Funda | Netherlands Sotheby's International Realty
kolpa_vd_hoek_nieuwsbericht_header

Ontmoet Kolpa vd Hoek Sotheby’s International Realty

Afgelopen voorjaar werd in Rotterdam officieel de derde vestiging in Nederland geopend onder de naam Kolpa vd Hoek Sotheby’s International Realty. In deze vestiging wordt het beste van twee kantoren in het hoge segment samengebracht: de naam en het netwerk van Sotheby’s International Realty en het makelaarskantoor Kolpa vd Hoek met een enorm netwerk en expertise in Rotterdam en omstreken. De nieuwe Rotterdamse vestiging aan de Straatweg 94 te Rotterdam wordt begin 2023 volledig gerenoveerd en in de Sotheby’s International Realty-kleuren gestoken. Sebastiaan van der Velden zal Kolpa vd Hoek Sotheby’s International Realty de komende jaren samen met de hulp van Reerink uitbouwen tot de key player in het luxe segment voor Rotterdam en omgeving.

Hoe is deze samenwerking tot stand gekomen?

Reerink: “Sebastiaan benaderde ons voor exclusieve samenwerking in het hogere, luxe segment. Afgelopen maart hebben we de onderhandeling succesvol afgesloten en sindsdien valt het high- end woningaanbod van Groot Rotterdam onder de vleugels van Kolpa vd Hoek Sotheby’s International Realty. Daarbij moet ik direct ook zeggen dat de prijs niet altijd de doorslaggevende factor is om een woning als Sotheby’s-waardig te bestempelen. Het antwoord op de vraag ‘is het bijzonder’ is vooral leidend.”

kolpa_vd_hoek_nieuwsbericht

Van der Velden: “Kolpa vd Hoek is al jarenlang specialist in luxe woningen in het midden-hoge segment. De nieuwe vestiging Kolpa vd Hoek Sotheby’s International Realty zorgt ervoor dat we onze specialiteit verder kunnen uitrollen. Een samenwerking die vertrouwen uitstraalt op het gebied van kwaliteit, een hoge servicegraad en een internationaal karakter, dat perfect aansluit bij de hippe stad die Rotterdam tegenwoordig is maar ook bij het steeds populairder wordende Rotterdam Hillegersberg en Kralingen.”

Hoe ziet de Rotterdamse luxe woningmarkt eruit?

Van der Velden: “Rotterdam heeft een grote aantrekkingskracht, ook internationaal. Het is niet meer het Rotterdam van twintig jaar geleden. De stad is opnieuw opgebouwd, heeft een hippe uitstraling, en de vraag naar exclusieve, luxe woningen neemt toe. Er wordt steeds meer gebouwd voor het hogere segment. Het mooie uitzicht op de stad, de watergangen en met name de Maas die door de stad stroomt, hebben een zeer aanzuigende werking op vermogende woningzoekers. Deze mensen weten ons nu al goed te vinden. Vanaf de zomer van 2023 worden zij daarbij ook volledig in stijl verwelkomd in ons pand aan de mooiste weg van Rotterdam: de Straatweg. In februari 2023 begint de verbouwing, zodat wij onze klanten de ontvangst kunnen bieden die zo kenmerkend is voor Sotheby’s International Realty en wij volledig in de Sotheby’s International Realty-huisstijl opereren.”

Kennis maken met Netherlands Sotheby's International Realty?

Met Netherlands Sotheby’s International Realty kiest u voor de beste makelaar in exclusief onroerend goed en de beste vastgoedmarketeer met het grootste nationale en internationale netwerk. “Netherlands Sotheby’s International Realty” is de exclusive partner van Sotheby’s International Realty World Wide voor Nederland. Neem nu contact op voor meer informatie. 

Blijf steeds als eerste geïnformeerd over stilleverkoop, het nieuwste aanbod en unieke evenementen!
Name(Required)
Uitzonderlijk Vastgoed, Exclusieve Toegang
Schrijf u in!
Name(Required)