Locatie

Wissen

Type

Prijsrange

Zoekservice

Netherlands Sotheby’s International Realty is expert en ervaren partner op het gebied van bijzondere en luxe huizen. Voor zowel vraag als aanbod, kan Sotheby’s op een breed en internationaal netwerk vertrouwen. Ons doel is om precies dát object te vinden waar u al jaren van droomt. Wij kunnen u als eerste op de hoogte houden van al ons nieuwe (stille)aanbod door middel van een inschrijving in ons systeem en voor onze 2 wekelijkse nieuwsbrief.

 

Mocht u willen dat wij actief en gericht voor u op zoek gaan tussen al het beschikbare aanbod, dan kan er een officiële zoekopdracht opgesteld worden. Sotheby’s International Realty is u graag van dienst als aankoopmakelaar. Wij zullen zoeken in onze eigen portefeuille/netwerk, maar ook in het aanbod bij andere makelaars. Op deze wijze zult u altijd als eerste op de hoogte zijn van al het aanbod, waaronder ook het stille aanbod en aanbod wat nog niet op de markt is. Wij begeleiden u in het complete traject, zoals het voeren van onderhandelingen, (juridisch) advies en begeleiding bij de notaris. Verder doen wij uitvoerig onderzoek bij het kadaster en eventuele andere instanties.

 

Juist voor bijzondere woningen in het hogere segment is het van belang u te laten begeleiden door een specialist. Er wordt graag vernomen of u interesse heeft in een dergelijke zoekopdracht.

Zoekservice

Aangenaam kennis te maken.

U kunt contact met ons opnemen via het contacformulier op de contactpagina of bel ons direct.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events?