Locatie

Wissen

Type

Prijsrange

Q Residences - uniek in Amsterdam

Op een van de meest prominente locaties in Buitenveldert verrijst een nieuw icoon van internationale allure: Q Residences. Q Residences is een unieke plek om te wonen en bestaat uit twee torens, de noordelijk gelegen high-rise Quartz en de zuidelijk gelegen low-rise Qube. Het wooncomplex combineert een perfecte ligging met de hoogwaardige architectuur van Studio Gang, een van de meest gerenommeerde architectenbureaus ter wereld. Q Residences is een nieuwe landmark, met 248 huurwoningen en een plaza op de begane grond.
Q Residences | Netherlands Sotheby's International Realty
Qube staat voor hoogstaand wonen in de laagbouw.
Qube

De verhuur van Qube is gestart! 

Qube kent acht woonlagen. Elk van de acht verdiepingen in Qube telt 10 appartementen. Je eigen appartement bereik je door in de lobby één van de twee liften te nemen of via het trappenhuis. Studio Piet Boon heeft geadviseerd over de openbare ruimtes en optimale indeling van de woningen.

 

 

Het betreffen twee-kamerappartementen (1 slaapkamer) met allemaal dezelfde huurprijs van €1068,38 per maand, de servicekosten bedragen €82,50 per maand. De luxueuze appartementen zijn allen voorzien van keuken met ingebouwde apparatuur, een complete badkamer, gordijnrails en een riant balkon. De woningen in Qube zijn middenhuur woningen en derhalve is er een maximale inkomengrens vanuit de gemeente Amsterdam van toepassing. Het gezamenlijk inkomen van uw huishouden mag niet hoger zijn dan €64.407,- (bedrag 2022). U kunt ook in aanmerking komen voor de huur van de appartementen in Qube door middel van een garantstelling.

 

Wilt u als eerste op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de Qube? Sschrijft u zich dan hieronder in.

Quartz  
De verhuur van Quartz start medio september.

De 75 meter hoge woontoren torent boven de omringende bebouwing, elegante bomenrijen en het naastgelegen park uit. De sierlijke stapeling van 23 woonlagen in combinatie met uitspringende balkons en de afgeronde vormentaal is een organisch ogend stukje bouwkunst.

 

Quartz biedt woningen beginnend bij 49 vierkante meter tot 152 vierkante meter voor het grootste penthouse. De huurprijzen starten vanaf €1100,25 (excl. servicekosten) tot €4514,-. Het serviceniveau is hoog, met onder meer een 24-uurs PA-service en de mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de ondergrondse parking.

 

Indien u op de hoogte gehouden wil worden, kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Van de twee residentiële krachtpatsers is Quartz de opvallendste verschijning.

Over Q Residences

Amsterdam is een icoon rijker. Q Residences geeft de wijk Buitenveldert nieuw elan. De markante vormentaal, bijzondere aanpak, en zorgvuldige afwerking maakt wonen hier elke dag weer tot een buitengewone ervaring.


Q Residences biedt een unieke kans op wonen tussen het groen. Zijdelings verbonden met de statige platanen aan het al even imponerende Gijsbrecht van Aemstelpark en uitkijkend over het bomenrijke Buitenveldert en op een steenworp afstand gelegen, uitgestrekte Amsterdamse Bos, is ‘groen wonen’ hier wel zo’n beetje het toverwoord. Ware het niet dat op de prettige architectuur en zorgvuldig geënsceneerde samenhang ook zoveel is af te dwingen. Op de prominente hoek van de Buitenveldertselaan met de Van Nijenrodeweg vertegenwoordigen Quartz en Qube de nieuwe orde: architectuur van wereldformaat in Amsterdam, met elkaar verbonden door een prachtige plaza met jaarronde begroeiing, en een ondergrondse parkeergarage.

Q Residences

Blijf vrijblijvend op de hoogte over Q Residences

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?