Stille verkoop

Het meest uitzonderlijke vastgoed in Nederland vraagt niet zelden om zeer discrete marktbenaderingen. Onze ervaring met ‘Private Sale’ heeft ervoor gezorgd dat wij in Nederland de experts zijn geworden op dit gebied. Netherlands Sotheby’s International Realty heeft een exclusieve marktbenadering ontwikkeld die in deze behoefte voorziet. De eeuwenoude principes die Sotheby’s gebruikt bij het veilen van kunst en antiek, hebben wij vertaald naar een ‘Private Sale’ concept. Uw privacy en een succesvolle verkoop van uw woning, gaan hierbij hand in hand. Het internet is natuurlijk hét perfecte medium om uw huis in één keer onder de aandacht te brengen bij miljoenen potentiële kopers. Stille verkoop of juist maximale exposure, alles kan! In bepaalde situaties kan een ‘stille verkoop’ van uw huis of object, een betere optie zijn. Wij kunnen u hierover adviseren. Met onze slimme en effectieve methode voor de stille verkoop van huizen, vinden we voor u de juiste koper, zonder dat de verkoop aan de grote klok wordt gehangen.

Bij een stille verkoop wordt uw eigendom niet geadverteerd via off- en online-advertenties, en niet -of niet-herkenbaar- gepubliceerd op huizenwebsites. Ook wordt er geen verkoopbord bij uw object geplaatst. Uw eigendom wordt door onze makelaar alleen aan een selecte groep potentiële kopers onder de aandacht gebracht, een groep waarvan niet algemeen bekend is dat zij op zoek zijn naar een nieuw huis. Soms zijn objecten zo buitengewoon dat u de verkoop hiervan liever niet wereldkundig maakt. Dan is een stille verkoop een goede optie. Alleen serieuze kandidaat-kopers worden zo aangesproken. Wilt u uw huis verkopen, maar heeft u daar geen haast mee? Ook dan is een stille verkoop soms aan te raden. U behoudt zo uw privacy zolang u uw huis nog gebruikt of bewoond.

Wij zoeken een kandidaat-koper met serieuze interesse

Wanneer een huis of object op geen enkele wijze geadverteerd wordt, is het bereik natuurlijk ook kleiner. Netherlands Sotheby’s International Realty heeft haar eigen methode ontwikkeld waardoor uw eigendom anoniem, maar toch op een aantrekkelijke manier, online gepresenteerd wordt. Wij doen dit met een goede beschrijving, prachtige beeldmateriaal, waarbij er een indruk wordt gegeven van het object zonder dat het herkenbaar is, en zonder de locatie prijs te geven. Hierdoor wordt de belangstelling van relevante geïnteresseerden toch gewekt en krijgen ze een goed idee van wat men kan verwachten. Alleen die kandidaat-koper die serieuze interesse heeft, wordt nader geïnformeerd over uw woning. Dit gebeurt uiteraard pas na overleg met u. Dankzij ons internationale netwerk en onze expertise op het gebied van luxe woningen, zijn uw kansen op het vinden van de juiste kandidaat via stille verkoop groot.

Sell your home with us!

Wilt u meer informatie over de verkoop van uw woning met Netherlands Sotheby’s International Realty door middel van stille verkoop? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)88 37 47 000 of ons kantoor in Amsterdam: +31 (0)20 20 80 020, wij informeren u graag!

Wilt u u dat er contact u wordt opgenomen? Vul onderstaand formulier in.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?