Funda | Netherlands Sotheby's International Realty

Landgoed op Ibiza, Spanje

Omschrijving

Landgoed gelegen in een natuurparadijs op zijn eigen schiereiland van 110.000 m² – Cala Boix.

Direct contact opnemen

Voor meer informatie over dit object kunt u contact met ons opnemen.

Soort object

Villa

Woonoppervlake

696 m²㎡

Aantal slaapkamers

10

Aantal badkamers

9

Bouwjaar

1976

Prijs

Op aanvraag

Deel op: 

Volledige omschrijving

Het eigendom bestaat uit twee onafhankelijke villa’s + personeelshuis met drie slaapkamers. Het hoofdhuis heeft een toeristenlicentie. De “oude” finca is een charmant romantisch huis met adembenemend zeezicht vanuit elke kamer.

De nieuwe tweede villa biedt nog drie slaapkamersuites, een extra woonkamer met tv en op de eerste verdieping een sensationele hoofdslaapkamer, van waaruit je tot aan Mallorca kunt kijken. De twee huizen hebben 9 terrassen (in elke zon- en windrichting), zijn verbonden door een romantische patio en zwembad en hebben een 15-meter infinity pool met uitzicht op de gehele Middellandse Zee tot aan Mallorca. Elke slaapkamer heeft uitzicht op zee en een privéterras.

Bijzonder indrukwekkend is de enorme woonruimte in de “oude” finca, die een ongeëvenaard uitzicht op de zee en alle passerende boten en schepen biedt. Het huis heeft een sauna voor 4 personen met adembenemend zeezicht, een jacuzzi en twee grote zwembaden – een sportzwembad in de windbeschutte patio en een infinity zwembad met uitzicht op de zee.

Media

Aangenaam kennis te maken

U kunt contact met ons opnemen via het contacformulier op de contactpagina of bel ons direct.

Blijf op de hoogte over nieuwe landgoederen te koop bij Netherlands Sotheby's International Realty

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe nieuwe landgoederen, landhuis of buitenplaats? Schrijf u dan in voor de speciale nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuwe aanbod. 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events? Meld u nu aan voor de nieuwsbrief.