Filosofie

Nederland is rijk aan prachtige huizen. Van oogstrelende (loft)appartementen en statige grachtenpanden tot villa’s en landhuizen. Netherlands Sotheby’s International Realty heeft een grote passie voor het verkopen van juist deze prachtige luxe objecten. Wij treden graag op als ‘matchmaker’. Wij zetten ons in om voor uw huis – of object – de juiste koper te vinden. En als u een woning zoekt, doen wij ons uiterste best om het huis te vinden waar u al jaren van droomt.

De vijf kenmerken van Netherlands Sotheby’s International Realty

1. Brand Heritage
Synergie en intensieve samenwerking tussen alle eeuwenoude wereldwijde Sotheby’s ondernemingen, netwerken, kantoren en professionals voor een gemeenschappelijke top-clientèle.

2. Experts
De best opgeleide professionals werken samen, om de eeuwenoude Sotheby’s traditie van passie, kennis en ervaring en top-service, in te zetten om voor u het meest optimale resultaat te bereiken.

3. Marketing
Ongeëvenaarde lokale, nationale en internationale exposure voor elke specifieke doelgroep door strategische targetting en exclusieve samenwerkingen met grote merken zoals Apple, ELLE, NYT, WSJ, FT, FD en Residence.

4. Formula
Ultieme matching tussen vastgoed en kopers, door een goed onderbouwde object- en marktanalyse, verkoopstrategie en uitgebreid klantenbestand, in combinatie met een persoonlijke benadering.

5. Sales succes
Wij hebben een uitgebreid trackrecord opgebouwd door het persoonlijk inspireren van potentiële kopers en het verleiden van geïnteresseerden. Zo verzilveren wij een optimale opbrengstwaarde voor u als eigenaar.

Blijf op de hoogte over nieuwe landgoederen te koop bij Netherlands Sotheby's International Realty

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe nieuwe landgoederen, landhuis of buitenplaats? Schrijf u dan in voor de speciale nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuwe aanbod. 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events? Meld u nu aan voor de nieuwsbrief.