Hoefloo Appartementen 3+4

Hoefloo Appartementen 3+4
Emerald Estate

Omschrijving

Appartementen 3 + 4 betreffen twee heerlijke hoekappartementen gelegen op de eerste verdieping aan de west- en oostzijde van het gebouw met een eigen berging en twee privé parkeerplaatsen (laadpaal-voorbereid) in het souterrain. Uw appartement is gesitueerd in een prachtige groene woonomgeving aan de rand van het centrum van het gezellige Laren. In de luwte met veel privacy en uitzicht op veel groen, maar toch...Lees meer

Direct contact opnemen

Voor meer informatie over dit object kunt u contact met ons opnemen.

Prijs
€ 1.980.000,-
Status
Beschikbaar
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
220 m2
Perceel
0 m2

Appartementen 3 + 4 betreffen twee heerlijke hoekappartementen gelegen op de eerste verdieping aan de west- en oostzijde van het gebouw met een eigen berging en twee privé parkeerplaatsen (laadpaal-voorbereid) in het souterrain. Uw appartement is gesitueerd in een prachtige groene woonomgeving aan de rand van het centrum van het gezellige Laren. In de luwte met veel privacy en uitzicht op veel groen, maar toch op loopafstand van alle voorzieningen.

Of u nu rechtstreeks via de beveiligde parkeergarage of middels de statige hal (met luxueuze lift of via het fraaie trappenhuis) het kleinschalige appartementengebouw binnentreedt, uw zeer fraaie appartement is veilig en direct te bereiken. Het luxe, technisch hoogwaardige appartement is van alle gemakken voorzien, waaronder luchtbehandeling met individuele koeling en vloerverwarming, uiteraard met duurzaamheid als belangrijk uitgangspunt.

Wij hebben alvast voor u een mogelijke indeling gemaakt. Uiteraard bent u vrij om de indeling volledig aan te passen aan uw wensen. Mochten uw woonwensen anders zijn dan de door ons voorgestelde indeling, dan bieden wij u uiteraard de mogelijkheid om samen met onze interieurarchitect het appartement te voorzien van een passende indeling op basis van uw specifieke wensen.

Overdracht

Prijs
€ 1.980.000,-
Status
Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud
825-890 m3
Woonoppervlakte
220-237 m2

Bouw

Overige

Laren – Hoefloo Appartementen 20D 4

Laren – Hoefloo Appartementen 20D 4

Laren – Hoefloo Appartement 20C 3

Laren – Hoefloo Appartement 20C 3