Funda | Netherlands Sotheby's International Realty
Zoekservice

Zoekopdracht & zoekservice van Netherland Sotheby's International Realty

Heeft u ons aanbod bekeken en staat uw droomhuis (nog) niet tussen ons actuele (stille) aanbod? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan voor u op zoek naar een match. Via ons brede lokale, nationale én internationale netwerk hebben wij dagelijks contact met instanties en eigenaren die bijzondere huizen in (stille) verkoop aanbieden. Ons doel is om precies dat object te vinden waar u al jaren van droomt. Als eerste op de hoogte zijn van ons nieuwe (stille) aanbod? Neem contact met ons op voor het aanmaken van een zoekprofiel. Wij houden u vervolgens op de hoogte van het aanbod dat bij uw wensen past.

Aan de slag als aankoopmakelaar

Heeft u met ons een officiële zoekopdracht opgesteld, dan gaan we als aankoopmakelaar aan de slag. We zoeken in onze eigen portefeuille/netwerk, maar ook in het aanbod van andere makelaars. Op deze manier zijn we als eerste op de hoogte. Ook van het stille aanbod en aanbod dat nog niet op de markt is. 

 

Heeft u uw oog laten vallen op een bijzonder huis? Dan begeleiden we u gedurende het complete traject. Van het voeren van onderhandelingen en (juridisch) advies tot begeleiding bij de notaris. 

Op zoek naar een huurappartement of huurwoning

Ook als u op zoek bent naar een huurappartement of huurwoning zijn wij u graag van dienst. Regelmatig verhuren wij appartementen in luxueuze complexen in alle steden van Nederland. 

 

Bekijk het actuele aanbod hier of schrijf u in bij interesse. Wij nemen direct contact op wanneer een appartement, dat aan uw woonwensen voldoet, vrijkomt.

Zoekservice

Aangenaam kennis te maken.

U kunt contact met ons opnemen via het contacformulier op de contactpagina of bel ons direct.

Blijf op de hoogte over nieuwe landgoederen te koop bij Netherlands Sotheby's International Realty

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe nieuwe landgoederen, landhuis of buitenplaats? Schrijf u dan in voor de speciale nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuwe aanbod. 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van stille verkoop, nieuw aanbod en exclusieve events? Meld u nu aan voor de nieuwsbrief.