Ontmoet het team van Netherlands Sotheby's International Realty

De professionals van Netherlands Sotheby’s International Realty® zetten de eeuwenoude traditie van Sotheby’s samen met de internationale kantoren van Sotheby’s International Realty® in voor de verkoop van luxe vastgoed. Hun doel: het bezit van opdrachtgevers op een optimale manier verzilveren. Vanzelfsprekend met een persoonlijke aanpak en een grenzeloze service. Naast hun affiniteit met vastgoed, hebben onze experts een brede particuliere en zakelijke achtergrond op het gebied van makelaardij, taxaties, projectontwikkeling, marketing en sociale media.

Maak kennis met ons team Netherlands & Amsterdam

Team

CEO/ Owner van Netherlands, Amsterdam en Rotterdam

Jim Reerink

Jim is CEO/eigenaar van Netherlands Sotheby’s International Realty en van de twee andere Sotheby’s International Realty vestigingen in Nederland. In 2015 heeft hij ‘the Brand’ Netherlands Sotheby’s International Realty in de Verenigde Staten verworven en in 2016 het eerste kantoor in Nederland gevestigd en in 2017 het tweede kantoor, Amsterdam Sotheby’s International Realty geopend en dit samen met Marianne Joanknecht verder uitgebouwd. In 2022 heeft Jim samen met Sebastiaan van der Velden de vestiging Sotheby’s International Realty in groot Rotterdam opgezet.

Team

Managing Partner Amsterdam

Marianne Joanknecht

Marianne is partner bij Amsterdam Sotheby’s International Realty en heeft als beëdigd makelaar & taxateur (sinds 1993) een passie voor onroerend goed, is daadkrachtig, kan goed onderhandelen, bezit veel plaatselijke kennis en een groot netwerk in en rond Amsterdam waar zij ook Rechten aan de UvA studeerde. Zij kent de stad als geen ander en weet alles over elke buurt, de goede scholen, de leuke boetiekjes en waar je lekker kunt eten.

Team

Real Estate Professsional

Anneclaire van Wijk

Anneclaire heeft na jaren haar eigen onderneming in de hospitality business gehad te hebben, in 2020 de overstap naar de vastgoedsector gemaakt. Niet veel later is ze gestart met de KRM-T-opleiding.

Inmiddels runt ze de backoffice van Netherlands & Amsterdam Sotheby’s International Realty en is daarmee de rechterhand van Jim en Marianne.

“Verkoop niet alleen huizen; verkoop dromen, toekomst en een nieuw begin.”

Team

Sales Associate

Patricia uit de Bos

Na haar afstuderen (Nederlands recht) aan de Rijks Universiteit Leiden is Patricia begonnen als internationaal fiscalist bij Loyens Loeff. Zij is sinds begin 2021 voor Netherlands Sotheby’s International Realty aan de slag als sales associate.

Team

Makelaar & Taxateur van Onroerend Goed

Wilfred Janssen

Wilfred startte zijn makelaarscarrière in 1978 en werd in 1982 beëdigd als makelaar en taxateur van onroerend goed. Oorspronkelijk afkomstig uit Amsterdam, verhuisde hij op jonge leeftijd naar Bussum. Naast zijn liefde voor sport en dieren, geniet hij van gezellige avonden met vrienden. Hij is inmiddels ruim 40 jaar getrouwd, 26 keer verhuisd en altijd makelaar geweest in het Gooi – met uitzondering van een uitstapje van 6 jaar naar Frankrijk. Sinds 2004 woont hij in de Achterhoek, waar zijn werkterrein is uitgebreid naar het oosten en noorden van het land.

Team

Sales Associate

Sanne van der Zaag

Sanne is afgestudeerd jurist (Bachelor of Laws) en kandidaat makelaar (KRM-T). Ze ontdekte haar passie voor vastgoed en makelaardij op het notariskantoor waar ze werkzaam was. Sanne is sociaal, enthousiast, klantgericht, accuraat en weet precies wat ze wil bereiken.

‘Not amazing but extraordinary,’ is haar motto.

Team

Sales Associate

Damian Verweij

Damian heeft de opleiding International Business Management afgerond en is momenteel Sales Associate in opleiding voor het Assistent Register Makelaar (ARM-T). Hij heeft een helder pad uitgestippeld naar succes in deze branche. Zijn klantgerichtheid, sociale vaardigheden, en het motto “The best way of learning about anything is by doing” benadrukken zijn streven naar buitengewone prestaties. Damian zijn passie en expertise om klanten te begeleiden bij het realiseren van hun vastgoed-dromen kenmerken zijn opkomst in de vastgoedwereld.

Team

Marketing Manager

Anne-Fleur van Ikelen

Anne-Fleur is afgestudeerd marketeer (Bachelor Marketing, Communicatie en Creativiteit). Ze heeft veel ervaring in de E-Commerce sector waar ze onder andere kennis heeft opgedaan op gebied van customer-experience, project management, styling, branding en (online) marketing in de tech, lifestyle en fashion branche.  In 2023 is zij gestart in de vastgoedsector waar ze deze kennis kan toepassen als marketeer op dit gebied.

Team

Commercieel medewerker binnendienst

Mark van Spronsen

Mark is bezig met zijn Bachelor of Science in Real Estate – Vastgoedkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Al in een vroeg stadium ontstond zijn interesse voor het vastgoed en is hij momenteel hard aan het werk om zijn kennis en ervaring uit te breiden. Vandaar de keuze om stage te gaan lopen bij Netherlands Sotheby’s International Realty waar hij met veel plezier werkt.

Maak kennis met ons team Rotterdam

Alexander van der Hoek | Managing Partner Rotterdam – Oostvoorne

Managing Partner Rotterdam – Oostvoorne

Alexander van der Hoek

Alexander van der Hoek is partner bij Kolpa vd Hoek | Sotheby’s International Realty. Als derde generatie in de makelaardij heeft Alexander een diepgaande kennis van de vastgoedmarkt en is hij in de makelaardij opgegroeid. Hij is trots lid van de NAR (National Associate of Realtors) en heeft zijn CIPS-certificering behaald. Sinds zijn start in 1998 heeft hij zich ontwikkeld tot een specialist in zijn vakgebied en is hij sinds 2014 eigenaar van ‘Van der Hoek Makelaars’ in Oostvoorne (sinds 2020 Kolpa van der Hoek).

Martijn de Bruijn | Kolpa vd Hoek Sotheby's International Realty
Managing Partner Rotterdam

Martijn de Bruijn
MSRE MRICS

Register Makelaar en Taxateur

Martijn is partner bij Kolpa vd Hoek | Sotheby’s International Real, geboren en getogen in Rotterdam en sinds 2006 actief in de makelaardij. Hij begon met expat verhuur en groeide door tot NVM-makelaar taxateur. Met o.a. inschrijvingen bij de RICS en NRVT.