Ontmoet het team van Netherlands Sotheby's International Realty

De professionals van Netherlands Sotheby’s International Realty® zetten de eeuwenoude traditie van Sotheby’s samen met de internationale kantoren van Sotheby’s International Realty® in voor de verkoop van luxe vastgoed. Hun doel: het bezit van opdrachtgevers op een optimale manier verzilveren. Vanzelfsprekend met een persoonlijke aanpak en een grenzeloze service. Naast hun affiniteit met vastgoed, hebben onze experts een brede particuliere en zakelijke achtergrond op het gebied van makelaardij, taxaties, projectontwikkeling, marketing en sociale media.

Maak kennis met ons team Netherlands & Amsterdam

Team

CEO/ Owner van Netherlands, Amsterdam en Rotterdam

Jim Reerink

Jim is CEO/eigenaar van Netherlands Sotheby’s International Realty en van de twee andere Sotheby’s International Realty vestigingen in Nederland. In 2015 heeft hij ‘the Brand’ Netherlands Sotheby’s International Realty in de Verenigde Staten verworven en in 2016 het eerste kantoor in Nederland gevestigd en in 2017 het tweede kantoor, Amsterdam Sotheby’s International Realty geopend en dit samen met Marianne Joanknecht verder uitgebouwd. In 2022 heeft Jim samen met Sebastiaan van der Velden de vestiging Sotheby’s International Realty in groot Rotterdam opgezet.

Team

Managing Partner Amsterdam

Marianne Joanknecht

Marianne is partner bij Amsterdam Sotheby’s International Realty en heeft als beëdigd makelaar & taxateur (sinds 1993) een passie voor onroerend goed, is daadkrachtig, kan goed onderhandelen, bezit veel plaatselijke kennis en een groot netwerk in en rond Amsterdam waar zij ook Rechten aan de UvA studeerde. Zij kent de stad als geen ander en weet alles over elke buurt, de goede scholen, de leuke boetiekjes en waar je lekker kunt eten.

Team

Real Estate Professsional

Anneclaire van Wijk

Anneclaire heeft na jaren haar eigen onderneming in de hospitality business gehad te hebben, in 2020 de overstap naar de vastgoedsector gemaakt. Niet veel later is ze gestart met de KRM-T-opleiding.

Inmiddels runt ze de backoffice van Netherlands & Amsterdam Sotheby’s International Realty en is daarmee de rechterhand van Jim en Marianne.

“Verkoop niet alleen huizen; verkoop dromen, toekomst en een nieuw begin.”

Team

Sales Associate

Patricia uit de Bos

Na haar afstuderen (Nederlands recht) aan de Rijks Universiteit Leiden is Patricia begonnen als internationaal fiscalist bij Loyens Loeff. Zij is sinds begin 2021 voor Netherlands Sotheby’s International Realty aan de slag als sales associate.

Team

Makelaar & Taxateur van Onroerend Goed

Wilfred Janssen

Wilfred startte zijn makelaarscarrière in 1978 en werd in 1982 beëdigd als makelaar en taxateur van onroerend goed. Oorspronkelijk afkomstig uit Amsterdam, verhuisde hij op jonge leeftijd naar Bussum. Naast zijn liefde voor sport en dieren, geniet hij van gezellige avonden met vrienden. Hij is inmiddels ruim 40 jaar getrouwd, 26 keer verhuisd en altijd makelaar geweest in het Gooi – met uitzondering van een uitstapje van 6 jaar naar Frankrijk. Sinds 2004 woont hij in de Achterhoek, waar zijn werkterrein is uitgebreid naar het oosten en noorden van het land.

Team

Sales Associate

Sanne van der Zaag

Sanne is afgestudeerd jurist (Bachelor of Laws) en kandidaat makelaar (KRM-T). Ze ontdekte haar passie voor vastgoed en makelaardij op het notariskantoor waar ze werkzaam was. Sanne is sociaal, enthousiast, klantgericht, accuraat en weet precies wat ze wil bereiken.

‘Not amazing but extraordinary,’ is haar motto.

Team

Sales Associate

Damian Verweij

Damian heeft de opleiding International Business Management afgerond en is momenteel Sales Associate in opleiding voor het Assistent Register Makelaar (ARM-T). Hij heeft een helder pad uitgestippeld naar succes in deze branche. Zijn klantgerichtheid, sociale vaardigheden, en het motto “The best way of learning about anything is by doing” benadrukken zijn streven naar buitengewone prestaties. Damian zijn passie en expertise om klanten te begeleiden bij het realiseren van hun vastgoed-dromen kenmerken zijn opkomst in de vastgoedwereld.

Team

Marketing Manager

Anne-Fleur van Ikelen

Anne-Fleur is afgestudeerd marketeer (Bachelor Marketing, Communicatie en Creativiteit). Ze heeft veel ervaring in de E-Commerce sector waar ze onder andere kennis heeft opgedaan op gebied van customer-experience, project management, styling, branding en (online) marketing in de tech, lifestyle en fashion branche.  In 2023 is zij gestart in de vastgoedsector waar ze deze kennis kan toepassen als marketeer op dit gebied.

Team

Commercieel medewerker binnendienst

Mark van Spronsen

Mark is bezig met zijn Bachelor of Science in Real Estate – Vastgoedkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Al in een vroeg stadium ontstond zijn interesse voor het vastgoed en is hij momenteel hard aan het werk om zijn kennis en ervaring uit te breiden. Vandaar de keuze om stage te gaan lopen bij Netherlands Sotheby’s International Realty waar hij met veel plezier werkt.

Maak kennis met ons team Rotterdam

Alexander van der Hoek | Managing Partner Rotterdam – Oostvoorne

Managing Partner Rotterdam – Oostvoorne

Alexander van der Hoek

Alexander van der Hoek is partner bij Kolpa vd Hoek | Sotheby’s International Realty. Als derde generatie in de makelaardij heeft Alexander een diepgaande kennis van de vastgoedmarkt en is hij in de makelaardij opgegroeid. Hij is trots lid van de NAR (National Associate of Realtors) en heeft zijn CIPS-certificering behaald. Sinds zijn start in 1998 heeft hij zich ontwikkeld tot een specialist in zijn vakgebied en is hij sinds 2014 eigenaar van ‘Van der Hoek Makelaars’ in Oostvoorne (sinds 2020 Kolpa van der Hoek).

Martijn de Bruijn | Kolpa vd Hoek Sotheby's International Realty
Managing Partner Rotterdam

Martijn de Bruijn
MSRE MRICS

Register Makelaar en Taxateur

Martijn is partner bij Kolpa vd Hoek | Sotheby’s International Real, geboren en getogen in Rotterdam en sinds 2006 actief in de makelaardij. Hij begon met expat verhuur en groeide door tot NVM-makelaar taxateur. Met o.a. inschrijvingen bij de RICS en NRVT.

Team
Managing Partner Rotterdam – Oostvoorne

Sebastiaan van der Velden

MRICS

Register Makelaar en Taxateur

Sebastiaan is partner bij Kolpa vd Hoek | Sotheby’s International Realty en werd in 2016 partner bij ‘Van der Hoek Makelaars’ in Oostvoorne. Samen met Alexander van der Hoek transformeerde hij het kantoor. Maar liefst drie keer wonnen ze de FD Gazellen Awards. Vanuit de passie voor bijzondere woningen in het hogere segment is Kolpa vd Hoek | Sotheby’s International Realty in Rotterdam ontstaan. Naast een bevlogen ondernemer is hij fanatiek hardloper en autoliefhebber.

Rens Smit | Kolpa vd Hoek Sotheby's International Realty
Sales Associate

Rens Smit

Register Makelaar en Taxateur

Rens, met veel plezier woonachtig in Rotterdam, begon zijn vastgoedcarrière in 2010 en rondde zijn opleiding Vastgoed & Makelaardij in 2013 af. Wat hem het meeste aanspreekt in zijn dagelijkse werkzaamheden is het klantcontact. In zijn vrije tijd bezoekt hij graag de nieuwste hotspots of is hij in één van de gezellige bars of restaurants die Rotterdam te bieden heeft.

Stefany Delgado Alonso | Netherlands Sotheby's International Realty
Sales Associate

Stefany Delgado Alonso

Stefany werkt als Sales Associate bij Kolpa vd Hoek | Sotheby’s International Realty. Al vanaf haar jonge jaren heeft zij haar successen bereikt in de cosmetische sector. Via grote internationale spelers als Estee Lauder Companies en LVMH heeft zij veel kennis opgedaan op gebied van customer-experience en sales, welke nu van pas komen bij haar job als makelaar. 

In 2022 is zij gestart in de vastgoedsector en behandelt vooral de grote nieuwbouw en transformatie projecten, daar ligt haar passie. De komende tijd heeft zij zelf ook een transformatie project op de planning staan, namelijk haar nieuwe woning in Kralingen-Rotterdam.

jorie

Commercieel medewerker binnendienst

Jorie Francke-Heijden

Jorie is als commercieel medewerker vaak het eerste aanspreekpunt aan de telefoon op onze Rotterdamse vestiging. Via de verzekeringsbranche en de internationale wereld binnen de Transport & Logistiek, heeft Jorie zich inmiddels bewezen als een heuse teamspeler binnen onze vestigingen in Maasland, Oostvoorne en nu in Rotterdam. Met veel passie en plezier is zij in staat onze klanten goed te adviseren en vervult ze haar ondersteunende rol in de binnendienst met veel zorg en precisie.
Fleur Albers | Kolpa vd Hoek Sotheby's International Realty
Commercieel medewerker binnendienst

Fleur Albers

Fleur is een echte Rotterdamse. Na het afronden van haar studie Commerciële Communicatie Management is zij het vastgoed ingerold waar zij sindsdien vol enthousiasme in werkzaam is. Fleur is te omschrijven als zorgzaam, sociaal, oog voor detail en een teamplayer. In haar vrije tijd gaat ze vaak op stap met haar twee dochters.

Leonie de Man-Berkel​ | Kolpa vd Hoek Sotheby's International Realty
Commercieel medewerker binnendienst

Leonie de Man-Berkel

Bij Leonie woont al jaren in het mooie Brielle. Na haar opleiding Internationale handel en Nima A is zij bij toeval in de makelaardij terecht gekomen. Inmiddels werkt zij alweer 19 jaar op de binnendienst van het kantoor in Oostvoorne. In haar vrije tijd is ze veel te vinden in de bossen van Oostvoorne en in shopstad Rotterdam. 

Jolande Bosman | Kolpa vd Hoek Sotheby's International Realty
Commercieel medewerker binnendienst

Jolande Bosman

Jolande is het eerste aanspreekpunt van onze vestiging in Oostvoorne. Ze heeft een brede ervaring opgedaan bij verschillende internationale merken. Zij is geboren en getogen in het mooie Hillegersberg. Zij voelt zich daar nog steeds thuis, al woont zij al jaren in de omgeving van Voorne-Putten en kan daarom onze klanten goed adviseren en te woord staan.

Liesbeth van Dorsser-van der Hoek | Kolpa vd Hoek Sotheby's International Realty
Commercieel medewerker binnendienst

Liesbeth van Dorsser-van der Hoek

Liesbeth is geboren en getogen in het mooie Oostvoorne. Zij is de 3e generatie ‘Van der Hoek’, waarvan zij sinds 5 jaar onderdeel is. Ze werkt met veel plezier op de binnendienst van Oostvoorne. Tussentijds heeft zij ook de verhuurmarkt bestiert. Zij kent Oostvoorne en omgeving op haar duimpje en informeert onze klanten als de beste over deze prachtige plek.

Netherlands Sotheby’s International Realty

At Sotheby's International Realty®, highly experienced professionals work together to leverage the time-honored tradition of Sotheby's for the sale of your home. We work for exceptional clients in possession of a beautiful home with the goal of cashing in on the property in the best possible way. Netherlands Sotheby's International Realty consists of an enthusiastic team led by Jim Reerink and Marianne Joanknecht.

Our experts have an affinity with real estate and a broad private and business background ranging from brokerage, appraisal, building history, art history, architecture, construction, project development, marketing, social media, photography and video. We distinguish ourselves in the market by our personal approach and our boundless service where you, the customer, are central.

Aangesloten bij

Team
nvm_team
mva_team
Team