Leiden University, Patricia started working as an international tax consultant at Loyens Loeff. Since the beginning of 2021 she has been working for Netherlands Sotheby's International Realty as a sales associate. She has a great interest in real estate and especially the diversity appeals to her.

She likes to follow through and finds it important to deliver reliable, solid work, where the customer is central.

Kolpa vd Hoek Sotheby's International Realty

Over ons
Managing Partner Rotterdam – Oostvoorne
Sebastiaan van der Velden MRICS

Register Makelaar en Taxateur

Sebastiaan heeft zowel een vastgoed als een bancaire achtergrond. In 2016 werd hij partner bij ‘Van der Hoek Makelaars’ in Oostvoorne. Hij transformeerde samen met Alexander van der Hoek het kantoor met als resultaat 4 nominaties voor de verkiezing ‘Makelaar van het jaar’ en wonnen zij de FD Gazellen Awards maar liefst drie keer! Vanuit de passie voor bijzondere woningen is Kolpa van der Hoek | Sotheby’s International Realty ontstaan. Naast een bevlogen ondernemer is hij fanatiek hardloper en autoliefhebber.

Over ons
Sales Associate K-RMT
Annelies Visser
Annelies is geboren in Rotterdam en door haar hobby (wedstrijd)zeilen op o.a. de Kralingse Plas is zij hier ook grotendeels opgegroeid. Na haar opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de HES Rotterdam, heeft zij 10 jaar ervaring opgedaan in een corporate omgeving bij de ING. Bij het aan- en verkopen van een droomhuis speelt emotie een belangrijke rol en daar weet Annelies goed mee om te gaan. Zij is accuraat, resultaatgericht, verbindend en een echte team player.
Over ons

Brand Manager

Megan Verhagen
Megan heeft een commerciële achtergrond en met haar liefde voor schrijven en marketing is zij onze Brandmanager. Met oog voor detail zorgt zij ervoor dat onze uitingen in de juiste huisstijl en met het gewenste imago, zowel off- als online, verschijnen. Schrijft zij content voor onze social mediakanalen en is zij dagelijks bezig met de verbetering van onze marktpositie.
Over ons
Managing Partner Rotterdam – Oostvoorne
Alexander van der Hoek

Register Makelaar en Taxateur

Alexander van der Hoek is sinds 1998 werkzaam in het familiebedrijf ‘Van der Hoek Makelaars’. Hij heeft het spreekwoordelijke stokje overgenomen van zijn vader en oom. Hij heeft zijn studie in Rotterdam afgerond en gaat tegenwoordig graag met het gezin op stap in de gezellige horeca die de stad te bieden heeft. Verder is hij vaak te vinden in de business club van Excelsior Rotterdam en De Kuip.

Over ons
Sales Associate
Marsha Grauwmeijer
Register Makelaar en Taxateur
Over ons
Sales Associate
Rens Smit

Register Makelaar en Taxateur

Rens begon zijn carrière in het vastgoed in 2010 waarna hij de opleiding Vastgoed & Makelaardij in 2013 heeft afgerond. Wat hem het meeste aanspreekt in zijn dagelijkse werkzaamheden is het klantcontact en men voorzien in hun behoefte. Rotterdam is de stad waar hij met veel plezier woont. Rotterdam is altijd in ontwikkeling. In zijn vrije tijd bezoekt hij graag de nieuwste hotspots met vrienden of in één van de gezellige bars of restaurants die Rotterdam te bieden heeft.

Over ons
Managing Partner Rotterdam

Martijn de Bruijn
MSRE MRICS

Register Makelaar en Taxateur

Martijn is geboren en getogen in Rotterdam en sinds 2006 actief in de makelaardij. Eerst gestart op de Expat verhuur en doorgegroeid tot NVM-makelaar taxateur. Met o.a. inschrijvingen bij de RICS en NRVT Groot Zakelijk concentreert hij zich op taxaties van commercieel en residentieel vastgoed met een voorliefde voor de complexere situaties zoals erfpacht en nieuwbouw. In zijn vrije tijd is hij graag te vinden op het voetbalveld of langs de lijn bij zijn zoons.

Over ons
Managing Partner Rotterdam

Sebastiaan Bakker
MScRE MScBA

Register Makelaar en Taxateur

Sebastiaan is gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed, beleggingen en bedrijfsmatige taxaties. In 2019 werd hij partner bij “Kolpa Makelaars” in Rotterdam dat zij transformeerden naar het huidige Kolpa van der Hoek. Hij heeft een master in bedrijfskunde, real estate management en is register makelaar en taxateur bedrijfsmatig vastgoed. Zijn vrije tijd besteedt hij aan zijn gezin en probeert zo nu en dan te sporten.

Over ons
Commercieel medewerker binnendienst
Anna Binck
Anna is als commercieel medewerker vaak het eerste aanspreekpunt aan de telefoon. Zij staat klaar voor menig vraagstuk. Voor sommige kandidaten is vastgoed geen dagelijkse bezigheid. In combinatie met de service ondersteunt de binnendienst de klant optimaal. Anna is alert en zeer klantvriendelijk. Anna heeft 7 jaar in Rotterdam gewoond, daarom heeft de stad een speciaal plekje in haar hart; “Iedere straat heeft zijn eigen ambiance en karakter”.
Over ons
Commercieel medewerker binnendienst
Fleur Albers
Fleur is een echte Rotterdamse. Na het afronden van haar studie Commerciële Communicatie Management is zij het vastgoed ingerold waar zij sindsdien vol enthousiasme in werkzaam is. Fleur is te omschrijven als zorgzaam, sociaal, oog voor detail en een team player. In haar vrije tijd gaat ze vaak opstap met haar twee dochters.
Over ons
Commercieel medewerker binnendienst
Jolande Bosman
Jolande is het eerste aanspreekpunt van onze vestiging in Oostvoorne. Ze heeft een brede ervaring opgedaan bij verschillende internationale merken. Zij is geboren en getogen in het mooie Hillegersberg. Zij voelt zich daar nog steeds thuis, al woont zij al jaren in de omgeving van Voorne-Putten en kan daarom onze klanten goed adviseren en te woord staan.
Over ons
Commercieel medewerker binnendienst
Leonie de Man-Berkel
Bij Leonie zit de stad Rotterdam in haar bloed maar woont zij al jaren in het mooie Brielle. Na haar opleiding Internationale handel en Nima A is zij bij toeval in de makelaardij terecht gekomen. Inmiddels werkt zij hier alweer 19 jaar op de binnendienst van ons kantoor in Oostvoorne. In haar vrije tijd is ze veel te vinden in de bossen van Oostvoorne en is Rotterdam shopstad nr. 1 met alle leuke terrasjes, restaurants etc.
Over ons
Commercieel medewerker binnendienst
Liesbeth van Dorsser-van der Hoek
Liesbeth is geboren en getogen in het mooie Oostvoorne. Ook is zij de 3e generatie ‘Van der Hoek’ waarvan zij sinds 5 jaar onderdeel is. Ze werkt met veel plezier op de binnendienst van Oostvoorne. Tussentijds heeft zij ook de verhuurmarkt bestiert. Aangezien zij Oostvoorne en omgeving op haar duimpje kent, informeert zij onze klanten als de beste van informatie over deze prachtige plek.

Netherlands sotheby’s international realty

At Sotheby's International Realty®, highly experienced professionals work together to leverage the time-honored tradition of Sotheby's for the sale of your home. We work for exceptional clients in possession of a beautiful home with the goal of cashing in on the property in the best possible way. Netherlands Sotheby's International Realty consists of an enthusiastic team led by Jim Reerink and Marianne Joanknecht.

Our experts have an affinity with real estate and a broad private and business background ranging from brokerage, appraisal, building history, art history, architecture, construction, project development, marketing, social media, photography and video. We distinguish ourselves in the market by our personal approach and our boundless service where you, the customer, are central.

Aangesloten bij

Over ons
nvm_team
mva_team
Over ons

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?