Funda | Netherlands Sotheby's International Realty
Team

Ontmoet het team van Netherlands Sotheby's International Realty

De professionals van Netherlands Sotheby’s International Realty® zetten de eeuwenoude traditie van Sotheby’s samen met de internationale kantoren van Sotheby’s International Realty® in voor de verkoop van luxe vastgoed. Hun doel: het bezit van opdrachtgevers op een optimale manier verzilveren. Vanzelfsprekend met een persoonlijke aanpak en een grenzeloze service. Naast hun affiniteit met vastgoed, hebben onze experts een brede particuliere en zakelijke achtergrond op het gebied van makelaardij, taxaties, projectontwikkeling, marketing en sociale media.

Maak kennis met ons team

Jim Reerink | Netherlands Sotheby's International Realty

CEO/ Owner van Netherlands, Amsterdam en Rotterdam 

Jim Reerink

Jim is CEO/eigenaar van Netherlands Sotheby’s International Realty en van de twee andere Sotheby’s International Realty vestigingen in Nederland. In 2015 heeft hij ‘the Brand’ Netherlands Sotheby’s International Realty in de Verenigde Staten verworven en in 2016 het eerste kantoor in Nederland gevestigd en in 2017 het tweede kantoor, Amsterdam Sotheby’s International Realty geopend en dit samen met Marianne Joanknecht verder uitgebouwd. In 2022 heeft Jim samen met Sebastiaan van der Velden de vestiging Sotheby’s International Realty in groot Rotterdam opgezet.

Marianne Joanknecht | Netherlands Sotheby's International Realty

Managing Partner Amsterdam

Marianne Joanknecht

Marianne is partner bij Amsterdam Sotheby’s International Realty en heeft als beëdigd makelaar & taxateur (sinds 1993) een passie voor onroerend goed, is daadkrachtig, kan goed onderhandelen, bezit veel plaatselijke kennis en een groot netwerk in en rond Amsterdam waar zij ook Rechten aan de UvA studeerde. Zij kent de stad als geen ander en weet alles over elke buurt, de goede scholen, de leuke boetiekjes en waar je lekker kunt eten.

Sebastiaan van der Velden | Kolpa vd Hoek Sotheby's International Realty
Managing Partner Rotterdam – Oostvoorne

Sebastiaan van der Velden
MRICS

Register Makelaar en Taxateur

Sebastiaan is partner bij Kolpa vd Hoek | Sotheby’s International Realty en werd in 2016 partner bij ‘Van der Hoek Makelaars’ in Oostvoorne. Samen met Alexander van der Hoek transformeerde hij het kantoor. Maar liefst drie keer wonnen ze de FD Gazellen Awards. Vanuit de passie voor bijzondere woningen in het hogere segment is Kolpa vd Hoek | Sotheby’s International Realty in Rotterdam ontstaan. Naast een bevlogen ondernemer is hij fanatiek hardloper en autoliefhebber.

Martijn de Bruijn | Kolpa vd Hoek Sotheby's International Realty
Managing Partner Rotterdam

Martijn de Bruijn
MSRE MRICS

Register Makelaar en Taxateur

Martijn is partner bij Kolpa vd Hoek | Sotheby’s International Real, geboren en getogen in Rotterdam en sinds 2006 actief in de makelaardij. Hij begon met expat verhuur en groeide door tot NVM-makelaar taxateur. Met o.a. inschrijvingen bij de RICS en NRVT.

Sanne van der Zaag​ | Netherlands Sotheby's International Realty

Sales Associate

Sanne van der Zaag

Sanne is afgestudeerd jurist (Bachelor of Laws) en kandidaat makelaar (KRMT). Ze ontdekte haar passie voor vastgoed en makelaardij op het notariskantoor waar ze werkzaam was. Sanne is sociaal, enthousiast, klantgericht, accuraat en weet precies wat ze wil bereiken.

‘Not amazing but extraordinary,’ is haar motto.

Rens Smit | Kolpa vd Hoek Sotheby's International Realty
Sales Associate

Rens Smit

Register Makelaar en Taxateur

Rens, met veel plezier woonachtig in Rotterdam, begon zijn vastgoedcarrière in 2010 en rondde zijn opleiding Vastgoed & Makelaardij in 2013 af. Wat hem het meeste aanspreekt in zijn dagelijkse werkzaamheden is het klantcontact. In zijn vrije tijd bezoekt hij graag de nieuwste hotspots of is hij in één van de gezellige bars of restaurants die Rotterdam te bieden heeft.

Patricia uit de Bos | Netherlands Sotheby's International Realty

Sales Associate

Patricia uit de Bos

Na haar afstuderen (Nederlands recht) aan de Rijks Universiteit Leiden is Patricia begonnen als internationaal fiscalist bij Loyens Loeff. Zij is sinds begin 2021 voor Netherlands Sotheby’s International Realty aan de slag als sales associate.

Katya Koopmans-Kirillova​ | Netherlands Sotheby's International Realty

Sales Associate

Katya Koopmans-Kirillova

Katya spreekt vloeiend Russisch, Engels en Nederlands, is afgestudeerd jurist en werkt sinds 2001 in het vastgoed. Zij begon als bedrijfsmakelaar en is daarna gaan werken bij De Nederlandse Bank. Hier was ze actief in vastgoed equities. Later ging ze aan de slag in het internationale luxe vastgoed.

Marketing

Victor Otten​ | Netherlands Sotheby's International Realty
Head of marketing

Victor Otten

Victor is afgestudeerd media professional (Bachelor of Arts) en focust zich op de marketing en sociale media. Naast zijn werk houdt hij zich bezig met sporten, nieuwe hotspots ontdekken en de laatste trends spotten. Victor is enthousiast, leergierig, open-minded en altijd vrolijk. ‘May the only pain in your life be champagne.’

Megan Verhagen​ | Netherlands Sotheby's International Realty

Brand Manager

Megan Verhagen

Megan heeft een commerciële achtergrond en een liefde voor schrijven en marketing. Met oog voor detail zorgt zij dat onze uitingen in de juiste huisstijl en met het gewenste imago, zowel off- als online, verschijnen. Ze schrijft voor onze social mediakanalen en is dagelijks bezig met de verbetering van onze marktpositie.

Commerciële medewerkers binnendienst

Anna Binck​ | Kolpa vd Hoek Sotheby's International Realty
Commercieel medewerker binnendienst

Anna Binck

Anna is als commercieel medewerker vaak het eerste aanspreekpunt aan de telefoon. Anna is alert, zeer klantvriendelijk en met haar service ondersteunt ze de binnendienst optimaal. Anna heeft 7 jaar in Rotterdam gewoond, daarom heeft de stad een speciaal plekje in haar hart: ‘Iedere straat heeft zijn eigen ambiance en karakter’.

Fleur Albers | Kolpa vd Hoek Sotheby's International Realty
Commercieel medewerker binnendienst

Fleur Albers

Fleur is een echte Rotterdamse. Na het afronden van haar studie Commerciële Communicatie Management is zij het vastgoed ingerold waar zij sindsdien vol enthousiasme in werkzaam is. Fleur is te omschrijven als zorgzaam, sociaal, oog voor detail en een teamplayer. In haar vrije tijd gaat ze vaak op stap met haar twee dochters.

Leonie de Man-Berkel​ | Kolpa vd Hoek Sotheby's International Realty
Commercieel medewerker binnendienst

Leonie de Man-Berkel

Bij Leonie woont al jaren in het mooie Brielle. Na haar opleiding Internationale handel en Nima A is zij bij toeval in de makelaardij terecht gekomen. Inmiddels werkt zij alweer 19 jaar op de binnendienst van het kantoor in Oostvoorne. In haar vrije tijd is ze veel te vinden in de bossen van Oostvoorne en in shopstad Rotterdam. 

Jolande Bosman | Kolpa vd Hoek Sotheby's International Realty
Commercieel medewerker binnendienst

Jolande Bosman

Jolande is het eerste aanspreekpunt van onze vestiging in Oostvoorne. Ze heeft een brede ervaring opgedaan bij verschillende internationale merken. Zij is geboren en getogen in het mooie Hillegersberg. Zij voelt zich daar nog steeds thuis, al woont zij al jaren in de omgeving van Voorne-Putten en kan daarom onze klanten goed adviseren en te woord staan.

Liesbeth van Dorsser-van der Hoek | Kolpa vd Hoek Sotheby's International Realty
Commercieel medewerker binnendienst

Liesbeth van Dorsser-van der Hoek

Liesbeth is geboren en getogen in het mooie Oostvoorne. Zij is de 3e generatie ‘Van der Hoek’, waarvan zij sinds 5 jaar onderdeel is. Ze werkt met veel plezier op de binnendienst van Oostvoorne. Tussentijds heeft zij ook de verhuurmarkt bestiert. Zij kent Oostvoorne en omgeving op haar duimpje en informeert onze klanten als de beste over deze prachtige plek.

Anne Julie van Suchtelen van de Haare | Netherlands Sotheby's International Realty
Commercieel medewerker binnendienst

Anne Julie van Suchtelen van de Haare

Anne Julie studeert rechten aan de Hogeschool Leiden. Al in een vroeg stadium van haar studie ontstond haar interesse voor het vastgoed. Ze ziet in het vastgoed de juridische aspecten en haar creatieve interesses goed samen komen. Anne Julie legt de lat graag hoog voor zichzelf, is sociaal en ondernemend. Ze lijdt haar leven dan ook onder haar motto: ‘always do what you are afraid to do’.

Netherlands Sotheby’s International Realty

At Sotheby's International Realty®, highly experienced professionals work together to leverage the time-honored tradition of Sotheby's for the sale of your home. We work for exceptional clients in possession of a beautiful home with the goal of cashing in on the property in the best possible way. Netherlands Sotheby's International Realty consists of an enthusiastic team led by Jim Reerink and Marianne Joanknecht.

Our experts have an affinity with real estate and a broad private and business background ranging from brokerage, appraisal, building history, art history, architecture, construction, project development, marketing, social media, photography and video. We distinguish ourselves in the market by our personal approach and our boundless service where you, the customer, are central.

Aangesloten bij

Team
nvm_team
mva_team
Team

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Always the first to know about private sales, new offers and exclusive events?