Verenigde Staten, Villa’s en luxe huizen te koop - Luxe onroerend goed in de Verenigde Staten

Als u op zoek bent naar een luxe villa, woning of landgoed in de Verenigde Staten, dan is Netherlands Sotheby’s International Realty uw vertrouwde partner. Gespecialiseerd in high-end onroerend goed en met een uitstekende kennis van de Amerikaanse vastgoedmarkt, biedt ons kantoor in Amsterdam unieke mogelijkheden. Van de exclusieve buurten in Manhattan tot de adembenemende kustlijnen van Malibu, ons brede netwerk zorgt ervoor dat u toegang heeft tot enkele van de meest begeerlijke adressen ter wereld.

De Verenigde Staten staan bekend om hun diversiteit in luxe onroerend goed. Of u nu interesse heeft in een ultramoderne villa in Miami of een historisch landgoed in New England, Netherlands Sotheby’s International Realty kan u een scala aan opties bieden die aan uw unieke wensen voldoen. Met ons netwerk dat zich uitstrekt over verschillende staten en vastgoedcategorieën, zijn wij ideaal gepositioneerd om u te helpen de perfecte woning te vinden.

Het investeren in luxe vastgoed in de Verenigde Staten biedt niet alleen een andere levensstijl, maar ook aanzienlijke financiële kansen. De Amerikaanse economie en vastgoedmarkt zijn historisch stabiel, wat een sterke langetermijngroei en uitstekende rendementen op investeringen biedt. Of het nu gaat om een permanente woning, een vakantiehuis of een investeringsobject, met de expertise en het netwerk van Netherlands Sotheby’s International Realty zijn uw investering en kapitaalgroei in goede handen.

Voor diegenen die  in een luxe woning in de Verenigde Staten willen investeren, is professionele begeleiding cruciaal. Daarom biedt Netherlands Sotheby’s International Realty vanuit ons Amsterdamse kantoor toegang tot exclusieve eigendommen die mogelijk niet openbaar op de markt verschijnen. Neem contact op om uw zoektocht te starten naar een buitengewoon luxe onroerend goed in de Verenigde Staten, ondersteund door de expertise en het wereldwijde netwerk van ons team.

Luxe wonen in de Verenigde Staten

Luxe wonen in de Verenigde Staten is een concept dat tot de verbeelding spreekt en talloze mogelijkheden biedt. De VS is een land van onbegrensde kansen en diversiteit, en dit geldt zeker ook voor de high-end vastgoedmarkt. Van de met sterren bezaaide heuvels van Hollywood tot de iconische skyline van New York City, er is voor elk wat wils. En voor Nederlanders die overwegen de Atlantische Oceaan over te steken, zijn er bepaalde staten en omgevingen die bijzonder populair zijn.

New York en met name Manhattan blijven een magneet voor Nederlanders die op zoek zijn naar een bruisende levensstijl vol cultuur en zakelijke mogelijkheden. Florida, met haar tropische klimaat en prachtige stranden, is een andere favoriet, vooral voor diegenen die een tweede huis zoeken of willen genieten van een luxueuze pensioenvoorziening. Californië, met zijn verscheidenheid aan levensstijlen van de technologie-hubs in Silicon Valley tot het zonnige en ontspannen leven in Los Angeles, trekt ook veel Nederlanders aan.

Niet te vergeten zijn staten als Texas en Nevada, die in populariteit toenemen vanwege hun gunstige fiscale klimaat en stijgende economische kansen. Dallas, Houston, en Las Vegas bieden een scala aan luxe woningen en zijn strategisch gelegen voor zakelijke activiteiten. Daarnaast is er in deze regio’s een groeiend aanbod van luxevoorzieningen zoals eersteklas golfbanen, exclusieve winkelcentra, en gastronomische restaurants.

Populaire plekken in de Verenigde Staten voor het kopen van een luxe villa of woning

New York City, New York

Manhattan staat bekend om zijn luxueuze penthouses en exclusieve residentiële gebouwen, vaak met uitzicht op Central Park of de skyline van de stad.

Beverly Hills, Californië

Dit is een van de meest iconische luxe wijken ter wereld, bekend om zijn grote villa’s en beroemde inwoners.

Miami, Florida

Vooral het gebied rond Miami Beach is populair voor luxe appartementen en villa’s met uitzicht op het water.

Malibu, Californië

Bekend om zijn prachtige stranden en exclusieve gemeenschap, is Malibu een toplocatie voor wie op zoek is naar een luxueuze kustwoning.

Aspen, Colorado

Voor de liefhebbers van bergen en wintersport is Aspen een tophit. Het gebied biedt een scala aan luxe chalets en landhuizen.

Palm Beach, Florida

Een favoriet onder gepensioneerden en mensen die een tweede huis zoeken, bekend om zijn luxe landgoederen en exclusieve golfclubs.

Villa's in de Verenigde Staten - Plaats een zoekopdracht

Een uniek aanbod.

Wat kan wonen in Verenigde Staten toch mooi zijn. Netherlands Sotheby’s International Realty heeft regelmatig bijzondere villa en woningen in de verkoop via ons internationale netwerk. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie en laat uw informeren over een zoekopdracht. 

Luxe onroerend goed in de Verenigde Staten

Netherlands Sotheby's International Realty

Aangenaam kennis te maken.

U kunt contact met ons opnemen via het contacformulier op de contactpagina of bel ons direct.

Blijf op de hoogte over nieuwe landgoederen te koop bij Netherlands Sotheby's International Realty

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe nieuwe landgoederen, landhuis of buitenplaats? Schrijf u dan in voor de speciale nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuwe aanbod. 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events? Meld u nu aan voor de nieuwsbrief.