Sotheby's Realty

De heritage van Sotheby’s International Realty

Sotheby’s International Realty is in 1976 ontstaan uit het internationale veilinghuis Sotheby’s, dat is opgericht in 1744. Het veilinghuis was de oudste onderneming op de New York Stock Exchange en heeft een internationaal netwerk van bijna negentig kantoren in veertig landen en is enkele jaren geleden overgenomen door miljardair Patrick Drahi. Sotheby’s staat bekend om haar deskundigheid, innovatieve marketing en het veilen van de meest indrukwekkende kunstschatten. 

Een groeiende vraag

Met de oprichting van Sotheby’s International Realty wil de onderneming voldoen aan de groeiende vraag c.q. service op het gebied van bijzonder en luxe vastgoed. Hierbij het DNA van Sotheby’s Auction House niet uit het oog verliezend. Dienen als ‘the most trusted and dynamic marketplace for art and luxury.’

Internationale begeleiding

Wat veel mensen niet realiseren, is dat onze collega’s van het veilinghuis bij mensen thuis vaak als eerste over mogelijke verhuisplannen horen. De verkoop van exclusief onroerend goed en kunstcollecties blijken hand in hand te gaan. We begeleiden wereldwijd mensen vanuit bijvoorbeeld Hongkong, India of Amerika die naar Nederland verhuizen. Of mensen die vanuit Nederland naar het buitenland vertrekken. Ons prestigieuze internationale netwerk van duizend kantoren in meer dan 81 landen maakt dat mogelijk.

Blijf steeds als eerste geïnformeerd over stilleverkoop, het nieuwste aanbod en unieke evenementen!
Name(Required)
Uitzonderlijk Vastgoed, Exclusieve Toegang
Schrijf u in!
Name(Required)