Ontdek de voordelen van stille verkoop met Netherlands Sotheby's International Realty.

Private Sale of stille verkoop met Sotheby’s International Realty

U wilt uw huis verkopen, maar u wilt dit niet aan de grote klok hangen? Om privacyredenen, omdat u onder bepaalde voorwaarde wenst te verkopen, of omdat u geen haast heeft en de hoogste opbrengstwaarde wilt genereren? Kies dan voor private sale, oftewel stille verkoop, met Sotheby’s International Realty.

Hoe werkt stille verkoop?

Bij stille verkoop adverteren we niet via off- en online advertenties, publiceren we niet (of niet herkenbaar) op huizenwebsites en plaatsen we geen verkoopbord. Netherlands Sotheby’s International Realty heeft een eigen methode ontwikkeld om uw eigendom op een aantrekkelijke manier online te presenteren. Wij doen dit met een goede beschrijving en prachtig beeldmateriaal. Zo geven we geïnteresseerden een indruk van het object. Zonder dat het herkenbaar is en zonder de locatie prijs te geven.

Wij benaderen serieuze kandidaat-kopers

Als geen ander weten we dat uitzonderlijk vastgoed vraagt om een discrete marktbenadering. We gebruiken hiervoor de eeuwenoude principes die Sotheby’s Auction House gebruikt bij het veilen van kunst en antiek. Wij hebben die vertaald naar een slimme en effectieve methode voor de stille verkoop. Zo benaderen we, uit de ongeveer dertigduizend personen die zich bij ons hebben aangemeld, een selectie serieuze kandidaat-kopers: actieve woningzoekers binnen ons netwerk. 

 

Ook hebben we dagelijks contact met onze collega’s van Sotheby’s Auction House en Sotheby’s International Realty in België, Londen, Duitsland, Dubai, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, India, Hongkong en omgeving. Dankzij dit internationale netwerk en onze expertise op het gebied van luxe woningen, zijn uw kansen op het vinden van de juiste kandidaat via stille verkoop groot. Mocht het onverhoopt niet lukken om uw woning te verkopen via stille verkoop, dan is het altijd mogelijk om de verkoop openbaar te maken.

Verkoop uw woning in de stille verkoop met ons

Wilt u meer informatie over de stille verkoop van uw woning met Netherlands Sotheby’s International Realty? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Of neem direct contact met ons op via +31 (0)88 37 47 000.

Welke huizen staan in de stille verkoop?

Netherlands Sotheby’s International Realty heeft een breed aanbod van bijzondere huizen in de stille verkoop. Op onze website tonen we niet het volledige aanbod van onze huizen in de stille verkoop. Neem daarom contact met ons op voor huizen in stille verkoop die passen bij uw wensen. 

Hoe zet ik mijn huis in stille verkoop
 • Wij nemen alle gegevens op van uw woning en melden deze aan in ons systeem. Dat doen we met een verkooptekst, foto’s en eventuele plattegronden;
 • In overleg met u bepalen we de strategie, te vergelijken met het aanmeten van een maatpak. Elke aanpak is anders. We bespreken alle mogelijkheden met u. Welke gegevens mogen we bijvoorbeeld onder de aandacht brengen richting ons netwerk van potentiële kopers?
 • We plaatsen de woning op de pagina ‘stille verkoop’ van Netherlands Sotheby’s International Realty;
 • Wij vermelden geen prijs, tenzij we in goed overleg besluiten dit wel te doen;
 • We stellen een getekende verkoopopdracht op. Een NVM-makelaar heeft namelijk volgens de regels van de NVM een schriftelijke opdracht van de verkoper nodig om de woning in stille verkoop te zetten. Dit is ook beter voor de verkoper, het voorkomt verrassingen achteraf;
 • Samen met u vullen we een vragenlijst en een lijst van zaken in. Hiermee kunnen we vragen van eventuele belangstellenden direct beantwoorden.
Waarom een huis in de stille verkoop?

Graag zetten graag nog een keer op een rijtje waarom kiezen voor stille verkoop een goed idee is:

 • De woning wordt niet openbaar bekend gemaakt aan een groot publiek. 
 • Volledige privacy rondom de verkoop van uw woning. 
 • U wilt onder bepaalde voorwaarden verkopen. 
 • Indien u al een potentiële koper heeft is een stille verkoop uitermate geschikt. 
 • U krijgt geen verkoopbord in de tuin en u heeft dus geen last van nieuwsgierige mensen. 
 • Geen kosten aan advertentie of reclame. 

 

 

Wilt u u dat er contact u wordt opgenomen? Vul onderstaand formulier in.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?