Kantoren van Sotheby's International Realty in Nederland

Sotheby’s Realty

Wij vertellen u graag meer over onze geschiedenis

Sotheby’s International Realty is in 1976 ontstaan uit het internationale veilinghuis Sotheby’s, dat is opgericht in 1744. Het veilinghuis is de oudste onderneming op de New York Stock Exchange en heeft een internationaal netwerk van bijna negentig kantoren in veertig landen en is enkele jaren geleden overgenomen door miljardair Patrick Drahi. Sotheby’s staat bekend om haar deskundigheid, innovatieve marketing en het veilen van de meest indrukwekkende kunstschatten.

Een indrukwekkend internationaal netwerk

Nederland is rijk aan prachtige huizen. Van oogstrelende (loft)appartementen en statige grachtenpanden tot villa’s en landhuizen. Netherlands Sotheby’s International Realty heeft een grote passie voor het verkopen van juist deze prachtige luxe objecten.

Filosofie van Netherlands Sotheby's International Realty

Het team van Sotheby’s International Realty in Nederland

De professionals van Netherlands Sotheby’s International Realty® zetten de eeuwenoude traditie van Sotheby’s samen met de internationale kantoren van Sotheby’s International Realty® in voor de verkoop van luxe vastgoed. Hun doel: het bezit van opdrachtgevers op een optimale manier verzilveren.

Netherlands Sotheby's International Realty

Aangenaam kennis te maken.

U kunt contact met ons opnemen via het contacformulier op de contactpagina of bel ons direct.

Blijf steeds als eerste geïnformeerd over stilleverkoop, het nieuwste aanbod en unieke evenementen!
Name(Required)
Uitzonderlijk Vastgoed, Exclusieve Toegang
Schrijf u in!
Name(Required)