Funda | Netherlands Sotheby's International Realty

Wassenaar, Villa’s en luxe huizen te koop - Luxe onroerend goed in Wassenaar

Onder de rook van de dynamische residentiestad Den Haag, vind je in Wassenaar de rust van een overigens allesbehalve saai dorp. De gemeente heeft ruim 26.000 inwoners. De vele expats die er wonen geven het dorp zijn verrassende, internationale sfeer. Wassenaar is ruim van opzet. Zowel het dorpshart met historische gevels als het groen worden gekoesterd. En er wordt vol ingezet op duurzaamheid. Het duingebied nabij Wassenaar en het verderop gelegen Noordzeestrand nodigen uit tot heerlijke wandel- en fietstochten. Om de waardevolle natuur tussen Wassenaar en Katwijk te behouden voor volgende generaties, wordt hier Nationaal Park Hollandse Duinen ontwikkeld.

Luxe wonen in een villa in Wassenaar

Netherlands Sotheby’s International Realty zet de standaard voor luxe woningen in Wassenaar. In vrijwel het gehele dorp hebben wij een uniek aanbod. Van villa’s in een bosrijke omgeving tot landhuizen met een zwembad grenzend aan de duingebieden. 

Wassenaar, villa’s en luxe huizen te koop

Wassenaar,

Groot Haesebroekseweg 17

Prachtige karakteristieke, vrijstaande villa gelegen op een duinkavel in Wassenaar. Gebouwd in 1926 en recentelijk verbouwd, met maar liefst 613 m2 woonoppervlakte op een perceel van 3375 m2. Deze zeer ruime villa is gelegen temidden...

Read more
Wassenaar, villa’s en luxe huizen te koop

Wassenaar,

Groen van Prinstererlaan 11

ÉÉN VAN DE PARELS VAN WASSENAAR Deze schitterende villa met geweldige parkachtige tuin van ca. 6.000 m2 is een hele bijzondere plek in Wassenaar. De villa is onder prachtige architectuur gebouwd en straalt, mede vanwege...

Read more
Wassenaar, villa’s en luxe huizen te koop

Wassenaar,

Raaphorstlaan 23A

In een heerlijke bosrijke omgeving gelegen ligt deze riante moderne villa verstopt. De villa heeft een lange oprijlaan en is op een perceel eigen grond van ruim 7.500m2 gelegen. Dit ideale familiehuis met een brede...

Read more

Wassenaar biedt vele voordelen

Sportmogelijkheden

Behalve de eigen 9 holes golfbaan zijn er een veelvoud van sport mogelijkheden zoals hockey -en voetbalclubs, golfclubs (Haagse en de Wassenaarse golfclub). 

Services

Alle goede voorzieningen zijn in de nabijheid zoals de internationale school, vele andere goede scholen, restaurants en winkels. Het gezellige centrum van Wassenaar is om de hoek. 

Bereikbaarheid

Waar je ook vandaan rijdt, je bent binnen 5 tot 10 autominuten op de snelweg. Rotterdam en Amsterdam zijn bereikbaar binnen 30/40 autominuten en Den Haag binnen 15 minuten. Ook met het OV is Wassenaar goed bereikbaar. Via het dichtstbijzijnde station van Voorschoten of Leiden Centraal kan je elke verbinding pakken naar de grote steden en bussen rijden via diverse locaties in Wassenaar van-naar Den Haag / Leiden / Haarlem

Dichtbij het strand en de duinen

De duinen en het strand liggen op ca 25 fietsminuten vanuit het centrum van Wassenaar, maar ook met de auto is het strand (De Wassenaarse Slag) goed bereikbaar en u kunt uw auto makkelijk parkeren. In de vele bossen en duinen die Wassenaar heeft kunt u heerlijke wandelingen maken.

Populaire straten

De elite van Nederland heeft zich veelal gevestigd in Wassenaar. Van bekende Nederlanders tot succesvolle ondernemers. Populaire straten zijn bijvoorbeeld de Konijnenlaan of de Rijksstraatweg. Netherlands Sotheby’s International Realty heeft altijd een ruim aanbod van unieke woningen beschikbaar. 

Netherlands Sotheby's International Realty is uw makelaar voor Wassenaar

Sinds 2003 zijn wij succesvol in de bemiddeling van bijzonder vastgoed in Wassenaar. Wij selecteren ons aanbod op uitstraling, locatie, bijzondere eigenschappen en focussen ons op de markt van het hogere segment woningen zoals villa’s, grachtenpanden, monumenten, landhuizen, landgoederen, kastelen, appartementen, penthouses, lofts en nieuwbouwontwikkelingen.

Villa's en landhuizen in Wassenaar

A unique offer

Wassenaar is een bijzonder dorp dat bestaat uit een dorpskern met aan de zuidzijde een bosrijke omgeving met villa’s en landhuizen. Een groot aantal hiervan zijn vanouds buitenplaatsen, zomerverblijven voor welgestelde stedelingen die de luxe van de ligging nabij het strand en de goede bereikbaarheid, al in het begin van de vorige eeuw in de gaten kregen. Behalve aan veel vermogende bewoners bieden deze villa’s en landhuizen ook onderdak aan ambassadeurs en consulaten, die mede door het grote aantal (internationale) scholen en sportverenigingen en de zeer goede bereikbaarheid, kiezen voor het groene Wassenaar. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie. 

Ontdek ons aanbod in Wassenaar

Netherlands Sotheby's International Realty

Nice to meet you.

You can contact us via the contact form on the contact page or call us directly.

Blijf op de hoogte over nieuwe landgoederen te koop bij Netherlands Sotheby's International Realty

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe nieuwe landgoederen, landhuis of buitenplaats? Schrijf u dan in voor de speciale nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuwe aanbod. 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events? Meld u nu aan voor de nieuwsbrief.