Funda | Netherlands Sotheby's International Realty

Vechtstreek, villa’s en luxe huizen te koop - Luxe onroerend goed in de Vechtstreek

Een streek die al eeuwenlang geliefd is vanwege de grote variatie in het landschap er wat daarin te zien en beleven is. Alles waar u langs komt vertelt een verhaal van een ver verleden. In de Vechtstreek zijn bijzondere elementen terug te vinden van  de ruim 1000 jaar geschiedenis. Van middeleeuwse kastelen, prachtige buitenplaatsen tot moderne villa’s en woonboten. 

Luxe wonen in de Vechtstreek

Netherlands Sotheby’s International Realty zet de standaard voor luxe woningen in de Vechtstreek. In vrijwel de gehele omgeving  hebben wij een uniek aanbod. Van villa’s in een bosrijke omgeving, appartementen, herenhuizen tot landhuizen met een zwembad grenzend aan de heide. 

Vechtstreek, villa’s en luxe huizen te koop

Loosdrecht,

Veendijk 1a15

NOG maar 2 van de 12 PRACHTIGE APPARTEMENTEN AAN DE LOOSDRECHTSE PLASSEN MET RIANT TERRAS, INPANDIGE PRIVE PARKING én BERGING EN LIFT. MOGELIJKHEID TOT LIGPLAATS en EXTRA PARKING op TERREIN. (zie projectpagina/nieuwbouw De Driesprong -...

Read more

Populaire plaatsen in de Vechtstreek

Breukelen

Het dorp Breukelen is gesitueerd in het noordwesten van de provincie Utrecht. Met de belangrijke positie van het dorp aan de Vecht en daarmee een roerige geschiedenis als gevolg is het een zeer authentiek dorp geworden met mooie buitenplaatsen en villa’s. Uiteraard is het leuk om te weten dat het New Yorkse Brooklyn oorspronkelijk komt van het Utrechtse Breukelen. 

 

Naast een goede bereikbaarheid van dorp via de A2, de vele voorzieningen zijn natuurlijk de Loosdrechtse Plassen een geweldig gebied voor recreatie. Naast het geweldige natuurijs in de winter biedt ook vooral de zomer vele mogelijkheden om te genieten van het water. 

Loenen aan de Vecht

Misschien is het wel één van de charmantste dorpen van Nederland: Loenen aan de Vecht. Dit komt niet alleen door de rijke geschiedenis maar ook door de 144 rijksmonumenten en het beschermde dorpsgezicht. 

 

Loenen aan de Vecht kent een gevarieerde opzet aan wijken. In de historische dorpskern vindt u oude en authentieke smalle straten met sfeervolle woningen. Via de oude ophaalbrug over de Vecht kom je uit bij Oud Over waar prachtige woningen liggen aan de vecht. Van karakteristieke buitenplaatsen tot moderne villa’s. Soms verstopt in het bos of aan de waterkant met wijdse uitzichten over het water. 

Vreeland

Vreeland heeft een prachtig historisch centrum waar de rivier de Vecht zich doorheen slingert. En dat op nog geen kwartier rijden van Amsterdam Zuid. 

 

Vreeland biedt rust en een chique sfeer maar biedt vooral de mogelijkheid om geweldig te recreëren op de Loosdrechtse Plassen. 

 

Het stadje is één afslag  na Abcoude van de A2 bereikbaar en ligt langs de doorgaande weg  N201 naar Hilversum. Loenen aan de Vecht en Kortenhoef liggen met al hun voorzieningen maar op een paar minuten rijden. 

Loosdrecht

Loosdrecht is misschien wel het walhalla voor watersportliefhebbers. 

 

Loosdrecht is te bereiken via de A2 of de A27. Hilversum ligt op een steenworp afstand en is goed bereikbaar. 

Kortenhoef

Ongeveer 5 kilometer ten weste van Hilversum  vind je het dorp Kortenhoef. Kortenhoef is gelegen in een bosrijke omgeving en is zeer bekend vanwege haar eigen plassengebied: de Kortenhoefse plassen. 

Nederhorst den Berg

Een sfeervol en authentiek dorp waar het voor jong en oud aangenaam wonen is. Landelijk en rustig gelegen maar wel met alle voorzieningen. Uiteraard ontbreekt de mogelijkheid om te recreëren op het water niet. Dit is mogelijk op de Spiegelplas. 

 

Toch even de drukte van de stad opzoeken? In ongeveer een half uur rijden bent u in het centrum van Amsterdam, Almere of Utrecht. 

Kopen in de Vechtstreek

A unique offer

Wat kan wonen in een buitenplaats of moderne villa toch mooi zijn. Netherlands Sotheby’s International Realty heeft regelmatig bijzondere herenhuizen, villa’s en appartementen in Den Haag in de verkoop. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie. 

Ontdek ons aanbod in de Vechtstreek

Ontdek unieke huizen in de buurt van de Vechtstreek

Netherlands Sotheby's International Realty

Nice to meet you.

You can contact us via the contact form on the contact page or call us directly.

Blijf op de hoogte over nieuwe landgoederen te koop bij Netherlands Sotheby's International Realty

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe nieuwe landgoederen, landhuis of buitenplaats? Schrijf u dan in voor de speciale nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuwe aanbod. 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events? Meld u nu aan voor de nieuwsbrief.