Op een van de meest prominente locaties in Buitenveldert verrijst een nieuw icoon van internationale allure: Q Residences. Q Residences is een unieke plek om te wonen en bestaat uit twee torens, de noordelijk gelegen high-rise Quartz en de zuidelijk gelegen low-rise Qube. Het wooncomplex combineert een perfecte ligging met de hoogwaardige architectuur van Studio Gang, een van de meest gerenommeerde architectenbureaus ter wereld. Q Residences is een nieuwe landmark, met 248 huurwoningen en een plaza op de begane grond.

Quartz - de laatste appartementen!

De 75 meter hoge woontoren torent boven de omringende bebouwing, elegante bomenrijen en het naastgelegen park uit. De sierlijke stapeling van 23 woonlagen in combinatie met uitspringende balkons en de afgeronde vormentaal is een organisch ogend stukje bouwkunst.

Quartz biedt woningen beginnend bij 49 vierkante meter tot 152 vierkante meter voor het grootste penthouse. De huurprijzen starten vanaf €1100,25 (excl. servicekosten) tot €4514,-. Het serviceniveau is hoog, met onder meer een 24-uurs PA-service en de mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de ondergrondse parking.

Via onderstaande knop kunt u uw gegevens achterlaten. U ontvangt dan een e-mail met instructies voor de inschrijving. Neem nadat uw inschrijving compleet is contact op met ons kantoor, dan plannen we een bezichtiging op locatie in.

Q Residence Quartz

Zodra je de imposante lobby van Quartz binnen loopt, voel je je direct thuis. De lift brengt je naar jouw verdieping waar je je appartement bereikt in een strakke gang met hoge witte plinten en elegant breed omlijste zwarte deuren.

 

In Quartz kan je kiezen uit bijzonder aangename appartementen van verschillende grootte en afwerking. U kunt kiezen uit een luxe appartement, exclusief appartement of penthouse.

Kwaliteit staat centraal en vertaalt zich in grote raampartijen die een royale hoeveelheid daglicht toelaten. Buiten wordt letterlijk naar binnen getrokken.

 

Voor het interieur zijn luxe designkeuzes gemaakt waaronder een hoogwaardige keuken, lichte betegelde badkamer en natuurlijk vloerverwarming en -koeiling.

 

Q Residences
Q Residences
Q Residences
Q Residences | Netherlands Sotheby's International Realty
Qube staat voor hoogstaand wonen in de laagbouw.

Q Residence Qube

Qube is volledig verhuurd!

Qube kent acht woonlagen. Elk van de acht verdiepingen in Qube telt 10 appartementen. Je eigen appartement bereik je door in de lobby één van de twee liften te nemen of via het trappenhuis. Studio Piet Boon heeft geadviseerd over de openbare ruimtes en optimale indeling van de woningen.

 

Het betreffen twee-kamerappartementen (1 slaapkamer) met allemaal dezelfde huurprijs van €1068,38 per maand, de servicekosten bedragen €82,50 per maand. De luxueuze appartementen zijn allen voorzien van keuken met ingebouwde apparatuur, een complete badkamer, gordijnrails en een riant balkon. De woningen in Qube zijn middenhuur woningen en derhalve is er een maximale inkomengrens vanuit de gemeente Amsterdam van toepassing. Het gezamenlijk inkomen van uw huishouden mag niet hoger zijn dan €64.407,- (bedrag 2022). U kunt ook in aanmerking komen voor de huur van de appartementen in Qube door middel van een garantstelling.

 

Alle appartementen in Qube zijn verhuurd.

Over Q Residences

Amsterdam is een icoon rijker. Q Residences geeft de wijk Buitenveldert nieuw elan. De markante vormentaal, bijzondere aanpak, en zorgvuldige afwerking maakt wonen hier elke dag weer tot een buitengewone ervaring.


Q Residences biedt een unieke kans op wonen tussen het groen. Zijdelings verbonden met de statige platanen aan het al even imponerende Gijsbrecht van Aemstelpark en uitkijkend over het bomenrijke Buitenveldert en op een steenworp afstand gelegen, uitgestrekte Amsterdamse Bos, is ‘groen wonen’ hier wel zo’n beetje het toverwoord. Ware het niet dat op de prettige architectuur en zorgvuldig geënsceneerde samenhang ook zoveel is af te dwingen. Op de prominente hoek van de Buitenveldertselaan met de Van Nijenrodeweg vertegenwoordigen Quartz en Qube de nieuwe orde: architectuur van wereldformaat in Amsterdam, met elkaar verbonden door een prachtige plaza met jaarronde begroeiing, en een ondergrondse parkeergarage.

Q_post__0000_Q Residence Amsterdam 20 08 2022 002 LR_.jpg

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief

En ontvang als eerste de mogelijkheid om u in te schrijven voor een appartement in Quartz. Exclusief bij Netherlands Sotheby’s International Realty. 

Praktische informatie over Q Residences

Q Residences huurprijzen

De huurprijzen van Q Residence ligt tussen de € 1.350 per maand tot € 4.800 per maand afhankelijk van het gekozen type appartement. Onze makelaars helpen u graag over de exacte prijzen van de beschikbare appartementen. 

Huren in Q Residences

Heeft u interesse om te huren in Q Residence? Neem contact op met Netherlands Sotheby’s International Realty. Wij nemen graag uw voorkeuren door om te kijken welke mogelijkheden er zijn. 

Oplevering van Q Residences

De oplevering van Q Residences start vanaf 9 januari 2023. 

Blijf steeds als eerste geïnformeerd over stilleverkoop, het nieuwste aanbod en unieke evenementen!
Name(Required)
Uitzonderlijk Vastgoed, Exclusieve Toegang
Schrijf u in!
Name(Required)